יום הגיוס!

• פותח הנושא Gil-
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

Gil-

New member
יום הגיוס!

מי יודע כל כמה זמן משתחררים ולכמה במסלול היעודי לקצונה בחיל הקשר, ו\או כללית בטירונות 03 וקורסים בצריפין(בה``ד 7)..ואיך עוזרת תעודה טכנ` מבה``ס ביום הגיוס?

עוד מישהו לקצונה יעודית....

שמע בכל הקטע של ההדרכה וההכשרה והסיפוח אתה בטח תצא פעם בשבועיים חמשוש. (זה דיי הגיוני). הבעייה היחידה כאן שההכשרה נערכת במשך שנה ושיבעה חודשים (כולל הסיפוח) ולכן אנחנו דיי נידפק מבחינת יציאות.
אחרי זה אני מאמין שהתנאים יהיו הרבה יותר טובים. כאילו, זה לא הגיוני שהם יצפו ממך להיות קצין שיוצא ארבע ימים בחודש הביתה... אפילו בתותחנים יש תנאים טובים יותר.
אההה וחוץ מזה, תעודת טכנאי כבר לא תעזור לך ביום הגיוס. יכול להיות שאם היה לך פרופיל מאוד נמוך הייתה יכול לקבל בעזרתה זימונים לממרם. אבל אם אתה הולך לקצונה יעודית בקשר, חביבי, שמעתי שתעודת טכנאי עשויה מנייר איכותי תלת שיכבתי. אנא עארף, אולי היא טובה לשימושים אחרים.... והמבין יבין.

ועוד משהו קטן אחד ....

אני דיי מחפש את כל האנשים שהולכים איתי לקצונה יעודית בקשר.
אז המיספר איי סי קיו שלי הוא 75871441 , תיצור קשר, מהו מיספר האיי סי קיו שלך? (לחלופין גם מיספר כרטיס האשראי שלך יתקבל בברכה...)

segala

New member
אני :) :)

אבל אתה כבר יודע... וטישדעו שאר האנשים בפורום.

segala

New member
גם אני רוצה ``להתפרסם``

ולרשום את המספר אי סי קיו שלי כדי שמי שהולך איתי לקורס קצונה יעודית יידע שאני קיים.... 57663955

segala

New member
אתה בכלל בקורס?

לפי ההודעה שלך, נשמע כאילו אתה מתכנן שיפנו אותך למסלול ביום של הגיוס.. אז אם ככה אתה חושב - אתה לא ממש מיועד לזה... כי לפני זה צריך לעשות מבחנים, ואם לא עשית אותם, אין הרבה סיכוי שאתה תהיה בקורס קציני קשר יעודיים...

Gil-

New member
אז ככה

אני מניח שהתקבלתי למסלול..עברתי את המבחנים הראשונים, המבד``קים וגם את התחקיר הבטחוני המצומצם(אני מקווה)..אבל מי יודע, תמיד טוב להכין אלטרנטיבות.

תשובות...

בטירונות יוצאים ביום שישי בבוקר פעם בשבועיים.
בבה``ד 7 פעם בשבועיים-שלוש, תלוי בכוננויות ובפאקים שתעשה (המשמעת יחסית קשה).
בה``ד 1 - פעם בשלושה שבועות. (ביום שישי בבוקר)

מצב
הנושא נעול.
למעלה