יום האהבה בפתח

יום האהבה בפתח ../images/Emo23.gif

את אירועי יום האהבה נפתח באירוח מיוחד של הכוכב העולה בשמי הזמר העברי, הזמר הכי רומנטי בשטח- יוסי אזולאי, שמוציא אלבום חדש ומגיע לענות לשאלותיכם. תפוז LIVE בהנחיית רועי וערן, הערב ב-19:00 בפורום קופסת הלהיטים.
ועוד ברוח האהבה: עמוד אהבה מיוחד ליום האהבה עלה היום בתפוז אנשים- אתם מוזמנים להכנס ולהתאהב
.
ולסיום, קצת פרסים: ריכזנו עבורכם את מיטב התחרויות בקהילות תפוז אנשים. כל הפעילויות, כל החידונים, כל הפרסים, מעתה בעמוד מיוחד- כדאי להכנס ולהתעדכן מידי פעם במה אפשר לזכות! תפוז FUN

daryaM

New member
אני לא יכולה להתחיל לתאר

כמה שאני מרוצה מזה שיום האהבה הוא בחופש הגדול. לא שאכפת לי לראות אנשים כמו קווין ובריטני מתקרבים בצורה מסוכנת מהרגיל, אבל פשוט חבל לי לראות את הפסיכיאטר שלי לעתיד סופג את כל זה. אגב, בריטני, לא נראה לי שהדם של החבר שלך זורם דוקא ללב.

ailag

New member
ד"א

אף אחד עדיין לא הצליח לגלות למה יש לה y בניק

אני לא מעודכנת

הייתם אמורים לנחש? מותר לי לנסות לנחש עכשיו? היה איזה קטע, סלחו לי שאני לא מצטטת אותו במלואו, שטרנט שואל את דריה אם יעזוא אם הוא יאיית את השם של הלהקה שלו עם y, והיא אומרת (נדמה לי שהיא רק חושבת את זה) משהו לגבי מה יקרה אם היא תאיית את השם *שלה* עם y.. חכו, אני תיכף גם אביא לכם את הקטע המדויק- Jane - Daria thinks the name Mystik Spiral sounds like a Doors cover band that plays in brew pubs, don't ya Daria. Daria - That's not exactly what I... Trent - Hmmm... Maybe you're right. Would it help if we spelled it with two y's? Daria - (and I'll spell my name D-A-R-Y-A and be crowned Miss America.) It might. הנה. לקח לי זמן למצוא את זה.. והזיכרון שלי לא היה מדוייק לגמרי.. אבל שיהיה. ואם זה לא זה, עוד שני ניחושים- 1, אנשים כל הזמן מחליפים i ב- y בשמות וכאלה, נדמה לי שזו האופנה החדשה, למצוא דרכים מוזרות לאיית דברים. 2, אולי הכינוי DariaM כבר היה תפוס?

ailag

New member
../images/Emo45.gifבול פגיעה ../images/Emo13.gif |פרס|

וד"א, המון מהניקים הקשורים היו תפוסים

../images/Emo9.gif

מסתבר שלצפות בכל הפרקים של דריה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב (ושוב) משתלם.

למעלה