יום ד' 24.10מסירות

berry23

New member
למסירה...

נעלי קרוקס (חיקוי) תכלת מידה 39 נעלי נשים שחורות עם דוגמא של בד מתרחב למעלה (כמו גרב) מידה 40 מצב מעולה. שקית גדולה עם נעלי בנות ממידה 21-24 נעלי בית, נעלי ספורט, מגפונים, וגם זוג או שתיים לקיץ, הכל במצב טוב!!! איסוף מנס ציונה...

sharpantie

New member
מעוניין למסור

מיטת נוער שמתאימה גם למבוגר יחיד. מידות 190X90. המיטה כוללת ארגז מצעים שנפתח עם הרמת המיטה. כדי לקחת יש לפרק אותה כולל מנגנון ההרמה. מיקום בחולון. המעוניינים נא להתקשר 2993358 052 . מי שיודע על עמותות המוכנות לבוא לבית ולקחת מוזמן להשאיר הודעה.

tal2swissa

New member
מעוניינת לתרום משחקים וספרים לילדים.

יש לי בובות פרווה , ספרונים, קלפי רביעיות , טריוויות, וספרים לילדים שאני רוצה לתרום. המשחקים הם עבור 10 משפחות. אני מעדיפה להעביר את המשחקים הנ"ל למישהו שעובד או מתנדב בבית ספר לחינוך מיוחד, או במועדונית לילדים שיחלק אותם למשפחות נזקקות בקרב הילדים. ניתן לשרשר פה או ליצור איתי קשר במסר. תודה טל.

ריקילי

New member
טל שלום

מאין את? אני מנהלת מועדונית לעדה האתיופית בנתניה. יש קרבת מקום? תודה ריקילי

ענבל6 צרי איתי קשר

הכנתי לך דברים למועדונית לא מצליחה ליצור איתך קשר נעמי.

מסירות ../images/Emo87.gif

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. איזור: רעננה.

חיה ב

New member
מסך מחשב למסירה - יש לבוא לאסוף מרעננה

חיה אם את יכולה לפרסם בשבילי באתר תפוז למען הקהילה. למסירה מסך מחשב במצב מצוין . אודה לך מקרב לב !!! נאוה. 09-7713941. נמצא ברעננה ויש לאסוף משם אחרי תאום עם נאוה. ההודעה היא של נאוה . נא לא לפנות אלי במסרים

למסירה תרומתה של קים

לנשים :32 חצאיות מחויטות גודל 42 גיזרה קלאסית בכל הצבעים כולן אותו דבר נדמה לי. 4 מכנסי נשים גודל 42 צבעים וגזרות שונות. גופיות צמודות ליקרה ברובן כאלה שלובשים מתחת לחולצה שקופה בכל מיני צבעים. סוודרים ארוכים מכופתרים וצמודים ומאוד דקים בצבע אחיד. לגברים:2 גינס כחול בגודל 34 אורך 32.גיזרה קלאסית. 2 מכנסי גברים לא גינס. סוודר שחור לגבר . חולצות מכופתרות . תיק בצבע בז בחומר גינס לאישה עם כיסים ספורטיבי. חצי חבילה טיטולים שאנסה להעביר לתינוק שקשת דואגת לו. נעלי נשים: מגפים בצבע לק שחור עקב גבוה מאוד.מס 39-40 . הדברים אצלי נעמי.

SATERMENDOS

New member
נעמי יקירה עם אני יכולה לקבל מגפעיים ויש משהו

במידע 1 או 2 . המון תודה רבה לך על הכול .

ritosh

New member
נעמי ,

לא שמתי לב שהפכת לכחולה
ברכותי. מעוניינת עבור האלמנה שאני עוזרת לה כמה פריטים בבקשה: כמה חצאיות בצבעים כהים. מכנסי נשים . גופיות לייקרה וסוודרים. אשמח לעזרה בשינוע לתל אביב ישירות לאישה או לשרון אלי. תודה!!

ritosh -תודה על הברכות

אפשר כמובן שאשמור לך חצאיות וגופיות לגבי הסוודרים לא בטוח כי הם 3 ושלחו לי מסרים עליהם. עם לא יצא-ילך אליך ברצון. זה החלק הקל,,, לגבי השינוע: מי יקח את זה ממני אליך? לילה טוב נעמי.

anchi1512

New member
אני יכולה

ריטוש, את עדיין באותו מקום שהיתי אצלך ??? אם כן, אין בעיה, אני נמצאת בקרבתך כפעמיים בשבוע.
ענת

למסירה מיידית בירושלים

לול גדול + מזרן תואם. הלול למסירה בתמורה ל 2 שמיכות לילדים ו 2 שוועניות למיטת נוער נ.ב. זה לא לול מתקפל אלא מיטת לול שהחזית שלו עולה ויורדת

רותשי

New member
מיטת יחיד לנער/מבוגר ארוך במיוחד

המיטה מפורקת מוכנה להרכבה עצמית, יש גם מזרון (גומאוויר) ושתי כריות נוי נא לפנות במסר, תודה

../images/Emo124.gif למסירה

בגדי בנים, גילאים 4-5 מידות 8 בערך... השקית הושמה ליד דלת ביתי (במסגרת פלייר החורף שהפצתי) יש שם גם תחתונים וגרביים לבנים לגילאי 4-5 כמדומני. הדברים שלמים וללא קרעים או כתמים. יש סוודרים, סווצ'רים, ג'ינס, חולצות ועוד. כמו כן - שקית נוספת של מצעים למיטת יחיד - (גם מצעי ילדים).

למעלה