יום הגיוס

• פותח הנושא bbar3
  • פורסם בתאריך

bbar3

New member
יום הגיוס

הייי אני מתגייסת ב-18.1 (סופסוף!) ורציתי לשאול כמה דברים.. איך זה שאני שבועיים לפני גיוס ועדיין לא קיבלתי צו גיוס או הודעה כלשהי שזה התאריך? מה הולך להיות בבקו"ם באותו יום ועד כמה נורא זה החלק עם מדידת המדים? שמעתי מחברים שעושים בעיות עם המידות ולא הכי נחמדים ולא תמיד נותנים להחליף אם המידה לא בסדר.. ה-18.1 זה גיוס מתנדבים בלבד או שיש גם גיוסים רגילים? תודה רבה רבה ובהצלחה לכולם :)

hillator

New member
תשובות

1. אף אחד עוד לא קיבל למיטב ידיעתי וגם במחזורים קודמים לא קיבלו בכלל צו. 2. המדים תמיד נוראים זה עסקה יחד עם התופרות שעושות כסף על חיילות 3. משתנה, אין לי מושג איך זה במחזור הזה בברכה ובהצלחה הילה

narosha

New member
גם אני לא קבלתי עדיין

לא קבלתי צו למרות שדיברתי עם המש"קית והיא אמרה שהיא שולחת . לפי מה שמצאתי ברשת -"18/1/2012: גיוס מתנדבים".

נ ו ע ה 12

New member
היי בר

1. מזל טוב והמון הצלחה. :) 2. אין בעיה עם זה שלא קיבלת צו גיוס - אני כבר 4 חודשים בצבא ועדיין לא קיבלתי צו גיוס. (; פשוט באים עם ת"ז וזהו. אבל את אומרת שגם לא קיבלת אף הודעה שזה התאריך, וזה כבר בעייתי... אז מאיפה את יודעת שאת מתגייסת ב-18.1? 3. לי אישית היה בסדר גמור במדידת מדים. החליפו לי כמה וכמה פעמים ולא יצאתי מהתאים עד שהכל התאים. כמובן שיש לא מעט בנות שגם מידה ק (הכי קטנה) גדולה עליהן, ועם זה אין מה לעשות ביום הגיוס... אח"כ הולכים לתופרת. בנוסף, אחרי הטירונות (השתלמות מתנדבים) הולכים ליחידת מיון ומעבר כלשהי (אם זה במז"י [ירוקים] או בשדה דב [חיל אוויר] וגם שם יש אפסנאות שניתן להחליף בה דברים וכמובן גם בסדיר). 4. תאריך זה הוא תאריך גיוס של מתנדבים. 4.

bbar3

New member
תאריך

טעות שלי, כן קיבלתי מכתב עם התאריך גיוס כשהייתי בתל השומר ורציתי לדעת אם זה מספיק ואני מבינה שכן.. מקווה שלא יהיה עמוס באותו יום כי אני גם ככה ממש מתחילה להילחץ.. תודה רבה לך, מאוד עזרת לי :)

למעלה