יום ד' 7.11 בקשות
נ נירה63 New member 7/11/07 #3 שוקולתה אשמח לקבל את הג'ינס עבור הנער.תודה אם תוכלי לתאם עם צריפינה זה יהיה מצויין.
ק קשת 82 New member 7/11/07 #7 מחפשת נעליים לחורף עבור ילד קטן מידה 28... שלום מחפשת עבור אמא לילד קטן נעליים מידה 28 לחורף שקרב ובה במצב טוב! אם למישהיא יש אשמח לפרטים תודה אם יש גקט מידה 8-10 לגיל 5 גם יעזור תודה
מחפשת נעליים לחורף עבור ילד קטן מידה 28... שלום מחפשת עבור אמא לילד קטן נעליים מידה 28 לחורף שקרב ובה במצב טוב! אם למישהיא יש אשמח לפרטים תודה אם יש גקט מידה 8-10 לגיל 5 גם יעזור תודה
A aviv engel New member 7/11/07 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחפשת מיטת נוער../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לאזור ת"א
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחפשת מיטת נוער../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לאזור ת"א
י יחזקאל טל שחר New member 7/11/07 #5 מחשב?! מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007
מחשב?! מי יכול לעזור? כידוע שאני מחפש כבר המווווון זמן. אז למי שיש קשרים בבקשה שיפנה אליי. מרוב לחץ אני גם מוכן לקנות את המחשב במחיר סימלי ! אם אפשר בבקשה לשלוח פרטים במסרים. תודה והמשך יומקסים. יחזקאל טל שחר לשעבר ירושלמי 2007
ר רעותריינבו New member 7/11/07 #8 מחפשת בגדי מעבר לילד בן שנתיים מאד אודה לכל מי שיהיה למסור לי בגדי מעבר לגיל שנתיים
S sarit1980 New member 7/11/07 #12 צריכה דחוף סלון. עוד מעט אני עוברת דירה. הסלון שיש בדירה שייך לבעל הדירה והוא לא מוכר ולא מוסר אותו. אם יש גם טלויזיה אני מאוד אשמח.
צריכה דחוף סלון. עוד מעט אני עוברת דירה. הסלון שיש בדירה שייך לבעל הדירה והוא לא מוכר ולא מוסר אותו. אם יש גם טלויזיה אני מאוד אשמח.