יום האם - יום המשפחה

odeia

New member
יום האם - יום המשפחה

עכשיו חזרתי ממסיבה בגן לכבוד יום המשפחה, או יותר נכון יום האם. הילדים למדו על משפחה ועל כל סוגי המשפחות אבל המסיבה היתה רק לילדים ולאמהות. רקדנו, והופעלנו, ושרנו, והילדים הופיעו בפנינו האמהות, וקיבלנו מתנה עבודת יד של הילד ונתנו מתנה לילד עבודת יד שלנו. ואכלנו המון, ובילינו והיה מאוד כייף ונחמד. והילדה שלי, לעומת אחרים, כל הזמן התרפקה עלי והתחבקה איתי והתנשקה איתי, וזה גם מה שהיא אמרה לי כבר מאתמול שהיא תעשה במסיבה. מאחלת לכולם גן כזה.

רותי ע

New member
ואת לא מאחלת לכולם ילדה כזאת? ../images/Emo13.gif

החיבוקים והנשיקות שלהם שווים המון.. ואני צופה התמרמרות מצד אבות הפורום - מדוע המסיבה רק לאימהות?

odeia

New member
אז ככה, בגן הזה ישנן 2 בנות ללא אבא

את רוב החגים חוגגים כולם עם כולם, למדו על כל סוגי המשפחות, אבל רצו לעשות משהיו מיוחד ושווה ולכן עשו ילדים עם אמהות. רותי איך אאחל לכולם ילדה כזו? ילדה כמו אודיה יש רק אחת. לפני יומיים היתה לי שיחה על הנושא עם ילדה בגן, קראתי לאודיה נסיכה שלי, אז אותה ילדה אמרה לי שהיא לא נסיכה, אז אמרתי לה שהיא הנסיכה שלי, אז רוני (אותה ילדה) אמרה לי שהיא הנסיכה, השבתי לה שאודיה הנסיכה שלי והיא הנסיכה של אמא שלה, אז רוני אמרה לי - נכון והוסיפה שבן (האח שלה) הוא הנסיך של אמא.

רותי ע

New member
נכון מאוד. לשלי אני קוראת

(בצחוק כמובן) - יורש העצר ונסיך הכתר. צריך לתת כבוד לבכור (בעתיד. כרגע הוא היחיד).

ובהקשר זה המלצה חמה לספר:

"ילד של אמא" של צרויה שלו. מספר על גור שאמא אומרת לו שהוא הכי גבוה/יפה/חכם וכו´ בעולם, ואז הוא מגלה שבגן יש ילדים יותר גבוהים, יותר יפים, שמציירים יותר יפה וכו´, ונהיה מודאג שאמא שלו לא מבינה כלום. חמוד ביותר, ציורים מקסימים.

למעלה