יום ג 16.10 מסירות

tuttifrutti

New member
נירה: אולי אעביר אליך ? מתקן לסטריליזציה

של בקבוקים למסירה בת"א.

אדרת2 מחיפה ו/או נירה63 מחיפה בוקר טוב

אדרת2 ביקשה קומקום חשמלי וביקשה שאצור קשר אם נירה63 שהיא שכנה שלה.אני מבקש,שלחתי לשתיכן מספר טלפון ליצירת קשר ואתן מתעלמות,אם אדרת את מעוניינת עדיין בקומקום,הגידי לי לאן להעביר אותו.כתבתי שיש לנו עוד דברים למסירה אבל אתם מתעלמים.תודה ובוקר טוב.

טיגריס2

New member
בוקר אור ליאור../images/Emo13.gif

אם לא יסתדר בנוגע לקומקום עם אדרת אשמח לקבל אותו ( ואשמח לעוד עזרה בחפצים שונים אם יש ואני זקוקה להם ) שלח לי במסר מס' פלאפון ואצור איתך קשר וגם תכתוב לי מהיכן אתה תודה ויום נפלא פנינה

:)בוקר טובאני מזכרון ועובד באזור חיפה אשתי

עובדת באזור חברת החשמל בחדרה.אני מחכה עוד יום או יומיים שאדרת או נירה יצרו קשר איתי אם לא יצרו אעביר אלייך.

טיגריס2

New member
מצויין ../images/Emo13.gif

אני גרה בחדרה לא רחוק מחברת החשמל אמתין עד שתיידעו אותי

ליאור נישלח מסר מזמן מעונינת בקומקום מאוד

אחי עובד בחדרה אם אדרת לא מעונינת אשמח מאוד יש שינוע בבוקר כל יום אחי עובד בחדרה זיכרון

בוקר טוב לכולם מצה ישנים עוד

שיהיה יום טוב יש לי למסירה 2 שמלות חדשות מידה 42 מתאימות לבחורות דתיות

אשת חבר

New member
מעונינת בשמלות יש לך אפשרות להעביר למרכז

או אם יש לך אפשרות לשלוח בדואר? תודה רבה

K a t u s h k a

New member
מקפיצה....

