יום הווווולדת ללירז

יום הווווולדת ללירז ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כן היום יום הולדת ללירז [ מנהלת הפורום . ] כמה מילים להגיד ? ( : לירז ? מזל טוווווב
הרבה אושר ועושר בריאות , כושר והצלחה בכל התחומים .
מאחלת לך רררררק טוב .
נעה

pop128

New member
מזזזזל טוב ! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo54.gif

ויומולדת שמח(=
. אני לא טובה בברכות D;

יובי180

New member
מזל טוב לירז! ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

hmhk

New member
ללריזוששש

המון המון המון המון ומלא מזל טוב מקווה שאת מזה נהנת היום! שיהיה לך הכל טוב ומאושר שהחגיגה לעולם לא תיגמר ותמיד תהני אז בקיצור יום הולדת שמח שיהיה לך יום הולדת אחלה!!!! מקווה שאת נהנת נ.ב גם לילדה בכיתה שלי יש יום הולדת בתאריך הזה...

miley2

New member
יוממממממוולדת שמח !!

מזל טוב !!!! אני די חדשה אבל יש לך פורום ממש טוב !! ו.. יש לך יומלדת ! אז מזל טוב שהיה לך כל מה שתירצי חברים ציונים טובים ואושר בריאות כושר והרבה אבל הרבה מזל והצלחה ! :) אלה ..

millllley

New member
לללירזוש מזל טוב . !! ../images/Emo9.gif ../images/Emo71.gif

ייייייא , היום יוםהולדת אה ?
לירזוש , נתחיל מזה שיהיה במזל טוב . !! ובאמת - שיהיה לך את המזל הכי טוב שבעולם ...
שתישארי כמו שאת - הילדה הכי הכי הכי הכי חמודה שיש , :) אני ממש שמחה שהכרתי אותך יפה שלי . ^^ את האמת להגיד לך ? אין - כמוך . ' Dont let anyone tell you That your not strong enough .... '
תקשיבי למילים האלה . אל תשתני בשביל אפחד , ותהיי מאושרת בדרך שלך . ^^ גם אם הדרך קשה ? הכל זה לטובה .
מאחלת לך אושר , עושר , יושר , כושר , הושר , לושר , נושר [ אוקי , אז את זה לא :D ] ועוד כל מיני דברים שמתחרזים ; D שכל החלומות שלך יתגשמו , ושאפעם , אפעם ? אל תוותרי . מתה עליך לירזוש , !! ומקווה שיש לך את היוםהולדת הכי כיפית . |בלונים| אה , ואל תשכחי לספר חוויות . ( =

יווו המון מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

עד 120,שנה מתוקה ונפלאה
בהצלחה בכל מעשה ידייך,בריאות ואושר

orpaz14

New member
יאאאאאאאא המוווון המווון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

עד 120 שנה ;] תנצלי כל רגע ורגע.. אל תשתני, ואל תורידי את החיוך מהפנים (:) מזל טוב!!

למעלה