יום הולדת לאקס...

yuli c

New member
יום הולדת לאקס...

טוב אז בקצרה: היינו יחד 8 חודשים (ברוטו), החודש הראשון היה נפלא אבל מהר מאוד התחילו הבעיות, נפרדתי וחזרנו פעמיים עד הפרידה הסופית שבה היה ביננו נתק של חצי שנה. לאחר חצי שנה הוא פנה אלי וניסינו לחדש את הקשר (כנראה שבעיקר מתוך בדידות) דבר שהתברר מהר מאוד כטעות, חשוב אולי לציין כי אני יזמתי את כל הפרידות. נפרדנו לפני שבוע בערך חשוב לציין שזה נגמר ברוח טובה ואף בחיבוק ולא באיזה ריב. החלפנו מאז כמה אימיילים בהם כל אחד שפך את מה שישב לו על הלב (בעיקר אני) ואיך הוא רואה את הדברים. מן הסתם אני כבר לא אתן לו את המתנה והברכה שתיכננתי, אבל אני לא יודעת יש לו בעוד כמה ימים יום הולדת, האם להתקשר להגיד מזל טוב? לשלוח sms? או אולי לשלוח לו ברכה במייל שזה מה שחבתי לעשות? או שזה בכלל מיותר? אני יודעת שאני צריכה לעשות מה שאני מרגישה, העניין הוא שאני די מבולבלת, כאילו אני ממש לא מעוניינת לחזור אליו בכיוון הרומנטי וגם לא נראה לי שנוכל להיות ידידים בשלב הזה. אבל ככה להתעלם מיום ההולדת שלו? אוף לא יודעת... בקיצור, מה דעתכם ומה הייתם עושים במקומי?

belli80

New member
רק בטלפון.

SMS זה הדבר הכי מנוכר שיש. ממש לצאת ידי חובה. לפני שבוע היה לי יומולדת, וכל כך נעלבתי מהחברים שבחרו בדרך הקיצור, שאפילו לא טרחתי להשיב. אימייל זו הדרגה הבאה של הניכור, כי- למרות שניתן להכניס הרבה יותר מלל, וגם אפקטים ויזואליים, זה עדיין בלי לקבל את התגובה של הצד השני בזמן אמת, וזה פשוט נראה לי לא יפה. להיפגש איתו...? נראה לי סיכון בשלב זה. אחרי הכל- עיניינים עדיין צפים להם באוויר ביניכם. טלפון, לכן, נראה לי הדרך הכי טובה. מכבדת את שני הצדדים, נותנת את ההרגשה שבאמת איכפת, אבל לא מקורב מידי. ואת המתנה? תשמרי. תתני לבא בתור.

bella21

New member
מסכימה עם קודמתי..

אם היה פרק זמן קצת יותר ארוך מהפרידה, הייתי ממליצה על SMS נחמד. אבל כיוון שזה יראה מוזר, אני חושבת שאין מנוס מטלפון נחמד וקליל- דגש על הקליל. תעשי את זה לבבי אך קצר, חם אך קולע. והכי חשוב- שיהיה במזל טוב.

moi24

New member
האקס הראשון שלי

כל שנה זוכר אותי ומתקשר ביומולדת בדיוק באותה שעה... רק בגלל זה הוא האקס שאני הכי אוהבת! שיחת טלפון מומלצת בחום.

אבל היא לא מחפשת תירוץ...

להרים טלפון... זה העניין... סתם לא נעים לה להתעלם לגמרי מהמאורע...

התכוונת "ככה נכנס" לא?!

רגע, זו אותה אחת שהבטיחה לך סשן של דימיון מודרך? כי אם כן, ברייאן, כפרה, נראה לי שעלית כאן על דרך המלך... חולמת. מיום חמישי לא נפגשתי עם בן זוגי...

yuli c

New member
נכון...

חשוב אולי לציין שהוא פשוט לא מהטיפוסים שסוגרים דברים, אבל זה ברור לשנינו שזו היתה טעות לחזור להיות יחד... ההתכתבות שלנו במייל לא היתה בנוסח "מה המצב? איך הולך?" אלא יותר בקטע של לסגור פינות, כל אחד כתב את מה שישב לו על הלב ואיך הוא רואה את הדברים. וזה נכון, אני מאנשים ה"לא נעים לי" בגלל זה הדילמה...

belli80

New member
אני יודעת שאנחנו

מאותה העיר, אבל יש לנו גם אותו אקס??? גם האקס הראשון שלי מתקשר (לרוב מחו"ל) בחצות שלפני היומולדת... אני דווקא בעד. זה נחמד.

moi24

New member
הממ...

גם האקס שלך נשוי ובהריון? איך נפלו גיבורים...

magenta73

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo127.gif../images/Emo30.gif../images/Emo128.gif../images/Emo192.gif

שירס36

New member
לחתוך זה לחתוך

את לא מבולבלת. את יודעת שהוא לא מתאים בתור בן זוג. ואת יודעת שהוא לא מתאים בתור ידיד. אז לא חייבים להידבק למה שלא מתאים. זה סתם נמתח כמו מסטיק. למה זה טוב לשלוח לו הודעה? כדי להיות בסדר? למה כל כך חשוב לך להיות בסדר? זה לא לטובת אף אחד משניכם ההודעה הזו. לחתוך זה לחתוך.

למעלה