יום ד' 14.11 בקשות

תרומת מזון דחוף

עבדתי אצל מישהי במשק בית כל יום 10 שעות במשך 3 ימים ושילמה לי 450 שקל לקחתי את הכסף ואת הילדים ואת כל האישורים שיש לי ונכנסתי למנהל של חברת חשמל ואמרתי לו שאני לא יוצאת היום מחברת חשמל עד שלא יהיה לי חשמל בבית שאל אותי איך אני מתכוונת לשלם את 1800 עניתי בתאריכים של הקצבה קצבת ילדים ב20 ומזונות ב28 אז חילק לי ל400 500 350 300 נתתי לו 300 ועכשיו נשארתי עם מקרר ריק אין לי כלום הכל ריק ואין לי כסף לקנות ביומיים אכלתי חצי לחמניה עם חומוס וחביתה אני לא מחייבת את אף אחד לעזור לי ולא חושבת שמישהו צריך לגדל לי את הילדים אבל נקלעתי למצב מאד קשה בעקבות גניבת הכסף שלי אים יש אנשים טובים שמוכנים לעזור שיגיבו לי ואלו שלא נראה להם שלא ייכתבו לי הערות עוקצניות תאמינו לי שאני מלאה בושה אני מקווה מאד שאני יחזור לעצמי מהר ושאוכל לעזור לאחרים כרגע ממש ממש אין לי כלום אפילו לא מדף עם מזון

נירה63

New member
מייטל כהן בוקר טוב מלא אור לך.

ראשית אני שמחה שהצלחת להסתדר עם חברה חשמל, כבר דבר חיובי. לגבי המזון, אשמח לעזור לך רק לא יודעת מהיכן את? כתבי בבקשה ואז נראה כיצד מנסים לעזור ומשנעים אליך. אשתדל מאוד מיטל. יום טוב מלא אור.

cial 1

New member
יש לך את הבטחתי בעזרה בעזרת השם.

מייטל בשבוע הבא ממני תקבלי עזרה בעזרת השם אני כתבתי לסוזי10 ואני לא אשכח אותך סליחה שזה כך אבל כול אחד על פי המצב שלו ואני באמת אעשה כול מאמץ עד אז אני תיקוה שגם כאם תקבלי עזרה. חמה מאנשים טובים. וסליחה . שאני אגיב על מה שארחרים נותנים עצה בחינם.. זו לא הדרך. להיות בנתינה. של כול מעשה טוב עצה גם בגוגל יש. בלי להיות פעיל סתם. כול אחד מכיר בית חב"ד ובית תמחוי. זה לא הולם לתת עצה כזאת זה כואב. מאוד. הדם למתה בתחתית ולהוריד אותו עוד זה כואב ממש בלב. יש לתת מה שאפשר ולעזור במה שניתן? כך אני רואה כאן את עצמי וגם בכול מקום בעולם. נכון המקומות שצייל הם פתרון לאנשים הרעבים. אבל הלוך וחזור למקומות האלה הם מרעיבים את הלב. אם מחלקים שם עוף או מרק זה טוב אבל מה עם הבוקר. והלילה האם הילד לא צריך פרוסה מרוחה בדבר להשביע את עצמו . וחלב הויטמין. לא החתיכת עוך לא למריחה? זה כואב להגיד ליד אין לי. ואין לי. לא כל שלא נדבר על ממתק קטן ליד. בית תמחוי זה לא לממתק ולא לילד נקודה. אין לי מה להוסיף וגם לא אגיב בנושא הכואב. מייטל את המילה שלי אקיים בעזרת השם. קצת סבלנות. ערב טוב לך לקנים. אני מאמינה שהיה טוב. ANN

מחשב?!

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

K a t u s h k a

New member
מיני מקרר (מתחת לשיש) לקשישה מהוסטל

קשישה בודדה ללא משפחה המתגוררת בהוסטל מבקשת עזרה במקרר קטן (כמו משרדי אולי - הנכנס מתחת לשיש). החדרים בהוסטלים קטנים כך שאין מרווח ממש למקרר גדול. בינתיים היא חולקת מקרר עם שכנתה בחדר הסמוך מה שלא כל כך נוח וגם בעייתי מבחינת אחסון לשכנה (גם לה מקרר קטן). ישנה אפשרות לאיסוף מאזור חיפה והקריות והסביבה על ידי נכדה של אותה הקשישה השכנה. אודה לכם מאוד באם תוכלו לעזור קטי

m i k i a z u

New member
שלום לכם

אני חדשה בפורום אני חד הורית +2 אני נמצאת בהריון מתקדם הפסקתי לעבוד בגלל ההריון אני מקבלת 2000 שקל קצבה וחיה בשכירות אני זקוקה בבקשה אם יש לתרום לי ארון בגדים במצב טוב אני גרה באיזור תל אביב

חלילית2

New member
זקוקה לקופסות סימילק/מטרנה ריקות

עדיפות לסימילק, אבל גם מטרנה יתקבלו בברכה.

נועם@בת

New member
יש לי קופסאות מטרנה חסכון

אני גרה בקריות. אם מתאים לך תצרי קשר במסר. בתיה

חלילית2

New member
כעקרון מתאים, אך אין לי איך לאסוף אותן

נראה לי שאנסה להשיג ממישהו שגר יותר קרוב אלי (אני מאזור השרון). תודה.

אשת חבר

New member
מבקשת שוב בגדי חורף לילדים

אני זקוקה דחוף לבגדי ילדים עבור הילדים שלי אין לי מה להלביש להם, בדיוק איך שזה נשמע. אשמח לקבל עבורם בגדים הם זקוקים להכל. בן מידה 8-10 בת מידה 6-8 בת מידה 2-4 זקוקים לגופיות חמות, טרנינגים, פיג'מות, מכנסיים חולצות סוודרים, חצאיות לבנות, גרביים גרביוניםמ מטריות. תודה רבה.

למעלה