הו-הא, כמה טעויות..
קודם כל, במשפט דובר תנועת התכנון התבוני ספגה תבוסה מוחצת מבחינת האג'נדה ה(פסאודו) מדעית. פרופסור ביהי טען שניתן לשלב גם אסטרולוגיה בכיתות הלימוד, כי זה סוג ההרחבה שהוא צריך לעשות למדע כדי להכיל את ID דבר שני, כאשר ביהי התעמת עם שאלת האבולוציה של המערכת החיסונית, וטען שאין שום ראיות המאפשרות תרחיש אבולוציוני, הפרקליט פשוטו כמשמעו הערים הר של ספרים עבי-כרך על הדוכן, ביהי הביט בהם, אמר שהוא לא קרא אותם, ושהוא עדין סבור שאין מספיק ראיות לתרחיש אבולוציוני. 2 הספרים של מייקל ביהי הם ספרים פסאודו-מדעיים זולים המכילים גרסה מודרנית של טיעון השען. טיעון "המורכבות הבלתי-פריקה" אינו מוביל לשום כיווני מחקר, והוא למעשה מהווה עצלנות אינטלקטואלית מהשורה הראשונה. בספר השני של ביהי - הוא כותב דברים שהוכחו כלא נכונים. מה שביהי עושה זה pubjacking למאמרים בתחומים שהוא אינו מבין גדול בהם , כמובן אינו מנסה לבחון מה הצד השני אומר על זה, ואז יוצא בתרועות שהאבולוציה לא מספיקה בשביל להסביר X. ביהי הוא בדיחה בקרב הקהילה המדעית. אז מה הכוונה במילה בריאתן? זה יכול להיות הרבה דברים, נכון. במקרה הזה - הכוונה ב"בריאתן" זה "שקרן מקצועי שמנסה להשתמש באמצעים רטוריים ופסאודוסיינס כדי לקדם את האידיאולוגיה שלו" ביהי ודמבסקי עומדים בקריטריונים אלה מצוין. אתה יודע, במקום להגיד לי שאני "מכבס מילים" כדי לנטרל מחשבה וביקורת - יכולת פשוט לשאול למה התכוונתי באומרי "בריאתן". זו אכן מילה טעונה, ואני מודה שלא אמרתי בפירוש למה התכוונתי בהודעתי למעלה. אבל במקום זה בחרת להשוות אותי לאחד הממסדים היותר ידועים לשמצה בהיסטוריה.