יום ההולדת של יעל-רעיון למתנה

• פותח הנושא rhilf
  • פורסם בתאריך

rhilf

New member
יום ההולדת של יעל-רעיון למתנה

כולם יודעים שבסוף החודש ליעל שלנו יש יום הולדת אז חשבתי להכין לה משהו. עלה לי רעיון שכל אחד ישלח תמונה שלו ותמונות אהובות שלו של יעל ואני יכין משהו בפוטושופ ואז נדפיס את זה ונתן ליעל. לצערי יש בעיה אחת אני גר בברזיל ועוד שבועיים עובר לבד לניו יורק ללמוד אז אין לי הרבה זמן אז אם אתם חושבים שזה רעיון יפה תשלחי את התמונות כמה שיותר מהר. ועוד רעיון שכל אחד שמביא תמונה שלו יכתוב משהו לכבוד היום ההולדת שלה ואז מי שיסכים להדפיס ידפיס את כל הברכות ויעשה חברת ברכות. אז אם אתם מסכימים איתי או שיש לך רעיון אחר אשמח לשמוע. ועוד בעיה איך נביא ליעל את המתנה???

אממ לי האמת אין בעיהה:]]

אני תכף יצלם ת'צמיי תמונהה יפהה ואני יעשהה ברכהה ונתןן לךך אבל יש בעיהה אחתת אתה גר בברזיל איך תתן להה??

rhilf

New member
מקפיץ

זה אמרתי בעיה נצטרך למצוא מישהו אחר שיתן לה.

rhilf

New member
הרעיון-הסבר

כל מי שרוצה להשתתף נא לשלוח לי תמונה שלו דרך פה או בפרטי. וגם שלחו לי תמונות של יעל. נא לשלוח הכי מאוחר עד יום שלישי כי אני רוצה כבר להתחיל לעבוד על זה. נא לכתוב גם את השם שלכם.

rhilf

New member
בעיה

אין פה מישהו בפורום יוכל לעזור לנו????

רועי זה אתה?

וזה נראה לי רעיון מקסים

rhilf

New member
התחלתי לעבוד

טוב התחלתי לעבוד על הרעיון שלי

Dark Force

New member
בקשר למתנה..../images/Emo56.gif|פגרה|

אני מנסה לברר אפשרויות איך אפשר להעביר לה את המתנה, אני מאוד אשמח אם תהיה ייצוגיות של הפורום בזמן היומולדת של המלכה

../images/Emo140.gifכל הכבוד!

גם לך וגם לרועי על ההשקעה
אני בטוחה שיהיה ייצוג מהפורום אם תעדכנו אותנו לגבי יום,שעה, ומקום הרבה כאן ישמחו ללכת כמובן בלי בלאגן משהו אינטימי כזה של 20 איש בערך מכאן אני חושבת שזה בערך כמות האנשים הפעילים כאן.

מורלוש

New member
תקשיבו==>יש לי את הטלפון של =>

הסכנותת של יעלי..וכבר דיברתיי איתםם כמה פעמיים בעניין עידכונים וכאלה.. אז אוליי דרכם יהיה אפשרר להעביר את המתנה?! אינ אולי אוכל לדבר איתם,תגיבוו!

למעלה