יום האהבה!!!

Goggle Girl

New member
יום האהבה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אם, לפי מה שראיתי יש כבר התחלה של זה, אבל אני רוצה להתחיל עוד אחד! בבקשה, בבקשה? מותר? אוקיי, אני אתחיל גם ככה!!!
אם, אוקיי, אז ככה: אזהרה: shonen-ai. DaiKen. ולאלה שלא יודעים, אם... בנים+בנים. אז זהירות.

Goggle Girl

New member
../images/Emo99.gifוימון+גטומון

הם לא חמודיייייייייייייייייים ביחד??? ***_***

Goggle Girl

New member
זוכרים את הצרפתיה ההיא?

שטיקיי וטאי רבו עליה? *-* כאן היא עם מישהו אחר

Goggle Girl

New member
Boy, I feel stupid

התמונה הקודמת הייתה דייויס/יולי. התמונה עכשיו היא טאי/סורה!

fay valentine

New member
סורה היא של מט וטאי

הם מין שלישיה כאלה. טאי ומט הם ביחד, אבל הם גם אוהבים את סורה. אמנם זה נשמע בלתי אפשרי קצת אבל ככה זה. אני לא מוכנה שיפרידו בין טאי ומט !!!!!

star_female

New member
היא לא רכוש...

אין זוגות רשמים בסדרה חוץ ממאט וסורה (ולא, אני לא מחשיבה את ה"עתיד" בתור חלק מהסדרה)... כל אחד יכול לאהוב איזה זוג שהוא רוצה... אפילו אם הוא לא רשמי או סותר זוג רשמי... אני תומכת בקארי/טיקיי.. אבל אני גם חושבת שצריך לכבד דעות של אחרים. וזה גם לא מפריע לי לאהוב זוגות אחרים איתם... אם את חושבת שקארי "שייכת" לטיקיי, אפשר לנמק.. הרי זה מה שדיג´י ליסטה הציעה לגבי ט"ו באב. את יכולה להביע את הדעות שלך, אבל בבקשה אל תצאי נגד אחרים בלי לנמק למה... ^-^

Goggle Girl

New member
נכון!!!

לי אין בעיה עם טאקארי, פשוט אני אוהבת לכתוב אותה או לראות אותה עם דייויס (או יולי, תלוי במצב רוח) וזה נכון שיש הרבה רמזים לטאקארי, אבל יש גם הרבה רמזים (חד צדדים לפחות, דו צדדים אם תחפשי) גם לדייקארי, ובמיוחד להיאקו! (קארי+יולי) אז לא להגיד שמישהו חייב להיות עם מישהו אחר, ואני דווקא אשתמש בדוגמא של מאט-סורה-טאי. אחרי העונה הראשונה כולם חשבו שזהו, טאי וסורה ביחד, אבל אז, בניגוד לכל הרמזים, סורה הייתה עם מאט! אז אפילו שהם נותנים רמזים, הם יכולים לחזור בהם ולתעתע בנו!!!

fay valentine

New member
יש שם שיפינג נורא מוזרים

בקשר למט-טאי-סורה - אני חושבת שזה פשוט משולש אהבה מושלם (שלוש צלעות) לגבי טאקארי - זה זוג לדוגמא. אפשר שהוא אפילו רישמי (אם לא מתייחסים לסוף העונה) עזבו את סוף העונה! - סוף העונה קלקלה את כל השיפינג הכי טובים בסדרה! וזה כולל DAIKEN וטאקארי ועוד כל מיני שיפינג שלא זכורים לי. אני מתנגדת בכל תוקף לזה שקן יתחתן עם יולי. היא מעצבנת ותמיד יורדת עליו, והרבה יותר מתאים לה להיות עם איזי!

טוב סליחה באמת!

אל תשכחי שגם איך קוראים לו, זה שהיה שליט דיג´ימון וזאת עם המשקפיים והשיער הארוך הורוד הם גם זוג רישמי, הם היתחתנו... טוב אז אני חושבת שתי.קיי וקארי הם זוג וגם מאט וסורה אבל אין לי תמונות כי אין לי מושג מאיפה אתם מביאים אותן..

Morphia

New member
תראי...

הרבה אנשים ניסו להגיד לך כבר, כל אחד וההעדפות שלו, ואפילו חתונה זה לא סופי, כל אחד רואה את הדברים בדרכו. ויש אנשים שמתעלמים מהפרק האחרון בעונה השניה, בדיוק בגלל זה...

למעלה