יום הולדת לבעלי

יום הולדת לבעלי

ו' תשרי - בעלי בן 57 היום. מי היה מאמין שבגיל כזה הוא כבר לא יעבוד והחיים שלנו יעברו כאלה שינויים. מפליא איך הוא נשאר בבית ולא מתלונן שמשעמם לו. בבוקר הוא צועד כשאני יוצאת לעבודה וכנראה אחר כך אוכל ארוחת בוקר , גולש באינטרנט וצופה בטלויזיה. הוא ממשיך לעשות בבית דברים שהיה רגיל , שטיפת כלים , הורדת זבל וישן לו בצהריים. בערב אחיו בא לבקר ,דבר שלא היה בעבר אך עכשיו הוא משתדל לבוא קצת לדבר איתו. הוא אמר לי היום שדוקא נחמד להתבטל כך סתם. אני מקוה שהוא בכל זאת יסכים לצאת להתנדבות ולהרצאות. מחר קבענו שנלך לסרט ואני מתפללת שיבין לפחות חלק ממנו ולא ישתעמם. לילה טוב לכולם וגמר חתימה טובה , טובה

ענתי44

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך ולבעלך שיום ההולדת יהיה שמח ומשפחתי. וגם אם יום הולדת לא אומר לו הרבה אז הקירבה אליכם - בשבילו זה המון. שולחת לכם חיבוק אוהב ומאחלת לך טובה שתזקו לחגוג עוד המון שמחות וימי הולדת במשפחה ושבעלך ישאר במצבו הנוכחי עוד שנים לאין ספור...

נילי41

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לבעלך טובה

הלוואי ותזכו לחגוג עוד המון ימי הולדת שלו, שלך ושל כל בני המשפחה ושהוא יבין וישתתף ויזכור. אתם כל כך צעירים שזה ממש קשה. שיהיה לכם בילוי נחמד בסרט. מזל טוב!

נירה לב

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

זר ברכות ליום הולדתו של בעלך,תחגגו לו בהרבהשמחה. אצלנו לצערי זה יום ההולדת הראשון שבעלי לא זכר ולא הבין פשר היום הזה. כך שבאמת תשמחו איתו כי כל יום שעובר לא חוזר וצריך להנות ממנו. כתיבה וחתימה טובה נירה

תודה על כל הברכות

בוקר טוב לכן, איזה ברכות נפלאות שהלואי נזכה לכולן. בעלי קם במרץ הבוקר ויצא להליכה. אני שמה לב שכנראה התחיל להפנים את המצאותו בבית ומתחיל לקבל את זה וגם ליזום , אפילו דברים קטנים , כמו להתקשר אלי ולשאול אם צריך לקנות לחם? אתמול הוא ריגש אותי מאד כשהבן הצעיר טילפן מהישיבה שלו וברך אותו בטלפון , שמעתי את בעלי אומר תודה כמובן ואחר כך אומר לו: אתה יודע שאני מאד אוהב אותך " וחזר על כך שוב. אלו דברים שבעבר הוא לא היה אומר כל כך לילדים ועכשיו הוא גם אומר זאת לי כל היום. אני מתפללת שימשיך להרגיש טוב ומאושר ואוכל לצאת איתו הרבה ולבלות יחד, גמר חתימה טובה , טובה

אירילה

New member
מזל טוב ליום הולדת בעלך טובה

שתזכי לעוד הרבה רגעי אושר עמו ,לטייל למדת כבר שאפשר והעיקר שימשיך ככה עוד הרבה זמן. מאחל לו הרבה בריאות ורגעי אושר רבים. גרשון

