יום האהבה..

decapitated

New member
יום האהבה..../images/Emo14.gif

משום מה יום ממש עצוב .. לא מרגישה אהבה מסביב - שום דבר לא השתנה משנה שעברה .. אותה בדידות . כל כך לא חושבת שמגיע לי ... לנו .. הלוואי והייתי יכולה לעזור... לגרום שלכולנו יהיה שקט נפשי ושמחה והמון אהבה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
את צודקת...

לא מגיע לך..או לאף אחד... כל אחד רוצה לחוש נאהב.. בימים כאלה- של חגים, של ארועים מיוחדים לעיתים הבדידות מתחדדת.. תני לנו להיות איתך ביום העצוב הזה.. כי את לא לבד- אנחנו כאן-איתך..

decapitated

New member
אז למה בכל זאת?

אני עדיין תקועה בבית לבד.. אין לי אפילו שום אופציה לעשות משהו .. לא יכולה לסבול את עצמי

Ellie2

New member
חג אהבה../images/Emo24.gif

שלום לך יש הרבה מאיתנו שתקועים לבד,בכל החגים, לא רק היום, בכדי שבשנה הבאה לא נהיה לבד צריכים לעשות משהו, כמו למשל לארגן ערב לבודדים ששם יוכלו להכיר אחד את השני, אני לא יודע מי מסוגל להרים ערב כזה אבל זה היה רק רעיון, אוליי למישהוא יש רעיון אחר אז בבקשה.או לשים תמונות בכרטיס אישי, אוליי גם זה יעזור,ואז אפשר ליצור קשר באופן אישי. כי זה באמת קשה מאוד הבדידות,פתוח להצעות בנידון אלי, אוהב את כולכם.

decapitated

New member
בדידות..

לדעתי מדובר פה בבדידות חברתית יותר מאשר צורך בבן/בת זוג ...

Ellie2

New member
בדידות

בדידות היא בדידות אם יש לך בן/בת זוג אז כבר לא בודדים, אבל ישנה גם הבחירה לחיות בלי בן/בת זוג ואז הבדידות החברתית היא הקובעת, תלוי באיזה מצב נמצאים, אבל תמיד בדידות היא בדידות. ולא מאחל את זה לאף אחד, חוץ ממני שאני מעדיף להשאר לבד, מרצון.

למעלה