יום הולדת לאח!

יום הולדת לאח!

היי כולם!
עוד חודש וחצי יש יום הולדת לאחי הגדול(
)(אודי),הוא יהיה בן 33,ואני נורא רוצה להפתיע אותו,יותר מכל שנה!
ככה, מבחינה כספית אין לי מלא כסף להשקיע
,אבל אני מוכנה להשקיע את מה שיש לי(שלצערי הרב זה ממש לא הרבה כי אין לי שום הכנסות) באח שלי
.(מקסימום אני אלווה מחברות
) אז יש לי כיוון למתנה,אבל אני רוצה עזרה וייעוץ אם יש מה להוסיף,לשנות לשפר לשפץ...כי ממש חשוב לי שהמתנה תיהיה מושלמת ובדיוק בגלל זה התחלתי לתכנן כבר מלפני חודש וחצי(
),כדי שזה יהיה מוכן ומושלם בזמן! אז ככה,המתנה שהתחלתי לתכנן לאחי המקסים
: שמן עיסוי בריח וניל(אני רוצה להיכנס לחנות שאפשר להזמין שם במיוחד שייצרו את זה,כי אני רוצה בעיקרון וניל פצ'ולי,ואין בשום מקום שראיתי שמן עיסוי וניל פצ'ולי! אם זה יההי בלתי אפשרי אני אחפש את הוניל הכי טוב)המחיר של זה תלוי אם אני אחליט לקחת גדול או קטן,הקטן עולה 30 ש"ח,והגדול 50 ש"ח.(ואם אני אקח גדול או קטן זה תלוי בכמויות של הדברים שאני אקנה
). אח שלי חולה מסאז'ים
! פשוט חולה על זה! אני תמיד עושה לו כשאני באה אליו,יושבת איתו שעות ועושה לו מסאז'ים ומלטפת אותו(אני חולה עליו!
)אז חשבתי לקנות ספרון קטן כזה שנותן טיפים לעיסוי טוב(כמובן שאני אצטרך לקרוא אותו גם
...כי הוא לא יעשה לעצמו מסאז',ואשתו לא אוהבת את זה,אין לה סבלנות..
חחחח)זה בערך 15 ש"ח. ונרות קטנים ליופי,למרות שהוא לא אוהב נרות,אבל לא נורא אשתו מתה על נרות...וזה מוסיך ליופי של המתנה...
(בעיקרון קשה למצוא לו מתנה,הוא לא אוהב דברים ליופי,הוא אובה דברים שימושיים,הקטע הוא שהוא חי בעבודה והוא בקושי משתמש בדברים...) שוקולדים וסבונים קטנים מסביב,גם אני רוצה להוסיף לו.
הבעיה היא שזה לא מספיק! זה המון כסף ומתנה קטנה! אני רוצה להשקיע בו עוד! אני רוצה שהוא יהיה הכי מאושר מהמתנה שלי!
אני רוצה להראות לו שלמרות שהוא מזדקן(והוא כל הזמן מתבכיין על זה!
)אני עדיין אוהבת אותו הכי הכי בעולם! יש כמה דברים שחשבתי שאפשר להוסיף לו למתנה,השאלה מה כדאי: סבון שמן זית בריח מנטה(של סבתא ג'מילה,סבון בריאות כזה)(20 ש"ח) סבון פילינג(30 ש"ח) בושם צמחי(יש גם לגבר)הקטע הוא שזה ממש קטן,וזה עולה 20 ש"ח אפטרשייב-למרות שהוא מתגלח פעם בשבועיים,כשאומרים לו שהוא נראה כמו מחבל. אבל גם,זה יקר ונראה לי שאני אצטרך להוריד הרבה בשביל לקנות את זה(או לשדוד הרבה בנקים..חחחח). סוכריות,אולי אני אשים בנוסף לשוקולדים,אבל יש גם קופסאות כאלה של סוכריות,מהקשות האלה...אולי העוגיות האלה "נשיקות" שעשויות מקצף ביצים. סבון ליפה(20 ש"ח). כרית חימום(20 ש"ח בערך),הקטע הוא שזאת מהניו פארם/סופר פארם(שאלוהים יגיד לי מה ההבדל ביניהם...)יש כזה וזה די מסריח אחרי החימום
...אז אולי במשביר יההי וזה בטח יהיה יותר יקר. קיצר מה מאלה כדאי? בנוסף לכל אלה,חשבתי להוסיף לו דברים כמו-להכין לו או לקנות לו דיסק עם שירים שהוא אוהב,השירים הישנים האלה של פעם,(טוב,הוא בן 33...הוא שייך ל"פעם" חחחח)אם אני אכין לו דיסק זה יהיה פרויקט בפני עצמו,להוריד את השירים,להכין קופסא ואריזה לדיסק שיראה קנוי(כמובן שהוא ידע שאני עשיתי,לפי לדעתי הוא יאהב את זה יותר,כי הוא יראה כמה השקעתי בו!)ד"א,אם הדיסק יהיה עשוי ולא קנוי,זה לא אמור לבוא במקום משהו אחר,אבל מה אתם אומרים על הרעיון? ואת המתנה,לשים בשקית עם מלא בלונים קטנים...כמו מתנה בבריכת כדורים(זו לא קמצנות! זה יותר יפה לדעתי! ובשביל למלא שקית של בלונים קטנים אני צריכה לשלם יותר כי זה יותר חבילות! אז לא לצחוק עליי!
) וכדי שאולי יצוצו לכם עוד רעיונות שלי לא צצו,אח שלי כל הזמן עם שרירים תפוסים,לכן די חשוב כל הקטע של העיסוי,זה גם משהו שכל פעם כשאני שומעת "מסאז'" אני נזכרת בו,וכיוון שחוץ ממני אף אחד לא עושה לו,זה משהו שהוא בעיקר "קטע שלי ושלו",אבל זה יותר מסאז'ים לשחרור השרירים שלו כי הוא עובד פיזית קשה.
וחוזר מהעבודה גמור(הוא לא גר איתי בבית,אבל הוא מתקשר מהעבודה ואומר לי "תתארגני עוד מעט תבואי לעשות לי מסאז'" חח). פרט נוסף-הוא מעשן(המון!)
,וזה דבר שאני לא סובלת אצלו,זה כל הזמן מעורר בינינו מריבות וגורם לי לכעוס עליו כ"כ לפעמים שלא בא לי לראות אותו יותר!(אבל בכל זאת...אני מתה עליו!
חיחי )אז אם אתם מכירים איזה משהו קטן שיכול לעזור לו להיגמל,אפילו בדרך סמויה,זה יהיה מצוין ולא אכפת לי כמה זה יעלה,בשביל זה אני מוכנה לקחת הלוואות מחברות שלי אז זרקו כל מה שאתם מכירים(וציינו מחיר...כדי שאני אתכונן לזה
). בקיצור,אני מקווה שתוכלו לעזור,פירסמתי את ההודעה הזאת(בדיוק ככה,עשיתי העתק-הדבק..חחחח) גם בפורום ימי הולדת ומתנות,כדי לראות אולי יש להם עוד רעיונות,אבל מי כמוכם יודע על מהות היחסים בין אחים ואחיות?! לכן רציתי לפרסם את זה גם כאן ולקבל גם את דעותיכם,זה ממש חשוב לי,אפילו שינוי הכי קטן,או תוספת,זה יעזור,כי אם יגיע תאריך היום הולדת של אודי ולא תיהיה לי מתנה פרפקט בשבילו(שאני שלמה עם זה מבפנים,שזה הדבר הכי טוב שיכולתי לתת לו) אני אהיה מבואסת כל השנה,אולי גם הוא..אם הוא לא יהיה מרוצה...וזה ישב לי על המצפון כל הזמן,אני מוכנה להשקיע את כל גלגולי הנשמות שלי במתנה הזאת,כי אח שלי שווה את זה! אני לא רונה לו כדי לצאת מידי חובה(כמו שבד"כ אני עושה עם אחרים..חחחח שאני לא עד כדי כך משקיעה,אולם גם לא מחפפת...). בגדול אלו הרעיונות שלי,כמה שזה ישמע מצחיק-ישלי 4 אחים,בנים כולם,וכל שנה אותה דילמה! אין לי מושג איזה מתנות מתאימות לגבר!אבל באח הזה אני ממש רוצה להשקיע,הוא חשוב לי יותר מכל המשפחה יחד! אז בקיצר,מה אתם אומרים? יש מה להוסיף או לשנות? יש לכם רעיונות אחרים? בבקשה עזרו לי! אתם יודעים כמה אני חולה עליו תתחשבו בבקשה שלא יצא מצב שהוא יראה מתנה שהוא לא יאהב ויתאכזב ממני ואז הוא יאהב אותי כמו את אותה מתנה(שהוא לא אוהב)!
רב תודות למגיבים!

