יום האם

mumfor4

New member
באהבה ! יום אם שמח וסיפור קצת קודר

היום לקחנו את הילדים לחוף הים בדרך למסעדה לחגוג את יום האם הבריטי ( ממתי נהייתי בריטית? ) הם השתוללו ואספו צדפים בקור של 7 מעלות .
לפתע ראינו בחור צעיר צועד לעבר המים מחזיק ורד בידו , לא יכולתי להפסיק להסתכל עליו , הוא המשיך ללכת עד שנעמד על שפת המים .
והשליך את הורד על פני קצף הגלים .
צמרמורת בכול הגוף , יום האם יחד עם המעשה שעשה , לא יכולתי שלא לחשוב שאמא שלו טבעה בחוף הזה.
הרבה זמן היתה התמונה שלו עומד ומדבר אל הגלים חקוקה בתוך מוחי .

מאיפה ענין הקפה למיטה ביום האם????

כל שנה הבת שלי מביאה לי למיטה מגש עם קפה ושוקולדים וכרטיס ברכה ו... זה מקסים, באמת, אבל... אני צריכה לשירותים ולשטוף את הפה לפני הקפה, ואת הקפה שלי אני אוהבת מתוק וחזק ולא כמו שבעלי מכין
ו... זה לא כייף. אבל אני כמובן שמחה ומפרגנת

אני זוכרת שהבת שלי היתה בת 4 בערך, בעלי הבטיח בערב לעזור לה בבוקר להכין לי מגש. בבוקר הוא נעלם
הקטנה לא התבלבלה, לקחה מגש, שמה מה שהיא מצאה והביאה לי למיטה. למדתי מזה, שממש לא חשוב מה מביאים, חשובה הכוונה. ולמה השיעור הזה היה כל כך חשוב בשבילי דווקא? כי בהרבה מקרים, בגלל שאני לא מצליחה לעשות מה שיש לי בראש, אני לא עושה בכלל
והילדה הקטנה הזאת, עם מגש, כוס מים ובננה פחות או יותר, לימדה אותי שיעור מאוד מאוד חשוב בחיים

shuttles3

New member
מזל טוב לכל האמהות החוגגות

מקווה שעבר עליכן יום מקסים ומלא אהבה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
[אצלנו בקנדה יום האם חל לא היום. עכשיו, כשאני חושבת על זה, זה קצת מוזר... לאור כל הדברים המשותפים שיש לנו, החל מהמלכה ועד האיות של colour וחבריו]

האמת? לא מדבר אלי

לא כשהייתי ילדה ולא כאמא.
קפה למיטה אני (וגם אבא) מקבלים כל סופש.
ויום מיוחד לכל אחד - יש ביום ההולדת.
מספיק טוב עבורי

למעלה