"יום הולדת לדודו דובי"

בוקר טוב לכל הגננות ומורות למוסיקה מההשתלמות

אני אשתדל לסיים היום את הסקיצות של העכבר, התרנגול, התרנגולת והגומייה השיתופית לנשיקות.
יש ביקוש לקופסא??? כל התמונות יועלו לקראת סוף היום. לידיעתכן: למי שיש את הכישרון תוכל להכין לבד עם הרבה עזרה מכל צוות הפורום. למי שאין את הכישרון או שיש אבל אין זמן ,תוכל לשלם לטל או לעומר . שניהם גולשים בפורום והם ישמחו לקבל הזמנות . שיהיה לכם יום נפלא דבי

kecem5

New member
היי דבי האם את יצרת את הבובות

דבי הבובות מדהימות האם את הכנות אותם?

הצלחתייייייייייייייייייייייי../images/Emo6.gif

יש לי תוכנה כייצד לקווצ'ץ' את התמונות.........הצלחתי..... למעלה הדובי מ"יום הולדת לדובי דודו" וקבלו עוד תמונות.............

שלום לך. .....מהפורום הגדול?מהדרום?../images/Emo8.gif

ובכן "אירמה" אם אינני טועה......כן אני בניתי את הבובות ובמציאות הן נראות הרבה יותר מוצלחות ישנה גם גינת ירר מדהימה ואותה אני משאירה יחד עם העץ [בגודל אדם] כהפתעה למי שיגיע להצגה. פרטים בקרוב מאוד. יום נפלא דבי זריהם

אירית בהקשר לעכבר אני עובדת על זה וגם על.....

התרנגולים. דרך אגב אני לוקחת היום את חופי להשתלמות במשמרת נא להתלבש יפה יפה ולהתאפר כי אני אצלם הכל בוידאו....ראי הוזהרת

ooommmr

New member
ואאוווווו!!!! איזה יופי!../images/Emo204.gif

כל הכבוד! אהבתי את הרעיון שהכול מצופה פליז...(כולל התפאורה) ממש יפה!

ואחרונה חביבה להצגה...אי אפשר להראות הכל...

אחרת איזו הפתעה תישאר בהצגה.......................?

xkxhkv

New member
דבי הבובות כל כך חמודות שבא לי לקחת מהמחשב../images/Emo6.gif

הבטחת לנו תמונות שלבי הכנה של התרנגולים והעכבר. עכשיו שיש לך תוכנה תעלי אותם בבקשה. דבי את עובדת הרבה בפליז? ויש לי שאלה הפרחים הצהובים מפליז? איך תפרת או הדבקת אותם?יש תמונה של העץ מוכן? שיו כמה שאלות. ואהה למה את לא מלמדת בבית ספר?

קרני 12

New member
דבינ'קה פשוט להתעלף...איזה יופי

ומעבר לבובות המדהימות אני אוסיף שההצגה שלך היתה כ"כ נהדרת, הילדים התרגשו והתאהבו בדובי (וגם אני) כל הכפוד...

יהההההההההה איך שבא לי שוב לראות את ההצגה

התמונות עושות לי חשק לראות את ההצגה שוב. איזו הצגה נהדרת, מצחיקה, מרגשת...אני אוהבת במיוחד את דודו הדובי כשהוא שוכב בשדה החרציות...

איזה נהדרת. נכנסתי כדי לבקש ממך

נכנסתי כדי לבקש ממך אם תוכלי כשיתפנה לך זמן להעלות סקיצות ושלבים של הכנת התרנגולים ושאר הבובות שהכנת לי להשתלמות כדי שכל המשתלמות והמשתלמים יוכלו להכין לעצמם. תודה רבה על כל העזרה
חברים טובים/דבי זריהיים (מתוך "יום הולדת לדודו הדובי")
אנחנו, חברים טובים, פם-פם-פם-פם -פם פדם. אנחנו זה את זה אוהבים, פם-פם-פם-פם-פם פדם. כמה טוב שיש חבר. חבר למשחק ולכל צרה, חבר שיושיט לי יד לעזרה. כמה טוב שיש חבר, חבר שאוהב...
חבר שאוהב...
לב| חבר שאוהב, מכל הלב
כייף לי שאת חברה שלי

../images/Emo24.gifדבוש מקסים מעשה ידייך להתפאר

תשמעי ללא ספק את מוכשרת אהבתי מאוד. הדמויות מרהיבות סוף סוף משהואMADE IN ISRAEL מעשה ידייך להתפאר. המון צבעוניות כל הכבוד לך והמוןןןןןןןןןן
הצלחה
ממני אילנה סבתא לנכדים מאושרים.

למעלה