יום האהבה - תהיות

danielo18

New member
יום האהבה - תהיות

תרשו לי לשתף אתכם במעט תהיות ומחשבות על יום האהבה ובכלל... 1.אני ואהבה? זה שני דברים לא קשורים.זה לא שאני לא אוהב חס וחלילה,אבל פשוט כרגע,אני לא רואה את זה בהקשר של זוגיות. זה לא שאני הומו/אגואיסט,אבל פשוט אני לא מסוגל לראות את עצמי בקשר (מחויבות ושיט). למה? זו שאלה מצוינת ויש לה הרבה תירוצים (עבודה,ילדותיות) אבל שום תשובה רצינית אחת - וטוב שאני לא מחפש כזו כרגע - כי אין בנמצא. 2.אולי זה משהו שאני לא מבין כי אני לא בקשר - אבל למה צריך יום (או יומיים אם מחשיבים את וולנטיינס דיי,או שלוש אם מחשיבים גם את יום השנה לקשר/יום הזיכרון לרווקות ההוללת?) בשנה שבו צריכים להצהיר בגדול על אהבה? לא מספיקות המחוות הקטנטנות של פוצי מוצי ו"אני אוהב אותך" בכל שיחת טלפון/מפגש/ הכ"כ שחוק? 3. תמיד מחפשים ליום שכזה מתנה מקורית והכי מפוצצת שיש - ואני הקטן שואל...האם גודל ועומק האהבה תלוי בגודל המתנה/המקוריות? האם פרח קטן ומלא כוונה לא שווה יותר מטיסה בשמי הארץ (שאולי לא מעידה בעומקה על כלום?)? 4.האם גם לכם קרה שעד שאזרתם אומץ וביקשתם את ידה של עלמת חן צעירה (במיוחד לאחר תקופת יובש ומדבר סהרה) - התחלתם להרהר מדוע בכלל עשיתם זאת וככל שעובר הזמן אתם יותר ויותר ממשיכים לתהות על כך או שרק אני המוזר?? לאלוהים הפתרונים או שאני המתוסבך??

Paranoid Eyes

New member
אהממ ..

קח
קודם כל זה בסדר אם אתה לא נמצא בשלב הזה בחיים שלך, בשלב של קשר וזוגיות. דבר שני, אני לא חושבת שצריך יום אחד בשביל זה.. אנילא חושבת שצריך להתלהב ממתנות גרנדיוזיות.. ומדברים חומרניים ביום הזה או בכלל. אני חושבת כמוך, כן המחוות הקטנות מספיקות.. כל הפוצי מוצי למיניהם. אני אתן דוגמא מצויינת.. מה שקובי עשה לדקלה.. (ולא זה לא כי אני חולה עליכם נבלות).. הקטע עם השמיכה כי היה לה קר.. נו זה הכי מקסים.. כאלה דברים. פרח קטן מלא כוונה עדיף מטיסה בשמי הארץ חחחח אתה לא מתוסבך.. אתה דניאל :)

למעלה