יום ג' 9.10 בקשות

RotemTapuz

New member
אמא לאלף זקוקה לעזרתכם

פאני, אשה המתגוררת בבת ים, משמשת כ"אמא" לאלף (!) חתולי רחוב, אותם היא מאכילה בדבקות ובמסירות מדי יום. כל בוקר נפתח בצעידה ממושכת בת מספר שעות בכל רחבי העיר, והאכלה של כל החתולים עד האחרון שבהם. כשהיא מסיימת את עבודת הקודש ההתנדבותית הזו, היא ממשיכה הלאה אל עבודתה אותה היא מסיימת רק בשעות הלילה. כפי שאפשר לשער, פאני זקוקה לכל עזרה שאפשר להעלות על הדעת. תרומות כספיות יתקבלו בברכה כמובן, אבל נכון לעכשיו מה שדחוף לה במיוחד הם זוג נעלי ספורט וטרנינג, כדי שישמשו אותה בהליכות היומיות הממושכות. מידת נעליים - 38 מידת הטרנינג - 40 אם למישהו יש אפשרות לתרום ולעזור לה - היא תהיה מאושרת ואסירת תודה. אין לי מושג האם מותר על פי חוקי הפורום לפרסם מספרי טלפון, לכן איני עושה זאת בשלב זה אולם יש בידי מספרי הטלפון בהם אפשר להשיג את פאני. תודה על כל עזרה, ותודה גם לנירה63 שהזמינה אותי להעלות כאן את הבקשה

בובית 29

New member
בנות עזרה דחוף!

שלום בנות!!! בהמשך לעדכון מהפעם האחרונה, במזל טוב חברתי ילדה תינוקת מתוקה במשקל 4 ק"ג. שלשום ביקרתי אותן בביתה ובזמן שעזרתי לה בנקיון הבית (יש לה תפרים רבים) פתחתי את המקרר ומצאתי שהוא ריק למעט בקבוק מים ושקית חלב. אין לי מילים לתאר איך זה שבר את ליבי, היא סיפרה שאפילו כסף לרכישת אקמול אין לה. אספתי מצרכים ומשכחי כאבים והבאתי לה אבל, אני פונה אליכן להצתרף אלי לעזור לה. מדובר בבחורה שממש נמצאת לבד בעולם ואין לה אף אחד. כל דבר קטן שאפשר לתת זו ברכה-לחם, קמח, דגנים וכל מזון יבש אחר. במציאות של היום, כל אחד יכול למצא את עצמו בצד המקבל. מי יתן ותמיד נהיה בצד הנותן תודה מכל הלב סיגל [email protected] 050-7884122

נירה63

New member
קשת אולי אפשרי עם ענת או צריפינה

בבקשה שלחי גם מסר אל צריינה או אל ענת(שמה מופיע באנגלית) ותבדקי מתי הן מגיעות ונוסעות למרכז. הדברים עבורך נשמרים אצלי עבור המשפחה בטיפולך.

קשת 82

New member
היי בובית יש לי משהוא בישביל הבחורה שבטיפולך

יש לי כמה אוברולים ראשוניים לתינוקת בת שקיבלתי בטעות בזמן שאספתי עבור תינוק זכר של עולה חדשה אוכל להוסיף גם קצאת דגנים וקמח יכול לעזור ?מאיפה את אולי אפשר לישלוח בדואר

בובית 29

New member
מוצרי מזון

כל דבר זה מצויין, העיקר שיהיה אוכל בבית. אני גרה בנתניה ובעלי עובד ברשל"צ וגם אותו אני רותמת לסייע. יום שישי אני נוסעת לאיסוף בגבעתיים כך שאם את מהאזור אני אוכל לעבור דרכך. שוב תודה מקרב לב סיגל

קשת 82

New member
איזה קטע את מנתניה חחח גם אני

איזה קטע גם אני מנתניה אני מייד מכינה לך את הדבריםתגידי אוליי גם אוכל מבושל יכול לעזור ביום שישי אמא שלי מכינה הרבה ואני לוקחת למישפחת עולים בטיפולי אפשר לחלק רוצה ? אני אבדוק במה עוד אפשר לעזור

0ziris

New member
עכשיו ראיתי לגבי האיזור

אולי אפשר לתאם עם בעלך בראשון לציון צרי קשר במסרים

קשת 82

New member
בובית יש לי מעמד לאמבט תינוקות

בלי האמבט אבל במצב טוב לבחורה בטיפולך אם את צריכה אני יעביר לך ביום שישי עם הדברים אם לא אז אני מעבירה הלאה

בובית 29

New member
מעמד לאמבטיה

קשת תודה רבה אבל כבר יש לה אמבטיה. מה שהיא זקוקה זה למזון מכל סוג.

בובית 29

New member
בנות יקרות

בהמשך לפניות המבורכות לבסייע לבחורה. גם מי שרוצה לתרום עבורה דבר קטן (שקית סוכר או קמח...) זה בסדר גמור ! כל דבר יתקבל בברכה ובהכל יעשה שימוש. פריט קטן ניתן להעביר בדואר, פנו אלי ואני אתן את הכתובת. שוב תודה מקרב לב לכל הנשמות הטובות שנרתמות לעזור המשך יום נפלא סיגל

נירה63

New member
../images/Emo124.gifמיכל1976 שלחתי אליך מסר

מקווה שתוכלי להשיב עוד הערב ונוכל לתאם.

למעלה