יום הולדת לאחד והיחיד דודי שרון

jakovstyle120

New member
יום הולדת לאחד והיחיד דודי שרון../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום דודי המלך שלנו חוגג את יום הולדתו :) דודיתה, שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב!! עד 120, חיים טובים ומאושרים..מלאים בהמון אושר,עושר,אושר,הצלחה בכל מעשיי ידיך, המון אהבה, בריאות, ור-ק טוב!! כמו שאמרתי לך ..תמשיך להשתבח ולהשתבח מכל הבחינות- אם כאומן אחד ויחיד שאין כמוהו בעולם, ואם זה כאדם מעל הכל! אתה אדם מקסים ,מדהים,מוכשר, ומלא בהמון חיוביות.. וכמובן אהוב מאוד!!! א--י--ן ע-ל-י-י-ך ג-'-ו-ז-ה !!! אוהב ב-ל-י סוף, ג'ייקוב.

oshrikii3

New member
מזל טוב לאחד והיחיד ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אין על המלך הזה בעולםםםםםםם !!!! המון המון המווון המווןןן המווווווון מזל טובבב... היה הווורס במולטיליין.. והיה כיף לראות אותךךךךך.. אתה באמת האחד והיחיד ! פשוט מלך.. המון בהצלחה בהמשך.. מטווררפתת עלייךךך.. אושריקי 3>

דורעעע

New member
הרבה הרבה מזל טוב למלך הבלתי מעורער !!

דודי, דיג'יי מוכשר ואדם מדהים, בשנתיים האחרונות גיליתי כמה שאתה אדם מיוחד במינו ומוכשר ברמות שלא ניתן לתאר, אני מאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך, שתמיד תמשיך לעשות את מה שאתה יודע לעשות הכי טוב, ליצור מוסיקה מרגשת שיודעת להעיף אנשים לשמיים ולשמח אותנו בכל הופעה ושיחרור. אוהב של-א היה, דווווור ! 3333>

teasme7577

New member
המון מזל טוב

עד 120, חיים טובים ומאושרים..מלאים בהמון אושר,עושר,הצלחה כמובן מוזיקה מעולה

DJ ELAD 17 A

New member
דודילה HOTT

מזל ~טוב ליוצר מספר אחד בארץ!!! !אתה בנאדם מדהים בלב ובנפש כל כך שמח שייצא לי לפגוש אותך. המון מזל טוב המון אושר ועושר ורק בריאות ואהבה תמשיך לעשות רק מה שאתה אוהב והמון הצלחה בעתיד. אוהב המון אלעד.

אור enjoy

New member
מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב !!!!!! שתמשיך להיות בנאדם מדהים ולרגש בכל יצירה שאתה עושה שיהיה לך חיים מאושרים,המון בריאות אהבה והצלחה בכל התחומים לאבביוו המוןןן אור אינג'וי:]

DORAMOR10

New member
../images/Emo49.gifדודי שרון מזל טוב../images/Emo49.gif

דודי שרון אני כל כך שמח שיצא לי להכיר אותך! אתה פשוט מוכשר,עושה מוזיקה נפלאה שמצילה את האוס בישראל! שיהיו לך חיים נפלאים,אושר,ועושר,זוגיות,פוריות,אהבה,ושיתגשמו כל מישלותך =]

../images/Emo65.gifהמון המון המון מזל טובבבב

לאחד והיחיד דודיתהההההההההההההה מה אנחנו יכולים לאחל לך ליום הולדתך שיעירו לך הכוכבים תמיד. שהשמש תזרח עליך תמיד שתראה ימים יפים יותר שהאהבה שלך תפרח ותשגשג שמוזיקה שלך תהדהד לשמיים אני מאחל לך שכל משאלות ליבך ייתגשמו לעד אמן... אוהב אותך סלים וצביקה

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif מזל טוףףף לדוד המלךךךךךךךךךךךךךך

כמו בשמך דוד ה-מ-ל-ך- ! ככה גם אתה גם בדודי אתה מלך נבראתה להיות אדם כזה המוזיקה שלך עושה אותי מאושרת כל פעם מחדש אתה מצליח להביא בי אמוציות שקשה לי להסביר רק שתעלה ותפרח אתה בדרך הנכונה אוהבת אותך מלא מלא מלא!!!

גרוזיה

New member
יום הולדת הנה באאאאאאאא../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

מזזזזזזזזזזזזזזלללללללללל טטטטטטטטטטטטווווווווווווובבבבבבבבבבבב עד 1200000000000000000000000 אני מאחלת לך את מה שאני מאחלת לעצמי חיים טובים ואשר ועושר בלי סוף מאחלת את הכל בטוב לבנאדם מדהים כמוך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה של עשייה והרבה מוזיקה טובה בהצלחה באלבום החדש אוהבתתתתתתתת מיטל :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

TAL BAR ZOHAR

New member
לדודי/ג'וZה אלף ברכות לאיש יקר כמוך../images/Emo24.gif

במה אפתח את ההודעה ?! אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם,באמת נדיר למצוא אדם אמת שכמוך כלכך איכפתי מלא כריזמה בעל כישרון ענקי ומבורך ביצרה מוזיקלית,הילה שאי אפשר לתאר !! א-ה-ב-ה- מלאה ואהבת אמת אוהב טל. חברי הפורום,מאחר ואי אפשר לשמור ממכם כלום כולל את התאריך יום ההולדת חח פרטי ה-מ-ס-י-ב-ה-!!!! "נקסט הפקות" בשיתוף XL -חוגגים לענק הסצינה B-DAY במועדון ה-TLV באותו הערב ב-כ-ו-ר-ה-!!! השקת קליפ הבכורה הראשון של דיוות המועדונים ג'ואל ובהופעת ענק מתוך האלבום החדש שקרב ובא !!!! ע-ר-ב--ש-ל-א---ה-י-ה---!!!! כל הפרטים בקרוב !!!!

DJ ELAD 17 A

New member
טלוש שלחתי לך מסר בפרטי:-

דודילה אין עלייך רק שמח והמון אהבה ומזל טוב

חן גאן

New member
ג'וזהההההההה

דודיתההההההההההההה הכי הרבה הרבה הרבה מזל טובב, שיהיה לך יום הולדת הכי קסום, אוהב אותךךךךך. מווואה

למעלה