היו לי תקוות גדולות

חזרתי מוקדם , בתי הציעה שנקנה אקווריום ולכן עשיתי לו הפתעה והבאתי משהו קטן , צנצנת עגולה עם שני דגי זהב חמודים. בקיצור קיבלתי מקלחת צוננת: השתגעת?? אני לא אגע בזה. בקיצור , אולי טעינו ואולי הוא מפרש זאת שמתייחסים אליו כאל ילד קטן. אמרתי לו שהילדים בקשו וזה לא עבורו. אך הוא בשלו , ברוגז, לא רוצה לאכול וגם ביטל את תוכניתנו לצאת לסרט. אני חושבת שהיום לא היה לו כל כך נחמד בבית ואולי גם זו הסיבה. השכן הביא לו נורות להחלפה במסדרון והוא כנראה הסתבך וזה תסכל אותו. אז עכשיו אני צריכה לתת לו זמן להרגע ובתקווה שמצב רוחו ישתפר. תודה לכם שאתם כאן , טובה

ענתי44

New member
יקירה ליבי איתך ../images/Emo24.gif

למדתי שברגעים כאלה צריך לתת להם מרחב. כשאמא מגרשת אותי מהחדר אני יוצאת ונותנת לה לתת לאירוע לשקוע בתהום השיכחה ואז חוזרת עם חיוך. האם יש איזה משהו שבעלך אוהב לעשות ועדיין הוא מצליח לעשותו? איזה תחביב שהוא מסוגל להתמסר לו. סבתא שלי בבית אבות החלה לעשות בובות מצמר. על כל בובה עבדה ימים ואנחנו ביקשנו עוד ועוד וזה שימח אותה.

הוא נרגע

ענתי , עכשיו הוא כבר שאל אם יש אוכל , חיממתי ואכלנו יחד, הסתכלנו יחד במחשב ונראה אם יתחיל לחבב את הדגים , תודה על החיזוקים, ממך ומכולם אני לומדת להרפות , טובה

ענתי44

New member
זה לא קל להרפות

תמיד המחשבות רודפות אותנו ולא נותנות מנוח: אולי קר לה, אולי כואב לה, אולי היא צריכה אותי ואני סתם מבלה לעצמי בכדורגל, אולי לא הייתי צריכה להרים את הקול? אולי הייתי צריכה לבוא שוב ולהתחנן שתיתן עוד ביס אחד...... אולי, והייתי צריכה וכל השאר. לא קל להרפות מהם, לא תמיד קל לדעת מה עובר עליהם ואין לזה גבול. זה לא קל ולא נעשה קל יותר עם כל יום שעובר. העיקר שהוא נרגע, שכח את מה שהיה ועכשיו נעים לכם.

נירה לב

New member
../images/Emo24.gifטובה יקרה,

לבטח את יודעת שהוא באמת לא התכוון , כי הרי המחלה היא שמהתלת בהתנהגותו. אני בטוחה שהוא יחזור לעצמו, ועצם העובדה שעכשיו את בבית, קרוב לודאי מצב רוחו ישתפר. אני שולחת לך חיבוק על הסבלנות ועל החוזק שלך. נירה

תודה על העידוד

נירה וענתי ,תודה על העידוד. פשוט הייתי מופתעת כי בזמן האחרון מצב רוחו טוב וכשאני חוזרת הוא מחזר אחרי מחבק , מנשק ואומר כמה הוא אוהב אותי . כך כשהגעתי הוא כבר היה במין מצב רוח אחר ועוד הוספתי את האקווריום. אני אכתוב לכן מאוחר יותר בלילה , טובה

zs1957

New member
טובה יקירתי

אל תקחי ללב. העקר הכוונה. תקני לו ספר או דיסק תלכי אתו ביחד שהוא יבחר. לסרט תלכו ביום אחר העיקר שיהי רגוע ונינוח. מזל טוב זהבה שחם

zs1957

New member
מזל טוב ליום הולדתו של בעלך

היי טובה יום הולדת שמח לאהרון.שיהיו לכם ימים יפים ושלווים שתמיכו להונת ביחד ושמצבו ישאר סטטי. גמר חתימה טובה זהבה שחם

שריוש2

New member
../images/Emo65.gifמזל"ו לבעלך!|סלון|

מזל טוב לבעלך! מי ייתן שיהיו לכם עוד הרבה רגעים של אושר, ושהוא יישאר במצבו זה ולא יתדרדר. שוב מזל טוב! גמר חתימה טובה וצום קל!

למעלה