יום הולדת לגיל

koval10

New member
יום הולדת לגיל

ביום שישי 27.3 הבן שלי גיל היה אמור להיות בן 8. לא יודעת איך עוברים את היום הזה. ביום הזה לפני 8 שנים הפכתי חאמא בזכות הבן המקסים שנולד לי בניטוח קיסרי, יצאתי מבית החולים הדסה הר הצופים בירושלים עם סלקל קטן על גלגלים, ובתוכו תינוק יפהיפה, עפ פלומה של שיער בלונדיני, העומד כמו מחטים של קיפוד על הראש. עיניים כחולות, שלא השתנו עם הזמן. אוי, כמה שזה היה קצר, לא הבנתי עדיין למה הוא איננו אתנו ביום חגיגי זה. אזכרה של אבא שלי מחר, יום הולדת של אמא ב-26.3 . ביום הזה לפני 14 שנה קברנו את אבא שלי. הכל ביחד, קצת יותר מדי דברים. הרופאים קיבלו תשובות מרופא מומחה מארצות הברית, יש לנו שיחה אתם ב-5.4 לגבי דניאל. חושבים שיש מקום לתקן את עורקי הכליות שלה בעזרת צנטור, אבל רוצים לעשות את הכל בארצות הברית, כי שם יש נסיון בביצוע צמטורים כאלה לילדים. אנחנו מבולבלים לגמרי, בעלי אומר שצריך לזרום, ואני מרגישה כאילו אני באיזה רפטינג בנהר גועש והסירה שלי טובעת.. איזה מין לזרום?! לאן? לגיל תמיד כולם אמרו, שבגלל שהוא כה חולה כשהיה קטן, הוא יחיה עד 120... כמה כואב שנאלצנו כולנו כאן בפורום לראות את ילדינו היקרים עוברים כל מיני דברים קשים ומגיעים לסוף המר.הייתי מתחלפת אתו ברגע...בלי לחשוב יותר מדי, הייתי נותן את החיים שלי כדי שהוא ישאר, בטח כל אחת מאתנו..

eaz1514

New member
אנה ../images/Emo201.gif כמה עצוב

אין לי היום הרבה מילים, רק חיבוק חם ואוהב. הרבה מחשבות מתרוצצות לי בראש, כל הסבל, התקוות, הריצות, עוד טיפול ועוד המתנה. מבינה אותך לגמרי
. אילנה, אמא של רונן

יפית מן

New member
אנה-לה מתוקונת אין מילים שיכולות להביע את

שכתבת את אישה מקסימה ותראי שיהיה הכל בסדר עם דניאל..ומה אפשר להגיד לאמא שמאבדת אוצר כזה..השטן לא ברא נקמה על ילד טהור וזך.כגיל שלך לנצחתראי כמה דברים מתרגשים ובאים לעולם על משפחה כל כך יפה ומאוחדת כמשפחתך ואיזה אחות יש לך אישה מדהימה שתומכת בך לאורך כל הדרך,וטוב שבעלך מרגיע ונותן הרגשה שכזאת כמה אהבה יש באיש שלך אליך זה מדהים איך שהוא דואג לך..זכית לבעל נפלא ויחד יד ביד תראו הרבה נחת מדניאל המקסימה כל טוב והרבה חיבוקים ונישוקים לך ממני יפית ..סבתא של מאור..אוהבתותכם כולכם..

yazi22

New member
כל אחד מאתנו

מאחל לכם גם הרבה חיוכים ביום הזה

שרון123

New member
איזה שבוע עמוס וקשה קשה קשה

אם השבוע הזה קשה מידי, תנסי לדחות את ההתלבטויות לגבי הטיפול לדניאל, לשבוע הבא, או אפילו לעוד חודש. לדעתי בימים כאלה, לא צריך לקבל החלטות כל כך חשובות. לנו עזר לתכנן מה אנחנו רוצים לעשות ביום ההולדת, תנסו לשתף את דניאל, בטח גם לה זה יעזור. אני זוכרת מה שסיפרת במפגש לגבי מה שהיא אמרה על יום ההולדת של גיל
שבוע קשה, אבל גם הוא יחלוף, ונחזור לשיגרה הקשה, אבל קצת פחות מציפה...

יום ההולדת שהוא היום הקשה ביותר בשנה

עבורי, הרבה יותר אפילו מיום האזכרה. יום שהיה אמור להיות שמח, הופך ליום כואב וקורע. ובכל זאת בתחושה האישית שלי אני מרגישה שאני כן רוצה לשמוח ביום ההולדת כי קיבלתי מתנה לחיים שלי, עם כל הכאב. אצלך, כל-כך הרבה מאורעות מתערבבים, שמחה ועצב. כמה קשה. ובאמת, כמו ששרון כתבה, כמה הרבה התלבטויות והחלטות קשות עומדות על הפרק. יחד עם זאת, אני חייבת להודות שהיו זמנים שהייתי בהחלט מגיבה כמו בעלך, הייתי זורמת. בימים שהרגשתי שאין לי את הכוחות והאנרגיות לקחת את האחריות על הכתפיים שלי, העברתי אותה לרופאים. אומנם, לא היו הרבה ימים כאלה, אבל גם שם היינו. וכן, אין ספק, גם אני הייתי מתחלפת איתו, בדיוק כמוך. שולחת לך חיבוק גדול!

למעלה