יום הולדת יום הולדת יום הולדת

mom&shaked

New member
יום הולדת יום הולדת יום הולדת

אני ממש מתרגשת לקראת יום שישי הקרוב, יום הולדתו השני של שקד. אז הכנתי הזמנות לגן ואני רוצה לשתף אותכם (אני מתלהבת מה לעשות???)
אז גם אתם מוזמנים לחגיגה חכו חכו כשאכין את העוגה ביום חמישי (מבטיחה לצלם ולצרף קובץ)

רותי&ע

New member
הזמנה משגעת ../images/Emo65.gif

מחכים לתמונות (לא רק של העוגה) וכמובן מזל טוב

ayeletba

New member
איזה יופי!! הזכרת לי את עוגת

יופ ההולדת של האחיינית שלי - חגגנו לה שנה בסינגפור. הנה העוגה:

ayeletba

New member
קנו.. קנו.. ../images/Emo3.gif

100 דולר סינגפורי שזה שווה ערך ל-250 שקל. העוגה שקלה 3 קילו והאמת..הייתה יותר יפה מטעימה..

אצלנו אין סיכוי לאכול עוגה כזאת

אריאלי תכנס לאקסטזה ש"לא אכול דובי", אז חבל על הזמן.

ayeletba

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif לשקד!! כמובן..

באיזו מדינה אתם גרים? אגב היומולדת הנ"ל היה כולו בסימן פו - מפות צלחות קישוטים שקיות וכמובן העוגה (והבן שלי לבש חולצת פו - אבל ממש במקרה).

היייייייי גם אני מתכננת מסיבת פו

גם אני , גם אני !!!! גם אני מכינה עוגה!!! אבל אני לא קונה אותה! נה נה נה נה נה טל

mom&shaked

New member
בעיות הקרם

אני קניתי ICING (אם אני זוכרת נכון אז גם יערה השתמשה בICING בעוגת בלונים) בקיצור אני אנסה לעשות עם זה משהו, בכל מקרה תראו תוצאות ביום חמישי ונקווה שהתוצאות יהיו מעולות כמו שאני רוצה.

יש לי הכרות עם השם שקד, למה כתבת

בהזמנה עם q ולא עם k (כדי למנוע שיקראו לו "שייקד"?) סתם סקרנות.... מתוך הכרה עם השם. וההזמנה משגעת.

mom&shaked

New member
כן כן וכן, בעלי היקר החליט שעם Q

האמריקאים לא מבטאים את זה כמו עם K , לי כישראלית זה נשמע ממש אותו דבר, אבל כמובן שאני לא פונקציה בנושא.....

mom&shaked

New member
חוקים באנגלית

אולי יש לנו בפורום מורה לאנגלית שתעזור??? אני יודעת שיש חוק של A לפני E כל הזמן חוץ מאחרי C לא שמעתי על חוק של Q ו U שווה בדיקה

למעלה