יום הדין במדינת ישראל מתי יגיע ?

שמולק

New member
יום הדין במדינת ישראל מתי יגיע ?

הרי זה ידוע שהמתח בין שני המגזרים רק הולך וגובר. מתי לדעתכם זה יקרה ? ומי לדעתכם ישאר בסוף בארץ הזאת ?

webguy

New member
חה חה ..

אבל גם אירופה הולכת והופכת להיות מוסלמית ... האשה המוסלמית לא נחה גם במערב מלידות ..
אולי נראה מה הארופאים יעשו עם המוסלמים ..? ונעתיק ..? למי שלא הבין ... אירופה שוברת את הראש מה לעשות עם המוסלמים שמתרבים בקצב מסחרר וממשיכים לזרום לאירופה ..? אולי הפתרון של לה -פאן מריםטוקאן ..

מוחמד5

New member
מה שיקרה כאן

הוא ששני החלקים השפויים במדינה הזאת יתחזקו ,ישלבו ידיים למען עתיד יפה יותר,ואז כל מה נותר לגזעניים שטופי השינאה, הנובעת מבורות וטיפשות יאכלו את הכובע שלהם. יש מספיק אנשים שפוים במדינה הזאת, שיודעים את מה שהאספסוף משני הצדדים לא יודע : אין ברירה ,אין מנוס,אין דרך שניה אלא לחיות כאן ביחד,בשוויון בכבוד הדדי ,אם לא מחר אז מוחרתיים. קשה לקבל את העובדה הזאת, עובדה קיימת,אבל מה לעשות !! יש קבוצה עוורת שחיה באשליות (כנראה בגלל הפרעה נפשית) שחושבת אחרת.

מוחמד תתעורר

אנחנו לא אוהבים אותם והם לא אותנו. הישות הציונית לא תסכים לזכות השיבה ובגלל זה אי אפשר לחיות כאן ביחד.

webguy

New member
יש לי חדשות מריומה ..

גם מנהיגי הפלשתנאים מבינים שזכות השיבה לא ניתנת למימוש . אבל מפחד ההמונים שותקים וממשכים לדבר על זכות השיבה ...אולי תכף האדיאנים יבקשו מכל הלבנים לחזור לאירופה .. חה חה ... הבעיה היא אחרת ... האם ערביי ישראל והיהודים יוכלו לחיות כאן בשלום בעתיד כאשר מספר הערבים ילך ויגדל בארץ כתוצאה מהאם המוסלמית שעושה תחרות עם ארנבים ... אצל היהודים רק החרדים מנסים להתחרות בה ... וזה לא מספיק ..!!

אתם הבאת את היהודים הרוסים

אז אנחנו מחזירים לכם בילודה גבוהה. יאסר ערפת השאהיד הגדול אמר שרק בטנה של האם הערביה תנצח את הציונים

webguy

New member
זה מביא את העוני ...המרירות והשנאה

50% מהעוני בישראל מרוכז אצל החרדים והערבים ...בגלל רבוי הטבעי הגבוה אצלם ..!! למעשה בלי הביטוח הלאומי הם גוועים ברעב .. הכמות לא חשובה האיכות .. מה זה עוזר לעזתים שהם מכפילים עצמם במספרם כל 16 שנה ...גם אם יהיה שלום הם ישארו בעוני ... אין מדינה אחת בעולם שיכולה להבטיח לתושביה חיים נאותים במצב כזה ...

הארץ המובטחת

אני חושבת שבסוף יישארו פה רק השמאלנים והערבים ואלו שהיו זכאים לזכות השיבה והגיעו כל הימנים הקיצוניים ימותו בקרב (סליחה מראש) או יברחו לארצות מהם הם באו ויתחננו לדוגמה לשלטון מרוקו שיחזירו אותם לחיקם (הרי חצי מדינה הם מרוקאים) ערבים יבואו לגור בערים שלא היו מעורבות (כדוגמת עפולה, כרמיאל, פתח תקווה, רמת גן) ונתערבב אחד עם השני גם בנישואין (ערבים עם יהודיות וכו') השלטון יהיה חצי פלסטיני וחצי יהודי ויש מצב שתקום גם מפלגה דתית או משהו אבל העיקר ששקט ישרור באיזור כך אני רואה את זה...........

webguy

New member
אז את טועה ..

לא ישארו פי אנשים כמוני או כמוך ... מי שישאר פה הם החרדים והערבים ..!! צר לי להודיע לך השמואלנים עושים כלב וילד והערבים והחרדים מתחרים בארנבות .. בשנת 2020 וזה לא כלך רחוק ... מחצית מתלמיד ישראל יהיו ערבים וחרדים ... הכח החרדי והערבי יגדל ..העומס הכספי של כלכלת משפחות מרובי ילדים יפול על משפחות המעמד הבינוני עם מעט ילדים ... ברור שזה יהיה בלתי נסבל ויביא לירידה ברמת החיים ירידה דרסטית בשרות שהמדינה יכולה לתת לתושביה ... מי שיוכל יברח מפה .. ישארו החלשים ..הערבים והחרדים אשר האבטלה בשתי המגזרים האילו הגדולה ביותר למשל רק 44% מהחרדים הגברים עובדים ..!! השאר חיים על חשבון המדינה כלומר על חשבון משלמי המיסים ... כלכלת ישראל לא תעמוד בזה ... הניתוח שלך כלכך מוטעה .. ולא מבוסס על שעור הילודה וניתוח סוציולגי של סוג האנשים שירדו ממדינת ישראל בעבר ...זה מלמד שדווקא החילוניים נוטשים את הארץ..לאנשי הימין שהם ברובם מסורתיים יותר זיקה למדינת ישראל עקב האמונה הדתית העמוקה ... אני מייחס את דברייך לגיל המאוד צעיר שלך ...יש לך עוד הרבה ללמוד על תהליכים סוציולוגים שמתרחשים בארץ ... דווקא מדענים ובעלי מקצוע יורדים כ יש להם ביקוש בכל מקום בעולם ..!!! והשמאלנים ברובם אשכנזים יותר משכילים ולכן האפשריות שלהם להגר פשוט יותר פשוטה וקלה . החילוניים אשר אמונתם בדת פחותה פחות קשורים לאדמה מבחינה דתית אלא קשורים לארץ הולדתם שהוא קשר חלש יותר ..

למעלה