יום האם

יום האם

אז מה קונים לאמא? איך מפתיעים אותה?

מה דעתכם על העובדה שזה הפך להיות יום המשפחה?

מה נראה לכם שהילדים יכינו לכם בגנים? ביהס?

ברכה לאמהות

אני חושבת שמהיום שאנחנו קטנות ומשחקות עם בובות אנחנו חולמות על להיות אמהות ועכשיו שאנחנו כאלה אני רוצה לשתף שאני חושבת שאמהות זו קריירה. אני חושבת שאני מגשימה את עצמי ואת הייעוד שלי בהורות.
אני אוהבת להיות אמא, על כל המשתמע מזה. גם כשלעיתים זה לא קל, גם כשאני ממש עייפה מלילה ללא שינה וצריכה לקום לפני כולם ולהכין כריכים ולהעיר באהבה ולהכין את כולם למסגרות, גם כשאני מבינה שהאחריות על הבית היא שלי ולעיתים אני לא ממש עומדת בעומס.
אני אוהבת להיות אמא כי אני יודעת שארבעת המופלאים שלי זקוקים לי, אני יודעת שיש לי תפקיד מאוד חשוב בללוות אותם להיות האנשים שהם יהיו.
אני אוהבת להיות אמא כי אני מקבלת כל כך הרבה אהבה בחזרה שהלב ממש מתרחב בכל יום...
אני מאחלת לכל האמהות שיש כאן ובכלל שתמשיכו להיות האמהות המופלאות שאתן, שתמשיכו ללמוד בכל יום מהילדים דברים חדשים ומרגשים שיעזרו לכן להיות אמהות יותר טובות.
אני מאחלת לכן שתמיד תאהבו ותמיד תהיו נאהבות אפילו שהם יכעסו עליכן.
אני מאחלת לכן שתאמינו בעצמכן, שלא תרגישו אשמה ושתזכרו שאתן האמהות הכי טובות שהילדים שלכם יכולים לקבל.
יום האם קסום ומופלא לכולכן.

Navva

New member
גם אני מעדיפה את יום האם

הדרך שלי לאמהות היתה לא קצרה.
הרגע המתוק שלי היה, כשבני היה בן קצת יותר מחודש חל יום האם, הלכתי איתו בעגלת תינוק בגינה בה נמצא גן החובה שלמתי בו. פתאום קבוצה גדולה של ילדים מהכיתות הנמוכות של ביה"ס היסודי הסמוך בו למדתי עם "יצירות" ליום האם / יום המשפחה.

פתאום הרגשתי ששוב היום הזה רלונטי לגבי. שיניתי סטוטס מלהיו רק בת שמביאה פרחים לאמא, ללאחת כזו שגם תקבל זר
.

מאז חלפו 12 שנים, אבל הטעם הטוב נשאר בפה...

אכן לא תמיד קלה הדרך להורות

החיים מובילים כל אחד מאיתנו בדרך שונה ומעניינת.
ריגשת אותי בפשטות בה כתבת.
וגם ברוכה הבאה לפורום שלנו...

schlomitsmile

Member
מנהל
זה באמת רגע מרגש, מרחיב לב
ויחד עם זה, אני בעד יום המשפחה.
לתת פרחים לאמא זה נהדר,
באותה מידה גם לאבא

שלא לדבר על סבא וסבתא,
וגם האחים שביומיום אולי מעצבנים זה את זה,
יהיה נחמד אם פעם בשנה יודו שהם בעצם אוהבים

יום המשפחה בעיניי, הוא יום שבו חוגגים את הברכה
הלא מובנת מאליה הזאת שהתברכנו בה: משפחה.
ולא משנה ממי היא מורכבת
אולי אבא וילד?
אולי סבתא אמא ושני ילדים?
אולי שני אבות וילדה?
אולי אמא נורא עסוקה, אבא שהוא המטפל העיקרי ושלושה ילדים?

מי שיהיו שותפינו לדבר הזה, אנחנו מודים ומברכים אותם,
ושמחים להיות חלק מהמשפחה שלנו

למעלה