יום ג 16.10 בקשות

דברי חורף!!!../images/Emo183.gif

מעילים, מטריות, תנורי חימום, שמיכות חורף, מגפיים ,בקבוקים חמים, נעמי.

tuttifrutti

New member
מחפשת כיסא לאמבטיה עבור חד הורית

• מחפשת כיסא לאמבטיה, הבנתי ממנה שיש כיסא שמהדקים לאמבטיה והתינוק יושב בו בעת הרחצה. אולי יש למישהו?

tamidb

New member
בקשר לכסא - בן כמה הילד

יש לי דפני למסירה אם מדובר בתינוק אני מחולון

טיגריס2

New member
זקוקה למחבט חשמלי

תרמתי את שלי כשחיינו ללא חשמל ועכשיו אני זקוקה למחבט תודה מראש פנינה

עפרה 22

New member
מחפשת ציוד לסריגה

צמר לסריגה מקלות לסריגה חוברות ללימוד סריגה אשמח לקבל

K a t u s h k a

New member
יש לי כמה מסרגות

יש לי כמה מסרגות עם/בלי חוט מחבר.... אוסיף לך לחבילתך

רותה לי

New member
צודקת שקדיה. זה לגרביים, כובעים, סוודר עגול..

מבינה גם בסריגה וגם קצת קצת בקראטה לילדים

רותה לי

New member
עופרה יקרה, שרוצה ללמוד סריגה....../images/Emo2.gif

אל תתרגשי ממני יותר מדי.......... אבל - סריגה???????? מתי בדיוק? אין לך זמן לנשום הרי...יא אשת חייל אחת........ את רוצה לשבת עכשיו לסרוג? אבל בכל זאת, אני אחפש לך אצל אמא שלי, בטח יש לה גלילי צמר, אשלח לך השבוע

נירה63

New member
אךךךךךךךךך כמה שפעם הייתי סבתא סורגת

מתגעגעת לימים בהם הייתי סורגת המון המון, אבל האמת שהיום קל וזול יותר לקנות מאשר לסרוג וחבל, כייף גדול לסרוג.

lee E

New member
נירה!! אחרי שסרגתי המון סוודרים

והילדים שלי החליטו שזה לא COOL ללבוש סוודרים-אני פורמת אותם ומכינה שמיכות, כיסויי מיטה לילדים. מערבבת המון צבעים בדוגמא בסיסית של ריבועים וזה יוצא מדהים. גם ממלאה את הצורך שלי לסרוג-בשבילי זה ממש סם הרגעה, וגם מפנקת אותם. עכשיו אני מתכננת לסרוג המון ריבועים ולחבר אותם לריבוע ענק למיטה הזוגית, כמו אלו של פעם.

רותה לי

New member
לא מאמינה שזו הודעה 3 שלי בשרשור על סריגה!!

עופרה22, תיראי מה עשית לנו....... אז ככה: למרות שבהיותי ילדה תמיד ראיתי את אמא סורגת לכולם ופעם היה טרנד כזה של חוג סריגה לילדות, וכל הסוודרים של בני הבית היו עבודת יד של אמא או איזו דודה ושחיתי בכל סגנונות הסריגה - ב 2 מסרגות - מסרגת גרביים ( 2 שמחוברות בחוט) ובוודאי בוודאי, הגדולה מכולן - מסרגה אחת. אז למרות זאת - אני כל כך רחוקה מזה כיום כי - אין זמן. זה מקסים ומחמם וכייף כשהיצירה גמורה,,אבל הזמן...הזמן... אגב, במקום שאני גרה בו, אם יש מישהו שמסתובב עם סוודר עבודת יד, אז אלו התגובות, שימו לב: אם רואים איזה אבא לובש סוודר עבודת יד - אומרים לו : "סוף סוף אשתך חושבת גם עליך...." אם ילד לובש סוודר עבודת יד - אומרים עליו: "...במקום שהאמא שלו תשב קצת איתו על שיעורי בית... אז כל היום יושבת וסורגת.." ואם איזו אישה לובשת סוודר שהיא סרגה, אומרים עליה: "...נו מה, בעלה נקרע בעבודה והיא כל היום סורגת מול הטלוויזיה בטלנובלות.... לפחות הייתה סורגת איזה סוודר לבעלה או לילדים, רק על עצמה חושבת..." עופרה22, זה בגללך, רק שתדעי לך.
לאף אחד אין חליפת ג'ודו שחורה לילד בן 6? אני רצינית.........

שקדיה10

New member
רותה לי, אולי תבקשי

מעופרה לסרוג חליפת ג'ודו שחורה , נראה לי הרבה יותר פשוט

למעלה