יום האהבה

יום האהבה

אז.. אתם מאלו שחוגגים (לאלו מכם שיש להם זוגיות)? ואלו שלא - אתם מאלה שזה מבאס אותם או שזה עובר לידכם? שיהיה יום אהבה שמח

RoieS316

New member
די עובר לידי..

נהייתי מאוד ציני בכל מה שקשור לימי אהבה.. זה משעשע אותי לחשוב שבארץ אנחנו "חוגגים" כל דבר פעמיים.. אחד עברי, אחד לועזי.

אני לא חוגגת

בדכ זה מסתכם בלתת משהו קטן וחמוד לבן זוג,ולהפך. היתי רוצה לחגוג יותר, אבל לצערי יש לי חבר חייל. כשישתחרר יהיה טוב יותר.נוכל לצאת לאיפשהו. למרות שהוא תמיד אומר "יום האהבה של היהודים זה לא בתאריך הזה"
מה הבעיה פשוט לחגוג.

היום זה יום האהבה?

מזל שאני לא בזוגיות, כי הייתם צריכים לבוא ללוויה שלי היום!

חרטוט מוחלט

חשבתי את זה כשהייתי רווקה, ואני חושבת את זה גם כיום כשאני בזוגיות. הפעם היחידה שבאמת "הרגשתי" יום אהבה היה לפני... פפףף... ארבע שנים או משהו כזה, כשהבחור שהייתי מאוהבת בו שבר לי את הלב כמה ימים לפני יום האהבה, אז פתאום זה נהיה נורא טראגי. אבל כך או כך, זה מגוחך, ונדבר לי לראות בפייסבוק את כל הסטטוסים הממורמרים של אנשים אנשות...
) על זה שיום האהבה. יאללה, תעבירו לסנט פטריק'ס דיי.

הו וואו, כמה טעויות הקלדה

בא לי לכרות לעצמי את היד הארורה כבר וזהו... * ונדבר לי = ונשבר לי ** אנשים אנשות... = אנשים (אנשות)... וכו'.

בארבאבא

New member
כל כך לא אכפת לי מהיום הזה..

ברצינות,את מי זה מעניין? אז גם ביום הזה לא אקבל זר פרחים.אוי לא..

irreplacable

New member
לא מתגדת לחגוג

למה להתנגד??ולמה להתבאס מזה? כל הזדמנות מבחינתי לחגוג אהבה זה סיבה למסיבה
אם זה סתם חג אם זה טו באב או כל היום.. הבעיה היא שאין זוגיות כרגע... בכל אופן, זה מין יום כזה שלא שמים עליו כשנמצאים בזוגיות, ומרגישים עוד יותר לבד כשלא נמצאים בזוגיות. אה.. וקיבלתי היום SMS מהאקס שהוא עוד אוהב אותי (הודעה ממש מושקעת ומלאת חום ואהבה), וזה היה נחמד
יום אהבה שמח
!!

irreplacable

New member
יש בזה משהו חיובי

ככה זה מקל עלייך לסגור את הפרק הזה בחייך ולהמשיך הלאה...

קל זה לא...עצוב

הכי עצוב שעברה כמעט חצי שנה ואני עוד מתגעגעת..אבל אין מה לעשות הלב מחליט. עם הזמן יהיה מקום לגבר חדש, כרגע לא...:/

אף פעם לא חגגתי את יום האהבה

למרות שקשה לי לחשוב על אחד כזה בחיי הבוגרים שבו לא הייתי בזוגיות, אבל זה תמיד מתפספס ובדרך כלל אני מגלה שהיה כזה רק בדיעבד. על זה אומנם גיליתי בזמן אבל לא תכננתי כלום, אם כי בא לי פתאום לעשות משהו קטן ונחמד אז אולי אני אספר לבעלי שהיום יום האהבה כשהוא יחזור וזה יהווה סיבה מספיק טובה בשביל לצאת מהבית שובחח...

בתכל"ס אני הייתי מחליק את זה כעוד יום בשנה אבל אישתי כמו קוץ בתחת חייבת להזכיר לי כל שניה איזה יום היום .. אז הזמנו טייקאווי מהסוהו בראשון (אוטוטו אני עף להביא את זה כי הם לא עושים משלוחים לחולון עדיין) ואנחנו נשב לאכול בבית בשקט בלי כל הטררם,הצפיפות והסיגריות של כל העולם ואחותו שיש במקומות כאלו

MyTaoWay

New member
מה רק אני חגגתי את היום האהבה??

אני אוהבת את היום הזה, בחו''ל היה אפשר עכשיו להתחנק בחנויות מרוב הדחיפות
אבל אני חכמה, חגגתי אותו עם בן הזוג בתאריך אחר שבוע שעבר. היה ממש כיף
עכשיו מחכה לחגים אחרים, בקרוב פורים, פסח וגם טו' באב

גמ'נחנו חגגנו .. ישבנו עם אורות מעומעמים ונרות על השולחן של הפינת אוכל עם צלחות מעוצבות
ואכלנו את הטייקאווי שהבאתי כי למי יש את הכוח לצאת החוצה היום .. כי אם כבר אז הכי כייף לעשות ארוחה רומנטית בבית

אני לא בזוגיות אבל חוגגת...

אהבה היא אהבה. לא חובה בן זוג כדי לחגוג. כשיש זוגיות חוגגים עם בן זוג, ועם אהובים אחרים בחיינו. כשאין זוגיות חוגגים עם אהובים אחרים בחיינו שכבודם במקומם מונח-חברים, בני משפחה. אין סיבה שלא :)

למעלה