יום ג' 20.11 מסירות

לכל האמהות שבינינו

החלטתי למסור לכם נסיון מר שלצערי חוויתי זמן קצר לאחר לידת בני משהו כמו חודש התינוק שלי נדבק בשעלת מישהו נישק אותו והדביק אותו התינוק היה מאושפז תחת חמצן 10 ימים היו לו התקפים חריפים מלווים בהכחלה המחלה הזו מאד קשה ויכולה לגרום לתמותה אצל יילודים היא גם מחלה ממושכת שאף פעם לא יודעים מתי היא נעלמת עד היום יש לו התקפים חריפים אסור לתת לו לבכות לשניה כי מיד הוא מכחיל ומקבל התקף אני לא יכולה לשלוח אותו לאף מעון וכל הזמן צריכה לשים עליו 100 עיניים וכל זה קרה בגלל נשיקה אל תתביישו להגיד לכולם לא לנשק את התינוק שלכם

ליאורה39

New member
עגלה של פג לתינוק שנולד עד גיל 3 לא אמבטיה

נא לשלוח מסרים לא תמיד מסתכלת בפורום מסירה בפ"ת אפשר גם כפ"ס

dinusa

New member
שלום! מאוד אשמח לקחת את העגלה בכפ"ס

תודה מראש! איך ניתן ליצור קשר? דינה 0528556011

גופי28

New member
מטרנה וסימילאק

מקווה שאני רושמת במקום הנכון..ולא נדחפתי. יש לי קופסת מטרנה גדולה שלב 3 מעט מותחלת וכואב לי הלב לזרוק אולי יש פה משהי שרוצה? החלטתי לגמול את הילדה כי היא תמיד מעדיפה חלב מאשר אוכל ואני מעדיפה שלא תתמלא מחלב. כמו כן יש לי דייסת אורז של מטרנה חדשה..וסימילאק שלב 2 מותחל (העברתי את הבן שלי לצמחי) אם יש פה משהי שמעוניינת אשמח מאד לתת

אשמח מאוד לקבל

מה התאריך שלו אני מטפלת במשפחה עם שלישיה ותינוק יעזור מאוד אני מנהריה עם יש שינוע לצפון

ixmix

New member
המון סרטים מעולים בקלטות וידאו לילדים.

הוידאו התקלקל, יש לי 2 ארגזים מלאים סרטים איכותיים ומעולים לילדים, בקלטות וידאו. אם מישהו ירשום שמעונים, אין לחץ למהר.

ixmix

New member
שקית בגדי ילדות גיל 4-5 (חורף וקיץ מעורב)

לא שמלות, בגדי יום יום.

נירה63

New member
IXMIX ערב טוב ותודה רבה לך.

ישנה משפחה במודיעין עם 5 ילדים שיזמחו לקבל כל עזרה ובודאי את הבגדים לילדים. בבקשה תסתכל למעלה במבקשיםפ , ישנה אישה שביקשה עבורי ילדיה. אשמח אם נוכל להעביר אליה.

שוקולתה

New member
למסירה

שני מעילי ילדים אחת לתינוקת לא יודעת גודל .קטן מאוד ואחד לתינוק אולי גיל שנה בן

ספה למסירה

יצרתי קשר עם עמותת "הכח לתת" במטרה לתרום את הספה הישנה שלי לנזקקים. הם הודו לי מאד על התרומה ואמרו שהם בשמחה יבואו לקחת אותה.... אבל רק ב-16 לדצמבר!
מדובר בספת פוטון עם כיסוי כביס בצבע כחול כהה עם אותיות סיניות. הספה נפתחת למיטה בגודל "מיטה וחצי" והיא נוחה מאד ובמצב טוב, למרות שהשנים נראות עליה. הייתי מאד שמחה אם היא תגיע למישהו שיכול להעזר בה כי יש לה עוד קילומטראז' מכובד, אבל אם אני לא אמצא מישהו שיקח אותה מפה בזמן הקרוב אנחנו פשוט נשים אותה ליד הזבל, וחבל. אז מי רוצה? או אולי אתם מכירים איזה אגודה אחרת שתבוא לקחת בימים הקרובים?

נירה63

New member
למסירה ארונות מטבח מפירוק באיזור כפר סבא.

ארונות המטבח במצב טוב פורקו מהמטבח של אחותי והם יכולים לעבור לבית חם אחר. רק יש לדאוג לשינוע ולהרכבה בבית המבקש.

שוקולתה

New member
יא עם היה שינוע כמה חבל

נראה מה אפשר לעשות להם זה יתאים שיגעון כ אין להם כלום כלום בית עלוב . אי אפשר לשאול את נעמי פסי באוטו שלה עם היא תגיע למרכז . נראה הלוואי ונבקש שינוע מהפורום תודה לך

למעלה