יום ד' 17.10 מסירות

נירה63

New member
ישנה אצלי שקית עם גרביים עבור טטיאנה שהביאה א

אלי צריפינה, טטיאנה בבקשה חמודה צרי עימי קשר ,ונתאם אולי למחר לעבור דרכך.

SATERMENDOS

New member
נירה היקרה שלי אני יכולה לתקשר עליך רק אחרי

20:00 כי אני מטיילת בגן . ובעלי חוזר מעבודה בשעה 19:00 אז יש לו נייד של עבודה ומשם אני יכולה לתקשר. נירה יקרה שלי המון תודה רבה רבה לך . את עושה המון ומאוד הרבה בשבילי ובשביל כולם . את נפלא את נהדרת את מאלך ששומר עלינו ועל כולם . תודה רבה רבה לך מכול לבי .

nezeqgin

New member
מסירת רהיטים

למסירה ספה שלושה מושבים מעור עם כיסוי בד. הספה במצב סביר. בנוסף למסירה בסיס למיטה ותנור אפייה משולב (עם גז)

למסירה בגדי חורף לילדים, נשים וגברים

גברים מידות 44-46 טרנינגים וסווצ'רים נשים מעט בגדים ילדים (מידות 8-12) - חליפות טרנינג של גולף (מתאים גם לבנים ובנות), חולצות מעבר, סווצ'רים. מעדיפה שהכל יאסף בפעם אחת.

K a t u s h k a

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif הי!

הי קשת! שלחתי לך מסר אך לא הגבת.... מה החלטתך בקשר לצבעי ידיים ששמרתי לך? וכל שאר דברי יצירה? את עדיין מעוניינת?

קשת 82

New member
היי קטי מה שלומך מתוקה

לא שככתי אני פשוט מנסה לחשוב איך לשנע מימך תדברים אני מחכה שיפרסמו שינוע לכיווני ואז אבקש אני מקווה שימצה מהר תודה שוב מתוקה

קשת 82

New member
היי מיכליתשלהצט

לא ממש הבנתי למי התכוונת שכתבת בכייף אבל במידה ולא ימסר לאחרים אז אני באמת מחפשת הרבה זמן בגדים לבן הגדול של חד הורית שאני בקשר איתה הוא בן 4.5 אז ניראה לי מתאים גם מעיל יכול להיות מצויין ממש חסר אצלה דברים לחורף אני עדיין בחיפוש אחר נעליים אם תוכלי לימסור לי את הטרנינגים והמעיל עבורה יכול לעזור מאוד

אמא מעורבת, קשת 82 ו- dulce2 - מבחינתי

כל הקודם זוכה. מצטערת שלא יכולה לשמור, מי שיבוא לאסוף ראשון אז הוא יקבל.

geizerer

New member
למסירה

יש לנו 2 טוסטרים, מסך מחשב, מחשב פנטיום 2 (טוב עדיין לאופיס לדעתי) ורדיו טייפ. אם מישהו רוצה אז הוא מוזמן. אנחנו בת"א בצפון הישן. ובכל מקרה, אם יש למישהו רעיון איפה אפשר לתרום את זה? ניסינו בכוח לתת אבל הם לא יבואו לכזו כמות קטנה של דברים. לא אכפת לנו להגיע למקום בת"א בשביל לתרום.

למעלה