יום האהבה בפתח

יום האהבה בפתח ../images/Emo23.gif

את אירועי יום האהבה נפתח באירוח מיוחד של הכוכב העולה בשמי הזמר העברי, הזמר הכי רומנטי בשטח- יוסי אזולאי, שמוציא אלבום חדש ומגיע לענות לשאלותיכם. תפוז LIVE בהנחיית רועי וערן, הערב ב-19:00 בפורום קופסת הלהיטים.
ועוד ברוח האהבה: עמוד אהבה מיוחד ליום האהבה עלה היום בתפוז אנשים- אתם מוזמנים להכנס ולהתאהב
.
ולסיום, קצת פרסים: ריכזנו עבורכם את מיטב התחרויות בקהילות תפוז אנשים. כל הפעילויות, כל החידונים, כל הפרסים, מעתה בעמוד מיוחד- כדאי להכנס ולהתעדכן מידי פעם במה אפשר לזכות! תפוז FUN

Another Girl

New member
../images/Emo23.gifסקר מיוחד לט"ו באב../images/Emo23.gif

נכון שלפני כמה זמן היה לנו סקר של "מי בת הזוג המועדפת עליך" וכו'....אז לכבוד ט"ו באב הבא עלינו לטובה הנה ספיישל בשאלה דומה,והיא: מיהו הזוג האהוב עליכם? נא לא להגיב עדיין,מיד יינתנו האפשרויות ותמונות להמחשה

Another Girl

New member
רדי,סטדי,גו

הפעם אצמצם את האפשרויות ל-4,חברי הלהקה עם הנשים הראשונות(חוץ מג'ון שמקבל פטור עם יוקו) והרי הזוג הראשון:
כן,כן...אלו הם....פול ולינדה!

Another Girl

New member
ומסיימים...

עם זוג שאני לא צופה לה גדולות כאן...
רינגו ומורין

ואני אענה על השאלה עצמה

השאלה היא כמובן לא מי הזוג שבנפרד הוא הכי טוב, כלומר צמד האנשים שכל אחד מהם לחוד הוא הכי טוב, אלא מי כזוג הכי טוב, ולכן, איאלץ עם כל אי הרצון שיש לי, וההעדפה כפרטים של כל השאר, לבחור את ג'ון ויוקו.

איפה כאן האבירות?

בסך הכל אמרתי שכזוג, בניגוד לג'ורג' שבגד כל הזמן, ומורין שבגדה כל הזמן, הם יותר טובים. גם פול ולינדה עד להיכן שהבנתי משגת היו זוג נהדר, ועקרונית אני גם מעדיף כל אחד מהם כיחידים, פשוט יוקו וג'ון זה ממש מיתוס (ולאו דווקא לטובה), כך ש... הם כזוג, לא חס וחלילה כיחידים, עדיפים על השאר.

מאור 87

New member
אפשרות חמישית.. ../images/Emo3.gif

ג'ורג' ואוליביה..
מצטער שהוספתי עוד אפשרות אבל בכל זאת, היא הצילה את חייו
מגיע לה קרדיט, לא

tin ker bell

New member
מה זאת אומרת הצילה את חייו?

ואגב.. כרגע חזרתי מטיול של ארבעה ימים באילת, מצוידת בדיסקי ביטלס נחמדים שיפרו את השיעמום.

מאור 87

New member
../images/Emo140.gifתתחדשי../images/Emo70.gif

ב-1999 ניסו להתנקש בחייו של ג'ורג' ואוליביה הייתה זו שהצילה את חייו
פרטים פה.. על כל פנים, אוליביה עדיפה על פטי, שבגדה בו עם חברו הטוב ביותר

Another Girl

New member
חחחח...

עאלק "צעקתי לעברו "הארי קרישנה" כדי להרתיע אותו ולהסיח את דעתו"....מה נסגר עם ג'ורג'?

חחחחחחחחח לכי תדעי

מה את תצעקי במצבי לחץ? "לאאאאאאא עזוב אותי!!!!!! אתה מחפש נערה\ילדה (מה שתרצי) אחרת
" תתעלמי, אני מדברת שטויות
מי יודע, אולי תצעקי איזה משהו שקשור לביטלס?

למעלה