יום הולדת לבעל

blessed

New member
יום הולדת לבעל

שלום, אני כבר כמה זמן מסתובבת פה אצלכם. רוב הזמן רק קוראת בלי להגיב ורק מדי פעם מעירה איזו הערה. אז קודם כל הרשו לי לנצל את ההזדמנות לומר שיש לכם פה יופי של פורום ושממש נחמד פה. כיף לראות את הפרגון והתמיכה שאתן נותנות זו לזו. ועכשיו אני זקוקה לעזרתכם: בעוד חודש יש לבעלי יום הולדת ופשוט אין לי שום רעיון מה לקנות לו. הוא חובב מכוניות מושבע אבל לצערי לא כ"כ בתקציב שלי מכונית ספורט... ואנחנו עוד מעט עוברים דירה אבל לא בא לי לקנות לו משהו לבית אלא משהו אישי. רעיונות???? בבקשה...

מיכלכהן

New member
בהמלצתה של הלה והגבר אני..

עושה לאדון ביום חמישי הפתעה של צניחה חופשית בחוף הבונים.. אז אם לא יהיו הפתעות לרעה..המתנה הזו תהיה פיצוץ.. אבל אני אדווח בשובע הבא..

keren1877

New member
מתנות לבעל

אם הוא חובב אלקטרוניקה: סוני פלייסטיישן, די.וי.די, צורב למחשב (?) וכו´. אם לא- אפשר תמיד אפטר-שייב טוב, ארוחת ערב רומנטית, מסאז´ זוגי בבית (יש חברה ששולחת מסאז´יסטים הביתה- נדמה לי שקוראים לה סינרגיה) בלווית נרות ושמנים ארומטים, "שיר במתנה"- יש את החברה הזו שמתמחה בזה, ספ"ש רומנטי בצימר בצפון עם כל הפינוקים, או אפילו באילת, כי מזג האויר עכשיו נורא נעים ואילת יחסית זולה (אם תנצלי את זה לפני חנוכה...). מה עוד? אני מנסה לדלות את כל הדברים שקניתי לו ולא כ"כ זוכרת: אם יש לו שולחן שלו במקום העבודה, תמיד אפשר ללכת ל"ג´נטלמן" לצ´פר אותו במגוון דברים יפים לשולחן- מעמד לעט, משקולת ניירות, פסלי זכוכית קטנים וכו´. או שאפשר (תלוי בזמן ובתקציב), לפנק אותו ולקחת אותו לספ"ש בחו"ל בהפתעה. זהו אזלו לי הרעיונות

danaziv

New member
בשביל הסימליות

הייתי קונה מכונית קטנה מסוג שהוא אוהב, יש לקנות בחנויות צעצועים וזה מיועד ליופי בסלון או בחדר השינה. לאח שלי יש אוסף מקסים ומכובד שהונח בארון עם זכוכיות ותאורה בסלון, וזה ממש מרשים.

poogi27

New member
קחי אותו למפגש של מועדון ה-5

הרבה מכוניות יפות וגם ספורט גן עדן לחולי מכוניות

poogi27

New member
הורס שמחות

מה עם מנוי לאחד ממגזינים על מכוניות. לא יודעת מה מומלץ. מגזין אוטו, חולה הגה, או יש מחו"ל כמה מעולים על מכוניות קלאסיות (כמו במועדון ה-5)

למעלה