יום הדין כבר כאן! בני ברק תבלע באדמה!

BravoMan

Active member
יום הדין כבר כאן! בני ברק תבלע באדמה!

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5555366,00.html

שמעו טוב!
לאלוהים הכל יכול נמאס מהטומאה, החטאים, השנאה, והפילוג שהחרדים מרבים תוך שימוש בשמו הקדוש.

כמו בסדום ואמורה, הוא עשה מעשה בכוחו העצום ורב, ותיפרע האדמה, ותבלע את עיר הטומע, ותמחק אותה על יושביה מעל פני האדמה!

לא האמנתם בכוחו של אלוהים?
לא האמנתם בנסים?

ראו הכל גלוי!

hnc

New member
שמע Idiotman, פעם אחת ולתמיד. אם כבר פתחת אתי בדיאלוג

שלא כל כך רציתי מסיבות מובנות כפי שתיארתי חלק מהן כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/570/184355167/אנשים_וחברה/אתאיזם
אז אני גם אסיים אותו דווקא פה. תראה Idiotman יקר (יקר כי אתה מצחיק אותי כשמשעמם פעם בכמה ימים ולא משועמם כל הזמן כמוך) אתה גם לא בליגה של Feanor75 ושל כל יהודי מאמין כמוהו. להם (וגם לי בדרך שלי) יש לפחות אמונה שעוזרת להם ומחזקת אותם, ומה לך יש? כלום. רק לשלול מה שגדול עליך ואולי בגלל זה המצב שלך על הפנים.
שכחתי, יש לך רק מה שמדענים מפליצים כל שני וחמישי כמו שבגללם אני לוקח 15 שנים אספירין לדילול הדם ופתאום לא, הם משנים את דעתם שאספירין לא עוזר ובגלל זה עם מדענים אני "כבדהו וחשדהו".
חוץ מזה אם המדע תמיד צודק כאלוהים שלך, מדוע אתה לא מטפל בדיסלקציה החמורה שלך כמו שהזכרת לכולם פה בהודעה למעלה עם ה"סדום ואמורה" שלך?
ובגלל שאתה מצחיק אותי הנה אפילו מצאתי לך קישור על מה זה דיסלקציה,טיפול, הכל:
https://www.dyslexia-il.co.il/

BravoMan

Active member
אי אפשר לפתוח דיאלוג עם ילד קטן שחושב שזה מגניב שמותר

לקלל בפורום נידח באינטרנט.
&nbsp
לכל היותר אפשר להטריס אותו בשביל קצת צחוקים.
&nbsp
אתה לוקח אספירין 15 שנה?
אני בספק אם אתה בכלל חיית כבר 15 שנה...

hnc

New member
שמע, אם אני בן 15 אז ביחס אליי אתה עדיין עובר,

עם מחשב בתוך הרחם של אמא שלך, ומציץ כמה פעמים ביום כדי לכתוב את השטויות מעוררות הרחמים שלך, בפורום שהוא בדיחה ובכלל לא חשוב של אנשים שאלופים רק בלשלול דברים.
ובאמא שלך emptyman, מה זה להטריס? מילה חדשה שהמצאת בטמטומך? לרגע חשבתי משהו על המשחק טטריס שהייתי משחק בו כשהייתי בערך בגילך, עד שהבנתי למה הטמבלמן המצחיק והיקר מתכוון.

BravoMan

Active member
האמת אני כבר לא בטוח...

היות ומדענים הם נוכלים, ותורת היחסות היא תרמית אחת גדולה, אין מצב שלאלוהים יש GPS מדויק.
&nbsp
אז אולי באמת הוא כיוון לרמת גן ובטעות פגע בבני ברק?
&nbsp
אם כי, קשה לומר מה יש יותר - משכב זכר בבני ברק (הרי מחביאים שם את כל הבחורות) או חילול שבת ברמת גן...

pozetiv

New member
צודק לגמרי, הכל גלוי!

הודות לאותן העבודות באיזור נמנע אסון

ויש פה גם אזהרה שמכוונת למקומות אחרים בגוש דן .

hnc

New member
וואלה Idiotman, לא בא לי לישון אז בוא נשתעשע בך קצת.

