יום הולדת לאריה

יום הולדת לאריה

שלום לכולם.... אז אחרי שהתאוששתם מארוחת החג, מההגדה והמרור יש לי בקשה עבורכם...
בעוד כחודשיים תצא לאור סדרת סיפורי ילדים שכתבתי.למרות שההוצאה לאור כבר אמרה לי כן, הייתי מעוניין לקבל גם מכם חוות דעת לגבי הסיפורים.. (כמובן שמי שיגיב יקבל עותק חתום ע"י היוצר...
) אז הנה הסיפור הראשון - יום הולדת לאריה ביער אחד, לא רחוק מכאן כל החיות בלחץ וחוגג הבלגאן. כי צריך לדאוג שהכול מוכן יהיה לכבוד יום הולדתו של האריה. צריך להכין עוגה ולתלות בלונים, לדאוג לממתקים ולארגן קצת משחקים. והכי חשוב – מתנה לקנות אך מה יספק את מלך החיות ? החליטו החיות להיפגש בחשאי על מנת לבחור לאריה את השי. אולי נקנה מסרק לרעמה, הציעה הסנאית, על מנת שתהיה יפה, מסודרת ולא פראית ? אמר הזאב - אני מציע שנקנה אופניים יפים כדי להקל על מלכנו במרדפים. ואולי נקנה לו מחשב אמר הקוף, שיוכל לשחק עליו בלי סוף. אפשר מיטה נוחה לחש הנחש שיהיה לאריה מקום לנוח כשהוא מותש. מה דעתכם על סרט יפה לזנב ? זה יוסיף לו חן – אמר הארנב. אנחנו בעד ממתקים אמרו הדובים כי ממתקים כולם אוהבים. הכי כדאי שנקנה בגד יפה, הוסיפו הפילים משהו שמלכנו יראה בו מדהים. חשבו החיות וחשבו, אך לא הצליחו למצוא מתנה (הן בקושי הצליחו להסכים על עיצוב ההזמנה..) אמרו החיות אחת לשניה – כל אחד יביא את המתנה עליה חשב ונראה בדיוק מה מלכנו יאהב. למחרת נפגשו כל החיות באמצע היער, בין העצים והביאו לאריה מסרק, אופניים, מחשב, מיטה נוחה, סרט לזנב, בגד יפה וממתקים. האריה הגיע, והיה מפותע ומאושר.. אבל כל החיות היו במתח... באיזו מתנה המלך יבחר ? האריה הסתכל על כל המתנות, ואז פנה לשאר החיות. המתנות שלכם יפות, הבאתם לי דברים מדהימים, אבל המתנה הכי יפה – היא שיש לי כאלה חברים טובים. שמחו החיות, אכלו ורקדו, אבל עדיין הייתה בהם מן מועקה, כי בעוד שבוע יש יום הולדת ללביאה – הרי היא המלכה...

טיפטיפון, סיפור מקסים, אהבתי,

הדבר היחיד שהפריע לי הן שתי השורות האחרונות: "אבל עדיין הייתה בהם מן מועקה, כי בעוד שבוע יש יום הולדת ללביאה – הרי היא המלכה... " שקצת מטשטשות את ה'פאנצ' ליין', לדעתי. בהצלחה עם סדרת סיפורי הילדים!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בהחלט יפה ומזל טוב להוצאת הספר

את מוזמנת לכתוב עוד סיפורים ואולי, לאחר הוצאת הספר, נוכל לארח אותך כאן ולעשות קצת יחסי ציבור לספר בתפוז.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
אני זוכר את תוכנית הטלוויזיה....

זה היה ממש מזמן, עם טיפטיפ וטיפטפון-טיפטיפון היה בת, לא....

למעלה