סורי שקצת נעלמתי - אני עדיין בבית בלי קו בזק = לא טלפון ולא אינטרנט.... אבל כל ההודעה שלי בתוקף
אז מצרפת רשימה מעודכנת עד כה: 1. (בנות) מידה 36 שהצרו אותה – 4 מכנסיים 2.(בנות) מידה 12 – חצאית קורדובוי, 2 שמלות קיציות, סוודר, 3 מכנסיים, 2 חולצות שרוול קצר, 2 מכנסי טרנינג, כמה חולצות מעבר עם שרוול ארוך, חולצה לבנה ליציאה, ג'לט ג'ינס, 2 גופיות – אישה בסגול 3.(בנים) מידה 16 – חולצת כותנה עם שרוול ארוך 4.(בנות) מידה 40 – מכנס לנשים בהריון – עפרה22 5.(בנות) מידה 40 – מכנס שחור, חצאית מיני לבנה - עפרה22 6.(בנות) מידה 2 (לא 2 של בנות אלא של נשים) – חולצה שרוול ארוך 7.(בנות) מידה 25 – מכנס 8.(בנים) מידה 18-24 חודשים – 2 מעילי מעבר, מכנס ארוך, חולצה שרוול ארוך, חולצה מכופתרת שרוול ארוך - עפרה22 9.(בנות) מידה S – 3 חולצות שרוול קצר, חצאית מיני שחורה, חולצת שרוול ארוך 10.(בנים/בנות) מידה 14 – מעיל ג'ינס 11.(בנות) מידה 36 – חצאית מיני, 2 מכנסיים 12.(בנות) מידה 18 – חולצת טרנינג, 2 חולצות שרוול קצר, מכנס טייץ ארוך, מנס קצר, 2 סוודרים, מכנס לבן 13.(בנות) מידה M – 2 חולצות שרוול קצר, חולצת גופיה, חולצת משי שרוול קצר, ג'עלט ג'ינס, 2 חולצות שרוול ארוך, מכנס טרנינג, חולצת טרנינג עם רוכסן 14.(בנות) מידה 18-24 חודשים – 2 אוברולים קצרים מג'ינס, אוברול קורדובוי ארוך וורוד, מכנס מעבר, פיג'מת חורף, בגד גוף פלנל שרוול ארוך,2 זוגות גרביונים, 2 חולצות שרוול קצר 15.(בנות) מידה 4 (של נשים) – מכנס יפה וקל כסוף-אפור - עפרה22 16.(בנות) מידה 3 (של נשים) – חולצת שרוול 3/4, חולצת גופיה ליציאה - עפרה22 17.(בנים) מידה 8 – מכנס קצר מג'ינס 18.(בנים/בנות) מידה 3-6 חודשים – מכנס לחורף צהוב 19. נעליים בנות •מידה 35 – נעליים לחורף גבוהות, סנדלים •מידה 24 – נעלי סניקרס גבוהות •מידה 20 – סנדלים וורודות •מידה 40 – קפקפים •מידה 22 – מגף גומי ורוד, נעלי בובה •מידה 41 – סנדלי קיץ עקב גבוה •מידה 38 – נעלי ספורט - עפרה22 •מידה 38.5 – נעלי ספורט - עפרה22 •מידה 39 – נעלי בובה אדומות בנים/בנות •נעל דמוי קרוקס מידה 8 (נראה לי זה תואם 25-26 שווה לבדוק) בצבע כחול כהה – שקדיה10 בנים •מידה 26 – נעלי ספורט לבנות 20.(בנות) – ילקוט אורטופדי לב"ס בצבע וורוד עם הדפס 21.(בנות) מידה 0 (אפס) – 3 מכנסיים 22.(בנות) מידה XL – 2 סוודרים 23.(בנים) מידה M – ג'ילט 24.(בנים) מידה L – חולצה שרוול ארוך 25.(בנות) מידה 5 (של נשים) – חולצה שרוול 3/4 26.(בנים) מידה XXL – חולצה שרוול קצר, מעיל ספורט שרוול ארוך 27. (בנים) מידה XL – חולצה שרוול קצר, חולצה מכופתרת מפישטן שרוול ארוך, 3 סוודרים, חולצה שרוול ארוך 28.(בנים) מידה L – 2 חולצות שרוול קצר,מעיל דובון ירוק, מעיל דובון דו צדדי (אפור וכחול), חולצת מעבר, חולצת פוטר 29.(בנים) מידה 2 (של גברים) – חולצה מכופתרת ליציאה עם שרוול טרוך 30.(בנים( מידה 54 – מעיל רוח בצבע חום בהיר 31.(בנים) מידה 6 (של גברים) – חולצה שחורה ליציאה שרוול ארוך 32.(בנים) מידה 44 – סוודר 33.(בנים) מידה M – מכנס ספורט דק, סט גטקס ירוק בהה (מנס + חולצנ - עפרה22 34.(בנים) מידה 36 – מכנס דגמ"ח - עפרה22 35.(בנים)מידה 46 – מכנס פןטר שלור - עפרה22 תוספות: - תיק צד לגבר מעור - עפרה22 - אגרטל כוס במעמד גבוה - עפרה22 למסירה כמה בגדי תינוקות בודדים (בנות) מידה 12 חודשים – חולצת חורף מכופתרת, מכנס פוטר, חליפת פוטר מידה 6 חודשים – חולצת מעבר שרוול ארוך (בנים) מידה 9-12 חודשים – חולצת מעבר שרוול ארוך (בנים-בנות) מידה 6 חודשים – דובון חורף עם רגליות, חולצת מעבר שרוול ארוך ספרים רבותיי, ספרים..... - ספר לימוד C++ הוצאת הוד עמי, 2 כרכים – ספר לימוד וספר תירגול - סט ספרים ללימוד טאוריה (נהיגה) ברוסית (מקווה בקרוב גם בעברית
) - פנקס קופה עם נייר מעתיק מעצמו – מתחיל מדף מס' 6 (השתמשו בו לצרכי ניהול וועד הבית) - פנקס קבלות לעוסק זעיר פטור ממע"ם – מתחיל מדף 4 (ושוב וועד הבית) - ספר לימוד "מבנה נתונים" של אוניברסיטה הפתוחה בשני כרכים - ספר מצולם (מסודר בקלסר משרדי – הצילום הוא דו צדדי) – J 2 E E באנגלית - סט אביזרים לחשון לכיתה ג' של "חשבון 10" – מקווה שיש את הכל

yafit05

New member
במידה ועדיין בתוקף

בנים מידה 16 נשים סוודרים מידה 2 XL

שוקולתה

New member
קטושקה עם נישאר לך מידות לנשים 4-5-6 -3

ו6 גברים כל המידות הגדולות את יכולה לשמור לי בבקשה אם פנוי . אני בכל הטבלה הזאת מיתבלבלת .

vered73

New member
ברשותי עדיין דברים לתינוקת שנתנה ברי למען

חד ההורית מפתח תקוה. עבר כבר חודש ואין דורש. (דברי בנות אאלט) בנוסף מעט בגדים לבנות, פשוטים מאלו שאפשר להסתובב איתם בבית ובשכונה. לא משהו מפואר מדי. אני מראשלצ, אשמח להעביר כל מי שמעונין לקחת.

למעלה