יום האם שמח למי שחוגג היום

יום האם שמח למי שחוגג היום

איך אתם מציינים את היום הזה אנשי ארה"ב? איפה עוד חוגגים את יום האם היום?

הגננת שאיתי הכינה עם הילדים יצירה ממש חמודה

של לב מ-clay שאותו הם קישטו ומסביב נייר קרפ אדום- יצא ממש חמוד.
אנקדוטה קטנה... אני היחידה מצוות הגן בלי ילדים, לפני שיצאנו ביום שישי- כל אחת אמרה לשניה Happy Mother's Day, ממש עברו אחת אחת... כל פעם שמישהי הגיעה אליי- דממה...
&nbsp
יותר כואב וצובט מזה לא יכולתי לקבל...

ברור לי שזה לא היה נגדי ולא שמו לב וזה לא קשור אליהן בכלל- זה משהו שהוא לגמרי שלי. רק מדגיש את החוסר של ילד משלי בחיי.

Et tu Brute

New member
אינשאללה בקרוב!

סליחה על השאלה האישית, ואת לא חייבת לענות או להתייחס אם את לא רוצה, אבל את בטוחה שזו העבודה שהכי טוב לך לעסוק בה *כרגע*?
אני לא מדברת על בכלל בחיים, כי ברור שאת מרגישה שזה הייעוד שלך לעבוד עם ילדים ואת גם טובה בזה, אבל אולי עכשיו בתקופה הזו של הטיפולים וההמתנה זה יותר צובט מעוזר?
(ומאחלת לך שהתקופה הזו תיגמר ממש בקרוב
)

זוהי העבודה המושלמת עבורי...

הייתי בדיכאון כשלא עבדתי בגן, אפילו שעשיתי בייביסיטרים באופן קבוע- אני זקוקה לסביבה של הגן, לעשייה החינוכית, לראות את האור בעיניים של הילדים כשהם שמחים לקחת חלק מפעילות שהכנתי להם.
&nbsp
נתתי יותר מידי זמן ואפשרות לטיפולים לעצור אותי מהפחד שזה לא ישתלב טוב עם עבודה בגן אבל אין מה לעשות, זה חלק מחיי וזה חלק מחיי והם יאלצו לחיות בשלום

&nbsp
אני לא מאלו שהלב שלהם נצבט כשרואות ילד או אישה בהריון, אני עכשיו מלווה את חברתי הטובה שהיא בהריון מתקדם ראשון ועוזרת לה וכל הלוח שלי באמאזון מפוצץ באייטימים של הריון ולידה- זה כואב, זה צובט אבל אני לגמרי שם בשבילה, זה לא על חשבוני

1me too1

New member
יום האם

זו פעם ראשונה מאז שהילדון שלי במסגרת חינוכית, שהמורה שלו לא מצאה לנכון להקדיש זמן ושהילדים יכינו כרטיס.... (זה מצטרף לעוד תהיות רבות לגביה).
&nbsp
יום האם שמח לכולן

&nbsp

Et tu Brute

New member
קיבלתי עוגייה בצורת לב

(שהכינה המבשלת של הגן) בתוך מעטפת נייר שהבת שלי קישטה.
&nbsp
זו היתה חווייה ממש משונה. ישבתי באוטו, הסתכלתי על המעטפה הזו, שקושטה על ידי תינוקת בת שמונה חודשים שאין לה מושג מה זה "יום", "אם", "עוגייה", "מעטפה" או "קישוט", וחשבתי שזו מעטפת-הנייר-המרוחה-בצבע היפה ביותר שאי פעם ראיתי.

למעלה