האמת ש...

לא חושבת שהמתנה שלך מתאימה, כי הערכת פינוק הזאת מסמלת משהו אינטימי וזה יותר משהו שבן/ת זוג מביאים מאשר אחות לאחיה. אולי תקני לו דיסק של להקה שהוא אוהב, או ספר בנושא שהוא אוהב?

ספרים הוא לא אוהב

דיסק..אין סוג מסוים של מוזיקה שהוא אוהב,או להקה שהוא אוהב...יש כמה שירים שהוא אוהב וחלק מהם ישנים ואני צריכה להתאמץ לברר את שמם,וזה נראה לי די זול...דיסק יכול לבוא בנוסף...אבל מה כדאי? ומתנה אינטימית זה לא כזה "ביג דיל" אצלינו,יש בינינו קרבה,ובמקום ערכת פינוק,מה אתם אומרים על שמן עיסוי(זה דבר שכבר בעיקרון קניתי לו,וכשלא רציתי להשתמש בזה הוא קנה לעצמו ואמר לי לעשות לו עיסוי עם מה שהוא קנה)ובושם צמחי(זה בושם קטן,של 20 ש"ח שעשוי מצמחים ויש כאלה גם לגבר,אז כזה ושמן עיסוי,עם כמה סבונים קטנים מסביב יהיה יפה נכון?

מתנה

לא הצלחתי להבין מה התקציב שלך אך אולי רצוי לרכז במתנה אחת שווה ולא להתפזר על הרבה דברים אינטימיים שלא מתאימים כמתנה מאחות לאח. משהו כמו דיסק/ אלבום או מכשיר MP3-MP4 כמובן שזה תלוי בתקציב.

למעלה