יום האהבה ואימון אישי

tlingit

New member
יום האהבה ואימון אישי ../images/Emo23.gif

איך השתקף/משתקף יום האהבה באימונים שלכם השבוע? אני ראיתי שתי מגמות: מגמה אחת עסקה בקיומה או אי קיומה של אהבה בחיי המתאמנים מגמה שניה עסקה באופן ספציפי יותר בנוכחות או היעדר בני-זוג בחיי המתאמנים היפה בעיני הוא ש(כמעט כמובן) שתי המגמות הביאו אותנו לעסוק בנושא האהבה העצמית של המתאמנים לעצמם, המשמעות והחשיבות שלה שבוע מלא אור
ואהבה
היה לי באימונים
איך היה לכם?

Y A R A

New member
סקס.....

האמת, בלי קשר ליום האהבה אבל עם הרבה קשר לאהבה, היה לי אימון מאד עמוק עם קליינטית על יחסי מין. גם הלקוחה הייתה מופתעת מזה שלראשונה היא בעצם פותחת את הנושא ומתמודדת איתו בצורה חיובית ופתוחה וגם אני למדתי שסקס זו לא מילה גסה. אפשר ורצוי לאמן על סקס. נכון שההודעה שלי מזמינה המון הערות בונות?

בטח, בעיקר בהתייחס ל

"אימון מאד עמוק"... ועכשיו ברצינות - רגע לפני ההערות הבונות - קבלי ח"ח על זה שהלכת איתה לכיוון אותו הייתה צריכה. כמו שכתבת "וגם אני למדתי שסקס זו לא מילה גסה", כלומר, שהלכת גם מבחינתך למקום לא שגור לטובת מה שנדרש עבורה. בברכה,

tlingit

New member
אהבתי

אהבתי שהוספת גם את הדברים הבסיסיים. נכון, גם סקס.
ומה שסיפרת הזכיר לי משהו שאמר פעם מאמן בקבוצת לימוד שהייתי בה, שאמנם אני לא זוכרת מילה במילה אבל מאד עוזר לי מדי פעם באימונים משהו כמו 'מאמן לא מפחד לגעת גם בנושאים קשים. המתאמן הרי נמצא שם אז למה שאתה כמאמן תפחד לדבר על זה?' אז כשעולים נושאים טעונים, אני מזכירה את זה לעצמי והולכת עם המתאמנים

למעלה