../images/Emo24.gifקודם כל תודה על ההודעה
המושקעת, שקראת את דבריי והגבת עם מלוא תשומת הלב. דבר שני - אני לא יודעת למה אמרת "זה לא דברי כפירה" ברור שאנחנו נהדרים ושאנחנו יצורים אלוקיים ושנבראנו בצלם וכו' זה שאני לא חשה כך, זה כבר עניין אחר קראתי את מה שכתבת לי תודה על המחמאות תודה גם על האיחולים חוזר אלייך כפל כפליים אני לא מכירה אותך אבל נהנית מהכתיבה שלך וממה שיש לך לתרום ומרגישה נשמה בהודעות שלך אינני יודעת כרגע כיצד להתיחס לדברייך כי אני במקום אחר לגמרי אני במקום של לא להרגיש נהדרת בכלל אלא מסתכלת על איך שאני חיה את חיי וכ"כ רוצה לשנות - ולא מצליחה להוציא עצמי ממקום של פחד נורא ותקיעות, לפעול ולגשים, להתקדם ולהיות שמחה ומרוצה יותר (אפילו לא במעט). אני כ"כ רוצה להיות במקום אחר ולעשות אחרת ולהשיג יותר (ואולי יותר מהכל גשמית ורוחנית, ואולי יותר מדי) ומרוב שאני רוצה בסוף יוצא כלום בריבוע. אני בעיקר בעיקר משתוקקת לגלות סוף סוף מה אני רוצה מעצמי ומהחיים שלי (לפעמים נדמה לי שלעולם לא אדע. בנאדם בגילי אמור לדעת מה הוא רוצה מעצמו לא?) ואיך לחיות את החיים בצורה שמחה טובה ומועילה יותר (אני רואה אחרים, ולא רוצה לחיות כך; רק שאני לא יודעת מה כן) ו... איך אומרים? למצוא התכלית והייעוד שלי, הספציפיים כלומר ו... אני עדיין לא מצליחה להתאפס על זה כל הקיום הרגיל, ההישרדות הפיסית - אלה לא נותנים לי שום תחושת טעם אמיתיים בחיים. זה לא מספיק. אני צריכה יותר מזה. אני צריכה סיבה מעבר לזה. משהו פרטי אישי משלי. האמונה שבאתי לעולם וישנה סיבה לקיומי ועניינים והאמונה הרוחנית/דתית שלי, ובכן - זו סיבה מספקת עבורי לחיות ולרצות לחיות אבל... טעם פרטי אישי משלי לחיים, קשה לי בינתיים למצוא. סתם לקום בבוקר לעבוד לחזור, לבוא ללכת מפה לשם, לעשות/ללמוד את זה ואת זה לפעמים יותר לפעמים פחות, אנשים (אהובים ויקרים) משפחה וחוזר חלילה אוכל לישון (עם כל זה שיש דברים ואנשים נהדרים בחיי ואני מודה לה' על הכל) משום מה זה פשוט לא ממלא אותי מספיק, וגם לא שום דבר מכל מה שלמדתי או עשיתי עד היום בחיי. לא יודעת איך להתחבר לדברים שאת אומרת על הגדולה שלי למרות שודאי זה נכון אני יודעת שאני אדם מאוד מיוחד (כמו כולנו) ושנועדתי לזרוח (כמו כולנו) רק ש... אני לא יודעת איך ובמה לזרוח ולהאיר באופן שימלא אותי מבפנים גם כן ויעניק לי שמחה וסיפוק אפשר להגיד - פשוט תהיי את ואולי אני לא יודעת איך פשוט להיות או איך פשוט להיות אני (ןאולי פשוט עוד לא למדתי איך לקבל את מה שיש ולשמוח בחלקי) ככל שאני מוסיפה לכתוב על התסכול שלי פה אני חשה אותו גדל והחשיפה הזאת נראית לי כמיותרת כי אני מדברת על דברים שאני לא מוצאת להם פתרון ואולי אני צריכה פשוט לעזוב את כל זה ולהמשיך לשרוד כמו שנדמה לי שכולם שורדים, לשמוח במה שיש ולהסתפק בזה וכך להמשיך עד המוות אבל אני לא רוצה! אני לא רוצה. אני גם לא יכולה החיים שלי יקרים מדי מכדי שאעשה זאת, אבל אני לא יודעת אחרת אני חשה החמצה נוראית כל הזמן ולא יודעת למה לי זה מציק וכל מי שסביבי לא מבין בכלל מה מציק לי בזה ומה אני רוצה עוד כי "אלה החיים" (בעיני אלה לא החיים, או שלפחות לדעתי זה לא אמור/צריך להיות כך) אין זו פנייה לאף אחד שיעזור לי ויציל אותי (למרות שהייתי שמחה אם מישהו היה יכול לעשות זאת, אבל זו העבודה שלי ואף אחד לא יכול לעשות אותה במקומי) אלא לקדוש ברוך הוא שיאיר לי יותר את הדרך השנה וידריך אותי בצורה ברורה יותר שיעזור לי יותר, ואפילו שהוא עוזר לי תמיד, שאראה את העזרה ואצליח להשתמש בכל הכלים שיש לי באופן שיביא אותי להשיג תוצאות ולא שהכל יישאר בגדר תיאוריה בלבד איך אומרים? שיעזור לי לעזור לעצמי אני לא מתייאשת חלילה ואלו אינם דבריה של בחורה שנמאס לה חס ושלום. אני אוהבת ומעריכה את החיים שלי את כולם ואת הכל ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת את החיים ושמחה על עצם היותי בחיים כל רגע כל יום ומודה על הכל אבל הלוואי וידעתי כיצד לחיות אותם יותר בשמחה יותר עם טעם, בצורה מעניינת ומלאה יותר עם תחושת שליחות אמיתית עם הנאה וסיפוק אמיתיים שאקום בבוקר עם מרץ למשהו שראוי לחיות למענו באמת, משהו משלי ולא רק כדי לקיים אחרים (יש מי שחי בשביל הזה ובשביל ההוא רק לא בשביל עצמו) עם הידיעה שהזמן שלי לא מתבזבז לשווא על אוכל שינה כביסות נסיעה לפה ולשם, ביקור פה ושם, וסתם סתם סתם היסחבות מיום ליום אלא שאני באמת רוב הזמן מצליחה להוציא המקס' מההזדמנות הנפלאה הזאת הנקראת חיים שניתנה לי/לנו וכרגע אני בכלל לא במקום הזה הייאוש השקט הזה שמתוכו רובנו חיים עד שנשמתנו עוברת לשלב הבא הפשרה הנוראית הזאת על סתם סתם ועוד קצת סתם ה"סוחבים" הזה אני מאוד מתקשה להמשיך כך. מאוד! לא יודעת איך לחיות אחרת אבל מנסה ולא ממש מצליחה בינתיים טוב, אני חוזרת שוב ושוב על אותם דברים כבמעגל שאינני יודעת איך לצאת ממנו שוב, אולי לא הצלחתי לשמוע את מה שאמרת לי כי אני כ"כ שומעת רק את עצמי ואת התסכול שלי כרגע אבל תודה ואקרא שוב אני בטוחה שה' יעזור לי ושזה יסתדר מקווה שיותר מוקדם ממאוחר
נשיקות, ושנה טובה ומתוקה (אני אומרת את זה בלי סוף לכל מי ומה שרק זז ופשוט כ"כ רוצה שזו אכן תהיה שנה טובה ומתוקה לכולנו)