יום הולדת לג'ון........

Another Girl

New member
יום הולדת לג'ון........

ג'ון לנון, החיפושית והיוצר בפני עצמו, אמור היה לחגוג יום הולדת 63 היום, לולא נטלו את חייו.על אף שהוא מת, כולנו זוכרים ולא שוכחים. בשל העובדה שהוא מת לא נפתח בחגיגות,אבל חשבתי שנשרשר
להודעה הזו,ונאחל לו מזל טוב,איפה שלא יהיה...

tin ker bell

New member
יום הולדת שמח |בלוו|../images/Emo16.gif

ואולי יום אחד נזכה לראות את מה שהוא עבד בשבילו כל כך קשה!!

Miss CB

New member
אחחח, ג'וני... ../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif

יום אחד יבוא כל מה שחלמת עליו, ואתה תסתכל מלמעלה ותחייך
ויומולדת שמח גם לשון!

דקלה9

New member
מזל טוב לשון! כמה עובדות נחמדות

שון נולד לפני 28 שנים. למעשה, ביום ההולדת ה-35 של ג'ון, 09.10.75 ובניתוח קיסרי, בדיוק כמו ג'ון. שמו המלא של שון: שון טארו אונו לנון. כששון נולד, ג'ון הרגיש "גבוה יותר מהאמפייר סטייט בילדינג" אם לצטט אותו...ג'ון בדיוק קיבל את הויזה האמריקאית שלו, עליה לחם כמה שנים טובות והשופט אמר לו שבשנת 1981 יהיה זכאי לאזרחות אמריקאית מלאה. זה לא קרה... שון זכה, בניגוד לאחיו הגדול ג'וליאן, לתשומת ליבו המלאה של אביו, שגידל אותו משך 5 שנים, מאז שנולד וכמעט עד מותו. באנתולוגיה "לנון" מופיעים כמה קטעים שג'ון הקליט שבהם מדבר שון. מי שרוצה להתרשם מכשרונו של שון, מוזמן להקשיב לאלבום הסולו שלו, Into the Son שהוציא במשותף עם יוקה הונדה, חברתו מזה כמה שנים (יוקו הכירה ביניהם). זהו... שוב מזל טוב וכמה חבל שג'ון לא פה, לראות מה הוא החמיץ...

Miss CB

New member
וופסי...

35, 40.. זה מבלבל, כי אבא שלי נולד ביומולדת ה40 של סבא שלי (אבא שלו) אז תמיד זה מזכיר לי.

דקלה9

New member
../images/Emo6.gif איזה מגניבות...

זה יפה בעיני. גם הם נולדו בניתוח קיסרי
(שהיתרון שלו הוא שניתן לכוון את התאריך שלו) כי אם לא- זה אפילו יותר יפה מג'ון ושון.

מאור 87

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

יוקו פעם ביקשה שהמעריצים יזכרו את יום הולדתו של ג'ון, ולא את יום הירצחו..

למעלה