יום הולדת לאביב.

yellow cheese

New member
יום הולדת לאביב. ../images/Emo65.gif

מה אתם מאחלים לו ליום ההולדת? בן 36 הילד, אה?
[או שטעיתי, אני כבר הרבה זמן לא עוקבת אחרי הגיל שלו:)]

yellow cheese

New member
אביב. מה אפשר לאחל לך? ../images/Emo13.gif

שתמיד תחייך, תהיה מאושר.
שתביא אח לדילן כבר.
שתגשים כל חלום ותתפתח בעולם.
ועם זאת אל תשכח את הקהל בארץ-זה שכבר שנים קיים.
שתמשיך להופיע ולעשות לכולנו טוב על הלב.
רק בקשה קטנה- תפסיק לשיר "זה רק הלב שכואב..."
ועכשיו בלי חרוזים, כי כבר אין לי כוח וביננו, זה גם די מעאפן... אני מאחלת לאביב שכל חלום שיגשים יביא אחריו יעד וחלום חדש. שאף פעם לא יפסיק ליצור. שימשיך להיות דעתן, כי אביב הוא כזה ותמיד היה. שיתראיין יותר לתקשורת, שיקיים הופעות פה בארץ. שלא ישכח מאיפה הוא בא אף פעם. שיטפח את הקהל שהולך איתו שנים ע"ג שנים ושגם בזמנים של חו"ל והופעות- יעשה גיחה לארץ וישקיע בהופעות גם פה. וקצת יותר אישי, במעמד יום ההולדת-אני רוצה לומר תודה. תודה על זה שאביב מלווה אותי מגיל 15 - כבר עשור. תודה על המוזיקה, הכשרון, המילים הנוגעות, ההופעות המדהימות. תודה על עשור של התרגשות, שמחה, עצב, כאב, דמעות, צחוק- והכל באביב אחד. אביב, תודה על הקיום שלך. ואחרי הרגשנות..יאאאאלללה חאפפפלללההה:) מזל טוב!!!!

yellow cheese

New member
באמת שלא אכזבת.

כבר אמרתי שאני לא עוקבת אחרי הגיל שלו. מאז שעבר את ה30 לא ב-א-מ-ת בדקתי בן כמה הוא:)

עמית13292

New member
לא הגיוני...

אם אוזי אוסבורן בן 63 ומופיע כמו אני לא יודע מה ואתה משווה אליו את אביב אז אביב כבר צריך להיות בן לפחות 147

אני מאחל לו שיעשה כנס לכל הקהל האינטרנטי שלו

בכל פורום אפשרי . אלו שחיים אותו כל השנה בשמיעת תקליטורים ומדברים עליו ברשת לטוב או לרע. וכמובן שומרים על עניין וגחלת. וכמובן אלו שבאים הרבה להופעות. אני מאחל לו שיעשה כנס כזה לכולם . כי מגיע לו. כי מגיע לנו. פעם בשנה. וזה תהייה המתנה הגדולה ביותר. מפגש עם קהל נאמן. חוץ מיזה כמובן בריאות וכוח להמשיך וד"ש לדילן. ושני...

למעלה