יום הולדת לאקס...

yuli c

New member
יום הולדת לאקס...

טוב אז בקצרה: היינו יחד 8 חודשים (ברוטו), החודש הראשון היה נפלא אבל מהר מאוד התחילו הבעיות, נפרדתי וחזרנו פעמיים עד הפרידה הסופית שבה היה ביננו נתק של חצי שנה. לאחר חצי שנה הוא פנה אלי וניסינו לחדש את הקשר (כנראה שבעיקר מתוך בדידות) דבר שהתברר מהר מאוד כטעות, חשוב אולי לציין כי אני יזמתי את כל הפרידות. נפרדנו לפני שבוע בערך חשוב לציין שזה נגמר ברוח טובה ואף בחיבוק ולא באיזה ריב. החלפנו מאז כמה אימיילים בהם כל אחד שפך את מה שישב לו על הלב (בעיקר אני) ואיך הוא רואה את הדברים. מן הסתם אני כבר לא אתן לו את המתנה והברכה שתיכננתי, אבל אני לא יודעת יש לו בעוד כמה ימים יום הולדת, האם להתקשר להגיד מזל טוב? לשלוח sms? או אולי לשלוח לו ברכה במייל שזה מה שחשבתי לעשות? או שזה בכלל מיותר? אני יודעת שאני צריכה לעשות מה שאני מרגישה, העניין הוא שאני די מבולבלת, כאילו אני ממש לא מעוניינת לחזור אליו בכיוון הרומנטי וגם לא נראה לי שנוכל להיות ידידים בשלב הזה. אבל ככה להתעלם מיום ההולדת שלו? אוף לא יודעת... בקיצור, מה דעתכם ומה הייתם עושים במקומי?

../images/Emo221.gif

אם נפרדתם ברוח טובה ומאז יצא לכם לדבר כמה פעמים, אין סיבה שלא תתקשרי ותאחלי לו מזל טוב. ברוח טובה כמובן. אם את מרגישה שזה יכביד עלייך או יעשה לך רע... אז תוותרי. ואת יכולה לשלוח לו SMS נחמד.

Lir האחת

New member
אהמ..

אם נפרדתם ברוח טובה, אז מה הבעיה להרים טלפון ולאחל מזל טוב? או לשלוח SMS... לא רואה איפה הבעיה

yuli c

New member
אממ...

תראי נכון נפרדנו ברוח טובה ואנחנו לא "ברוגז" אחד עם השני פשוט הבנו (לפחות אני הבנתי) שאנחנו כ"כ שונים עד שכל קשר ביננו יהיה בעייתי, אני לא מעוניינת בו כבן זוג ואני גם לא חושבת שנוכל להיות ידידים בשלב הזה, לכן אני שואלת אם בנסיבות האלה זה יהיה מתאים...

ככה:

אם את חושבת שהוא נפגע מההיפרדות האחרונה ומתגעגע אליך עכשיו -> עשי לו טובה ואל תתקשרי. אם את חושבת שגם לו זה מרגיש "ברוח טובה" אז מספיק לשלוח SMS ידידותי.

yuli c

New member
אני יותר ממשוכנעת...

שגם לו זה מרגיש ברוח טובה, הוא פשוט לא מהטיפוסים שסוגרים דברים. אבל זה ברור לשנינו שזו היתה טעות לחזור להיות ביחד...

Lir האחת

New member
איך זה קשור

לכך שאת בסך הכל שולחת לו SMS של מזל טוב? למרות שאם את מרגישה עם זה לא בנוח, את באמת לא חייבת. את יודעת הכי טוב מה קורה ביניכם.

פרח יבש

New member
את יכולה,

לחשוב על המצב ככה, תארי שלך היה יום הולדת. היית מצפה ממנו להתקשר? לשלוח SMS? אימייל? מתנה? יחס?

yuli c

New member
בשלב הזה אני חושבת שכן...

לא הייתי מצפה למתנה, אבל לטלפון/sms/אי מייל כן הייתי מצפה...

פעם הייתי עונה אחרת

אבל בעיני אין טעם לפתוח שוב ושוב משהו שבחרתם לסגור. תאחלי לו מזל טוב בלב, ותמשיכי הלאה. אלא אם את מוכנה לחידוש הקשר איתו שיכול להוביל למליון ואחד דברים ולפתוח דברים שאת רוצה שישארו סגורים.

ScorpioID

New member
בניגוד למה שליאור אמרה אני דווקא לא מסכים

מזל טוב אחד קטן לא יהרוג אותך ולא אותו. כמובן לאור העובדה שנפרדתם בחיבוק ולא בריב. אז בכלל, אין כאן עניין של שנאה או משהו. ומניסיון, תתקשרי. אל תשלחי אס אמ אס. זה מעליב.

Lil Kitty

New member
למה מעליב?

לא תמיד יש מה עוד להגיד לצד השני ולהתקשר ולהגיד "מזל טוב! מאחלת לך א' ב' ג', עד 120!" ואז "אממ טוב אז יאללה נדבר" זה עוד יותר מעפן. לפעמים עדיף פשוט לשלוח את זה באס אמ אס, לתת לצד השני לענות ב"תודה רבה + סמיילי", מאשר לנהל שיחה של 20 שניות.

ScorpioID

New member
מעליב כי זה נותן הרגשה אחרת

בשיחה זה יתן "לפחות היא נתנה לי כבוד והתקשרה" ואס אמ אס זה "השקיעה עליי 25 אגורות" אבל כל אחד ושיקוליו הוא, אני סה"כ מדבר מניסיון

Lil Kitty

New member
אם אתה בחברה אחרת

זה יעלה לה אפילו שקל
אם זה לא בן אדם הכי הכי קרוב אליי, אני מעדיפה כבר אס אמ אס. אז זה פשוט לא נעים שהבן אדם מתקשר ואומר מזל טוב, ואני אומרת תודה, ואז מה? יש מין צורך לנהל שיחת חולין כי לא נעים לנתק אחרי 20 שניות. במקרים כאלה כבר עדיף אס אמ אס לפי דעתי. ברור שזה לא תקף לאנשים קרובים.

yuli c

New member
יש בזה משהו...

במידה ואני לא מעוניינת להתקשר אז מה אתם אומרים עדיף כבר אי מייל על sms לא?

Lil Kitty

New member
לאן נעלם התוכן?!

התוכן: אלא אם כן את מתכוונת לכתוב לו מגילה, אימייל לפי דעתי זה ממש מיותר. את הכמה שורות של מזל טוב אפשר להכניס בהודעה אחת או שתיים אז כבר עדיף הודעה.

למעלה