יום ג' 20.11בקשות

שלום נעמי ונירה!

זקוקה למכונת כביסה באיזור אשקלון אם יש, אשמח לתאם הובלה תודה רבה רבה

נירה63

New member
היי מכורה לעת עתה אני שולחת אליך

חיבוק ודרישת שלום חמה. לגבי מכונת הכביסה אבדוק עם משפחתי בקבוץ בדרום ואולי אולי תבטא הישועה מהקיבוץ שם...לא מבטיחה כלום, אבדוק כן מחר בבוקר. ובינתיים מה שלומך??

מחשב?! פליזזזזזז??

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

שוקולתה

New member
מבקשת בבקשה למישפחה 8 נפשות ואימא אלמנה

אז ככה בבית אין מיטות ישנים על הריצפה. אין מיטבח בבית המיטבח נימצא בחדר בלי גג אין תנאים של מיטבח . אין שולחן או מיזנון .אין שום רהיט קישוטים . למישפחה זקוקים כשאת אמרת לי הם צריכים ביגוד בלב שלי אמרתי איפו ביגוד זה כלום .אין להם מה לאכול מגבות מיטבח מצעים מגבות רחצה מיטות טוסטר עם יש קומקום חשמלי טוב לא נדבר על אוכל עד עכשיו ההמישפחה היתה דרך עמותות במקום הקודם . אין ארונות . אני איך שראיתי את המצב באתי ישר אליי ואספתי מהבית שלי מכל מה שהיה לי הבאתי שעון קיר נס קפה שסיגלי נתנה לי להביא ביגוד לילדים הבאתי להם מכל טוב שני שקים ענקיים המישפחה באה ולקחה ממני מי שלא בא לקחת ממני העברתי להם .הבאתי מעיל לבן שלה מקווה שיבוא בגודל .אז עם יש עוד דברים שמחממים יעזור מאוד . אז מי שיכול לעזור באוכל יבש בבקשה כל דבר יכול לעזור כרגע זה מה שהאימא ביקשה ממני . פשוט כאב לי הלב לראות איך חיים במצב כזה . אודה לכל אחד שיכול לעזור . לבנות שלה הבאתי בגדים מהבנות שלי שקטן עליהם .הבת אומרת לי אימא הבת לבושה בסדר גמור. אמרתי לה זה לא אומר כלום . ראיתי איך ישנים ככה בריצפה ניזכרתי זקוקים לשמיכות מיזרונים .אולי וילונות למי שיש שיתן הרגשה של בית סליחה עם היתערבתי פשוט לא היה לי מחשב ואני רוצה לעזור למישפחה הזאת מאוד מאוד.

נירה63

New member
עזרה לכמה משפחות באיזורים שונים והם:

* בנהריה למשפחה שפנתה אלי במסר מבקשים עזרה בביגוד לילדים בגדי חורף מידות 10, 14, 18 לשלושה בנים. כמו כן האישה זקוקה לבגדים עבורה+מעיל חם לילדים. *משפחה חד הורית בחיפה זקוקה למזון מכל סוג שהוא. *משפחת עולים בת 6 נפשות בקריות זקוקים למזון, תנור לחורף ושטיח לחדר של הבנות. *משפחה חד הורית+4 ילדים בחיפה זקוקים למיטת נוער לילד בן 10, שולחן כתיבה וארון בגדים עבורו.

למשפחה באזור מודיעין

5 ילדים +הורים זקוקים למיטת תינוק ארונות וביגוד חורף לילדים בגילאי 4 חודשים בן , שנתיים שלוש ושש - בנות ,8 - בן , כמו כן כל ריהוט שמהאזור ולא תהיה בעית הובלה יתקבל בשמחה

נירה63

New member
שלום אמא של ירין וטליה

ברוכה הבאה לפורום, יש שינוע מחיפםה למודיעין עם חברה שלי שמגיעה ממודיעין פעמיים בחודש כך שאפשר להתארגן בכמה מקומות ולנסות לעזור. יש אצלי בגדים באוטו מחר אמיין ואכתוב לך מהן המידות שיש לי, אם איני טועה יתאימו לגיל שנתיים.

אלפי תודות נירה

אני באמת מאוד מנסה לעזור למשפחה , פניתי איפה שרק אפשר ....מאוד מקווה לעזור להם , זאת מצוקה אמיתית

שוקולתה

New member
למישפחה אותה אחת זקוקה

נעלי בית מידה סנות 38-39/ 37 זה כמה בנות בן מידה 42-43 נעלי בית טרנניג עם יש לאימא מידה 42 או 44 גם אפשר . גרביים לבנות גרביים לבנים ארון טוב 4 דלתות

רותה לי

New member
מחפשים ארון 2 דלתות לבחור מחיפה

דיברה איתי אימו של הבחור. הוא גר עם עוד שותפים בדירה יש לו חדר קטן, אין לו איפה לשים בגדים, והחדר כל כך קטן, שרק ארון בגדים עם 2 דלתות יכנס וגם אם יש עבורו כורסת יחיד או איזו כורסא של 2 אבל קטנה מאוד. רצוי שהריהוט יהיה מאזור חיפה, כי אחרת לא יהיה לו שינוע. תודה.

למעלה