יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא!

נטעש

New member
יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא!

והפעם, למנהל שכולנו אוהבים- אודי!! אודי שלנו בן 18 היום
!! לאודי: יום הולדת שמח קודם כל, שתצליח בכל מעשה ידייך (מה שכבר קרה, קורה ובטוח יקרה) שתגשים את כל חלומותייך, שתמיד תדע שאושר גובר על דיכאון, ושתמיד תדע שאתה מנהל מקום ראשון! כל הברכות והאיחולים

המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מה כבר יש לאחל? את כל ברכות היומולדת ועוד הרבה יותר שתמשיך להיות המנהל המעולה שאתה שנראה אותך באייקון ושיהיה לך המון מזל טוב אושר והצלחה בכל מעשה ידיך

JustRain

New member
אודי חוקי!

שיהיה המון במזל טוב, שתמשיך לנהל את הקהילה והאתר בהצלחה כה רבה, ולפתח את הקריירה שלך כשחקן, שראתה אור עם 'חומריו הבהירים'! חיפשתי "אודי' בגוגל ומצאתי את זה

האמת שהיא ראתה אור עוד קודם,

כשהוא שיחק את פיפין בהצגה "שובו של סאורון" בכנס עולמות 2005. אני שיחקתי באותה הצגה את פאראמיר, וגם נתי, יעל ומאיה שגם הן היו ב"חומריו". מצ"ב תמונה שלנו משם

אז זה היה הפוך, לי היה שיער ולאודי לא ../images/Emo3.gif

אני בכוונה לשחזר אותו ברגע שאסיים עם הצבא (עד מתי אפריל 06?) ועכשיו נסי לנחש מי זה אודי בתמונה...

האבק

New member
היי היי מה הולך פה!

יום אחד אני לא פה וכבר מפרסמים פה תמונות מעברי החשוך?

../images/Emo189.gif ../images/Emo41.gif יום הולדת שמח אודי! ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif

אתה מנהל מצויין, בעל כישרון ארגון יוצא מן הכלל, שחקן מצויין והכי חשוב- חבר נפלא. נהנתי מאוד לעבוד איתך השנה על הסרט, מאחל לך שתהנה מגיל 18, ותגשים את כל משאלותיך ושתהיה רק מאושר! שלך, אור

IamNoa

New member
ממ.. מזל טוב אודי!

אושר עושר וכל שאר האיחולים :p (ווואי הרבה אנשים נולדו היום!) אזאז שיהיה לך יומולדת מגניב וגיל 18 עוד יותר מגניב..

../images/Emo24.gif אודי! אודי!

המנהל מס' 1 בארץ, שאם הוא לא בארץ, הוא כנראה יצא להיפגש עם פולמן לקפה באוקספורד! מקווה להמשיך ולראות אותך בעוד כנסים ומפגשים :) וזהו, ברוך הבא לעוד שנה של עשייה והשקעה, בתקווה שתמשיך להנות מכל זה כמו שאנחנו נהנים.

מזל טוב! ../images/Emo24.gif

הו, אודי, המנהל הנערץ שתמיד מצליח לגרום לאנשים לעשות בשבילו דברים מפוקפקים בלי לקבל שום דבר בתמורה. שיהיה לך המון המון מזל טוב, תהנה מלהיות חוקי סוף סוף (בסילבסטר הבא תוכל להיכנס לאיזה פאב שבא לך. חוץ מאלה שהם מעל גיל 21.) והמון בהצלחה בהמשך השנה- בצבא ובעיצוב גרפי! למרות שאתה שופט מושחת ביותר ושניתן לשחד אותך ממש בקלות, אני רוצה שתדע שאתה באמת המנהל הכי טוב שיכל להיות לקהילה הזאת, ובכלל בן אדם נהדר וידיד נפלא
אז שתהיה לך אחלה שנת 18, המון המון מזל טוב, והמון אהבה. ~שוקולדים, שושנים, קונפטי, בלונים ואלתיומטרים קטנים מפלסטיק מתעופפים להם באוויר~

אקס93

New member
מזל"ט

שלוש שנים עברו מהר (אני מתכוון גם לפורום הישן), והגיוס כבר מתקרב. לחשוב שבעוד זמן קצר תעלם לנו ואני לא להספיד מישהו שעוד לא מת אז אני אעשה את זה אחר. בקיצר מזל טוב שכל חלומותיך יתגשמו ומי ייתן והראש שלך ישאר כחול כמו שהוא עכשיו

למעלה