יום ד' 17/10 בקשות

רותה לי

New member
../images/Emo45.gif אכן..החלום של כל האמהות המסודרות....

תמיד כייף לי לגלות עוד אמא שחושבת על הסדר הזה בתוך הריבועים המהממים האלו אבל, ..אין ברירה יקרה, אני למשל הולכת לבנות כוורת, בלי
אבל.... וכל ארגז עץ יהיה צבוע בצבע אחר למשל...וגם יהיה בגודל אחר......דבר שאין בכוורת קנויה... ליל מנוחה

../images/Emo215.gifאפשר "להזמין" גם אחת...

אין סיכוי שאני אצליח לבנות משהו... שתביני שקישוט לסוכה לא הצלחתי להעמיד כמו שצריך וגזרתי את החיבור הראשי שמקשר בין השרשראות

רותה לי

New member
../images/Emo60.gif מבטיחה להעלות תמונה ...

הלוואי ואצליח לבצע המשימה..זה איזה חלום שלי...רק צריך זמן....... את יודעת..ואם עושים חיבורים משתנים בין הארגזים....אפשר לשנות גובה ורוחב ומיקום הקוביות...בהתאם לחדר שזה נמצא.... זה גדול לדעתי. הלוואי ואצליח. בוקר נפלא.......

שוקולתה

New member
מחפשת למישפחות

אם יש מיכנסיים מידות במספרים-3 4 5 6 7 8 לנשים .או מידות 46-48 -44 -42 לייקרה כדי שימתח .המידות הגדולות גרביים לגברים ונשים ונערות . פוטרים לחורף מיכנסיים גיזרה לנשים וחולצות פוטרים .כי בבית מאוד מאוד קר להם והאישה מחפשת לארוע בגד חגיגי מידות לנכדה שלה נכד .לכן רוצה בגד יפה חצאית צרה מידה 48 וארוכה . וחולצה יפה או ג'קט גדול לנשים .משהו שיהיה לה ללבוש יפה כי אין לה בכלל . מעילים לנשים ולנערות ומעיל לבן שלה מידה לארג' ספורטיבי . אם תישמעו מתי שיהיה אשמח אם תבקשו בשבילי .

דברי חורף!../images/Emo183.gif

מעילים, מטריות, תנורי חימום, שמיכות חורף, מגפיים ,בקבוקים חמים, נעמי.

זוג שהיתי אצלו....

הוא חולה מאוד, לא זז מהכורסא שלו, היא מטפלת בו. לשרותים הוא זז עם כסא כמו הליכון. בית קטן ומוזנח נורא. מבקשת שמיכות, צמר, פיקה, מצעים. כרית למיטה. שטיחון קש או במבוק, שהרגליים הכבדות שלו לא יהיו על סמרטוטים. שימורים. חומרי ניקוי. חומרי הגיינה. בואו נעזור להם, נשבר לי הלב.

מיכאלה מהמרכז -יש לי משהו בשבילו

אומנם לא מה שביקשת אבל תבררי איתם : יש לי משהו שבנו לאבא שלי ז"ל שהיה משותק בחצי גוף זה כמו שרפרף מעץ שמניחים עליו את הרגליים . הוא בשיפוע וככה זה יותר נוח לאדם וגם זרימת הדם יותר טובה. אם תרצי זה בר"ג וכשאבוא אתן לך. במקביל כמובן אחפש מה שביקשת ברשימה. נעמי.

היתי אצלם שוב עכשיו.

הוא צריך **ספה של שני מושבים**. שלהם בלויה והוא שקוע בתוכה וקשה לו מאוד לקום ממנה וללכת לשרותים. הוא ידאג לשינוע.

קשת 82

New member
שלום לכולם דחוף !!!!עזרה

חברים שלום לכם במשך קרוב לחודשיים אספתי ציוד לתינוק של זוג עולים חדשים הרבה אנשים מקסימים הושיטו לי יד ועזרו גם במוצרים וגם בציוד ועל כן אני מורידה בפנייכם את הכובע אך כרגע אני זקוקה לעזרה דחופה התינוק בן השבועיים של העולה החדשה לא מצליח לקבל הזנה מספקת מההנקה של אימו ולכן זקוק דחוף לסימילק או מטרנה אני פונה לכל מי שיכול לעזור להם עד אשר יקבלו עזרה רציפה מכמה גופים אלייהם פניתי כמו כן יש חוסר גדול בטיטולים לתינוק ובמוצרי מזון ומוצרים בסיסיים ים לבית (אבקת כביסה נייר טואלט וכו') אני רוכשת עבורם כל הזמן אך אני רק בן אדם אחד כל דבר יכול לעזור בבקשה עיזרו לי לעזור להם לעבור את התקופה הקשה הזאת עד אשר יקבלו סיוע מסודר מודה מראש לכולם וישר כח לכולנו

eshbesh2

New member
תנור חימום גז

נעמי,ש לנו תנור חימום על גז ונשמח למסור למי שזקוק איתן

למעלה