יום הולדת לאוטובוס(עדי)

Digi Lista

New member
יום הולדת לאוטובוס(עדי)../images/Emo49.gif

נכון שהיא ממש בקושי בפורום אבל היא מחליפה היום קידומת שנייה והיא חברת פורום ותיקה שבאה והולכת ושוב באה ושוב הולכת...אז עדי
ענקי ושכול מה שהיה טוב ב20 השנים שאת חיה שיכפיל את עצמו...מהיום נשארו לך אלא אם ימציאו דרך להאריך את החיים בצורה משמעותית(למרות שבינינו לא בטוח שהייתי רוצה להגיע לגיל מבוגר כול כך...) בדיוק עוד 100 שנים לחיות! מקווה שבאמתיהיה לך אחלה יום הולדת ושתשמרי על הכישרונות המוכרים,תפתחי חדשים ותגיעי לאן שרק תחלמי

Digi Lista

New member
שששש...למה להעליב אותי?...

אני אהיה בנובמבר,עד אז יש עוד המון זמן ולא סתם קניתי בשבוע ספר ספר פסיכולוגי על כאלה שסובלים מתסביך "פיטר פן,,מצד שני קניתי עוד כמה ספרי פסיכולוגיה בנושאים שונים ועוד כמה ספרים בנושאי תקשורת למשל "איך הפך ערוץ 2 לפופולארי" וזה כנראה יעיד שאני באמת זקנה משוגעת,מצד שני ספרים כאלה הייתי קוראת כבר מגיל צעיר,הייתי מאלה שלקחו מספריית בית ספר כבר בכיתה ז' ספרים שחוץ משני מורים אף לא נרשם שלקח אותם אז אני מניחה שזה מסביר כמה דברים עליי

Apikachu L

New member
מזאל טוב עדי!!!

אוהבים אותך פה כולם, את הכי מגניבה בעולם, הלוואי שניראה אותך פה המון, בפורום הזה - פורום דיג'ימון (בע, זה היה עלוב, אני מקווה שהיא בכל זאת תעריך את הכוונה שלי)

strawberrys

New member
אמ.. יום הולדת שמח(?)

(שמישהו יזכיר לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיא כתבה פה..)

למעלה