יש האומרים שאלוהים נמצא בנו. כן, גם בך Idiotman יקר, אפילו שכרגע אינך מודע לכך ולא רק בגלל שאתה לא חכם במיוחד...
לכן, אתה בטוח ב-100% (ורק בצורה מדעית כמובן כיאה למדען בכיר כמו כבודך) שכוחו של אלוהים הוא לא מעצם האמונה בו שעוזרת ומחזקת כשהאדם על הפנים, ושאז קורים לנו דברים שאם רוצים אפשר לקרוא להם נסים, כמו אנשים שסרטן נעלם מהם למרות שרופאים כבר קבעו שהם בקרוב יריחו את הפרחים מלמטה?
ובכן טמבלמן, אתה בטוח במאה אחוז? כן או לא?

BravoMan

Active member
אתה לועג לשגיאות כתיב שלי, אבל לנסח הודעה קריאה לא מסוגל?

בטוח במה בדיוק?
&nbsp
בזה שאין דבר כזה "נסים"?
&nbsp
כן. אני בטוח ב-100% שכל דבר שאנשים קוראים לו "נס" ניתן להסביר ללא שימוש במונח "אלוהים" וללא עירוב של שום דבר "על טבעי".
&nbsp
לפני שתשאל "למה" - התשובה היא פשוטה:
מעולם לא נתקלתי בשמץ של ראיה שתגרום לי אפילו לחשוד שיש "אלוהים" (בתוכנו או מחוצה לנו), או שיש כל מיני דברים אחרים שבני אדם מכנים "על טבעיים".
&nbsp
רופאים אגב, טועים. לצערי, לא מעט.
אני אומנם בוטח ברופאים באופן כללי, בניגוד למשתתפים מסוימים כאן, אבל אני גם מבין שכל רופא נתון הוא רק בן אדם, עם כלים מוגבלים.
&nbsp
ולמקרה שלא הבנת (ואני בטוח שלא הבנת, כי יכולת להבין מעולם לא הדגמת פה, והיא כמו "אלוהים" - טוענים שיש, אבל 0 ראיות), אז אותו "נס" שאתה מדבר עליו, עם סרטן ש-"נעלם", מוסבר בקלות ע"י שגיאה באבחון.
&nbsp
אה, כן, ואם היית אדם בוגר עם שכל, היית מבין שההודעה בפתיחת השרשור הזה היא בדיחה סרקסטית.
&nbsp
אבל זה מעבר ליכולות השכליות שלך, אז לך לישון.
אומנם מחר אין בית ספר, אבל עדיין לא בריאה לעשות שטויות ב-3 בלילה.
&nbsp
אולי כשתגיע לגיל שמותר לך לשתות ולהסתובב במועדונים, אבל בינתיים לילה טוב!

hnc

New member
אני לא לועג רק לשגיאות הכתיב שלך המצחיקות.

אני לועג לך שכדיסלקט יש לך בעיה גם בלקות למידה, בכישורי קריאה,ומזה גם בעיה בהבנת הנקרא כפי שאתה מדגים בפורום הזה (ואולי בעוד פורומים ומקומות...) והבעיה היותר גדולה שלך שאתה חושב שאתה מבין דברים שגדולים עליך כשאתה כדיסלקט לא מבין הרבה ובמקום לטפל בכך (כמובן בשבילך רק דרך המדע) אתה מתקשקש כאן עם דברים שכרגע לא בשבילך.
תראה אידיוטמן, אתה חושב שלא ברור מתי סרטן הוא שגיאה באיבחון ומתי הסרטן הוא לא שגיאה באיבחון אלא פשוט סרטן שנעלם כשאפילו לרופאים בכירים אין הסבר לדבר?
ואם לא היית טומטום אמיתי הייתי מסביר לך עוד קצת, אבל כאחד עם בעיה קשה בהבנת הנקרא בטוח לא תבין שאין הוכחות למשהו שהוא אמונה, וגם לא הוגן לדרוש הוכחות למשהו שהוא מעבר לאנושי כשאנשים בלי בעיות בהבנת הנקרא מבינים שלא הכל בהישג ידי האדם כמו שהוא לא רואה ושומע כמו כלבים וחתולים לדוגמה כשאני גם מוכן להישבע שהכלב של אחי מריח את הפחד שלי מכלבים כשאני כמובן מבין שזה מעבר אליי כאדם.
לא הבנת, נכון?

למעלה