with my love
New member
יום הולדתתתת../images/Emo65.gif
יום ההולדת של בת הזוג שלי ממשמש ובא. השאלה היא... מה לעזאזאל אני קונה לה?.. ביום ההולדת שלי, לפני שלושה חודשים, המהממת שלי התרוצצה בכל הארץ, אספה חברים ובני משפחה מהדרום המרכז והשרון, צילמה את כולם מאחלים איחולים לבביים ומסרה את הקלטת לעריכה. התוצאה: 7 דק' של היקרים לי - מברכים, מנשקים ומרגשים כשברקע מוזיקה מתנגנת. הא, כן... וגם דנה ברגר
אהובתי משכבר הימים, השקיעה בברכה עמוקה למדיי בליווי אחד השירים שלה, שכ"כ אהובים עליי אני לא רוצה להכין משהו דומה... אלא לבוא ברעיון מקורי משלי (או שלכם...). חשוב לדעת: האישה אוהבת מוזיקה, מטורפת על עופר ניסים, חולמת להיות d.j מכורה לאלכוהול (עשתה קורס ברמנים, הבית מלא בכל סוגי אלכוהול..) ממממ...מה עוד? חשבתי לבנות לה באר, אבל אין מקום בבית, חשבתי לרשום אותה לקורס דיג'ייז, אבל אין לה זמן...
יום ההולדת של בת הזוג שלי ממשמש ובא. השאלה היא... מה לעזאזאל אני קונה לה?.. ביום ההולדת שלי, לפני שלושה חודשים, המהממת שלי התרוצצה בכל הארץ, אספה חברים ובני משפחה מהדרום המרכז והשרון, צילמה את כולם מאחלים איחולים לבביים ומסרה את הקלטת לעריכה. התוצאה: 7 דק' של היקרים לי - מברכים, מנשקים ומרגשים כשברקע מוזיקה מתנגנת. הא, כן... וגם דנה ברגר