יום הולדת היום לאירית אבן חן

יום הולדת היום לאירית אבן חן ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

אני כותבת לך ככה סתם מהשרוול ... אירית אין כמוך חברה אמיתית שתמיד נמצאת כשצריך.... אירית אני אוהבת אותך מאוד ושמחה להיות חברתך ...... מי כמוך יודעת כמה הרבה אנו דומות ומספיק המבט בעיניים כדי לתקשר איתך....[בצלילה לא צריך יותר] רוצה להודות לך על ההבנה ...ולפעמים קשה להבין אותי אך אין לי כוונות רעות ......הכל לטובה.... רוצה להודות לך שאת חברתי ואני גאה להיות חברתך ! רק עכשיו התפנתי למחשב עבר עליי יום מתיש היום [אימי בבית חולים] אז חברה טובה שלי :
מזל טוב!
אוהבת אותתתתתתתתתתתתתתך דבוש

היום יום הולדת לאירית ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

חג לך שמח וזר לך פורח, היום יום הולדת לאירית....
שיתגשמו כל משאלות ליבך...

יום הולדת חגיגה נחמדת, מה נעים ומה נחמד

שאירית בת.... ויש לה יום הולדת, יש לה יום הולדת
המון ברכות ואיחולים לך אירית היקרה שלנו בריאות, אושר, שפע, הצלחה בכל מעשה ידייך, שהמוסיקה והיצירה ילוו תמיד את חייך ושלעולם לא ירד החיוך מפנייך ולא פחות חשוב שאת ושי תמשיכו לצאת להרפתקאות ( כמו הצלילה ) ולצבור יחד עוד הרבה חוויות שימשיכו לקרב את הנפשות שלכם ולחזק עוד יותר את החברות שבניתם לאורך השנים
והרבה הרבה

דודי יקירי

אירית בת 47 ולגמרי בשוק מזה חחחחהההה
כיסית את כל האיחולים האפשריים ואני מאחלת בחזרה שיתגשמו בך כל ברכותייך. אמן ואמן. שמחה שניפגש בקרוב
גדול גם ממני

המון תודה להמון קינמון ../images/Emo6.gif

אני אוהבת המון קינמון גם בעוגות וגם לפעמים בקפה
תודה שהקדשת מזמנך לברך אותי. מקווה שניפגש בקרוב
))))

שיווו דבי מה זה?

קודם כל כל מה שכתבת הדדי. גם את עבורי בהקשב כשאני צריכה. אז כייף איתך. לב ענקי. אני לא כל כך יודעת למה התכוונת בכך שאין לך כוונות רעות. בחיים לא עשית לי משהו רע :-O יש איזושהי הפתעה שמחכה לי ? חחחחחההההה מקווה שאמא תבריא ממש בקרוב. נשיקות גם ממני אלייך. אוהבתות'ך עד השמים וגם במעמקים

מזל טוב אירית! עד מאה כעשרים!!!

ואחרי כל מה כותבים פה עלייך אני ממש, אבל ממש סקרנית להכיר אותך!!! אז ניפגש בחולון, כן?

יהבוליק

New member
יומולדת שמח !../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אמנם, אני מכירה אותך רק וירטואלית, אבל רצוני הוא לברכך! שתחלמי חלומות פרועים פרועים
ומוגזמים בעליל
ותגשימי אותם אחד אחד ! ואחכ' , תחלמי חלומות יותר פרועים
ויותר מוגזמים בעליל
וכמובן שגם אותם תגשימי ו.. חוזר חלילה.. אז מזל טוב מזל טוב, וחלומות פז.. יהב

תודה המספרת המספרית ../images/Emo6.gif

שם גדול חחחההה תודה רבה ו... ברור שנפגש בחולון. גם אני מחכה ומצפה למי למי למי?!&@#*

מזל טוב ועד מאה כעשרים....../images/Emo168.gif

יומולדת שמח, יומולדת שמח.....
את נותנת הרבה השראה עם העזרה שלך בפורומים השונים ובפייסבוק בתחום המוסיקה, אני מאחלת לך שיחזירו לך שבעתיים ושתגשימי את כל החלומות והרעיונות שלך.

חבובית מתוקונתתתת

חחח יכולתי לשיר את השיר. הוספת תוים וגיטרה
תודה רבה על האיחולים. נשיקות וחיבוקים

barak97

New member
גם אני לא מכיר.. ../images/Emo40.gif

אבל בכל זאת אאחל מזל טוב והרבה אושר עושר ובריאות!

למעלה