שיר קלאסי ונצחי!!
טיך החיבור מנור ואבי בעייניך או לא התרשמת בעיני הוא יפהשיר קלאסי ונצחי!!
בעיניי זה תמצית היופי בשירים של אהוד מנור, אבי טולדנו בחר משיריו היפים ביותר של אהוד מנור. חיבור מדהים ובדירוג של הרשימה בכאן ג חסרים לי באופן אישי הרבה שירים שכתב לאבי טולדנו כמו: איך עף הזמן, ,לאן נוסעת הרכבת, בעיר זרה.... ועוד הרבהטיך החיבור מנור ואבי בעייניך או לא התרשמת בעיני הוא יפה
לא להכיר שווהאני אבחר בשיר מהפחות ידועים:
אינני יודע-מהאלבום הראשון 1968
מילים של אורי סלע, לחן ועיבוד של דויד קריבושה
מאד שווה בעיניי, שיר יפהפה ונעיםלא להכיר שווה
אהבתי תודהמאד שווה בעיניי, שיר יפהפה ונעים
כל הכבוד לך!! שימחת אותיאהבתי תודה
למה חסר לך שירים הבמצעד אהוד מנור?היית מוסיף שיריםכל הכבוד לך!! שימחת אותי
בוודאי שחסרים לי הרבה מאד שירים, אם זה שירים של אילנית כמו: "כך היה כך יהיה", "אבל המנגינה", "אם ובנה" ואם זה של אדם, חנן יובל, יגאל בשן, אבי טולדנו, עפרה חזה מתי כספי, יהודית רביץ, בועז שרעבי, נורית גלרון, גלי עטרי, חוה אלברשטיין, רן אלירן ועוד..למה חסר לך שירים הבמצעד אהוד מנור?היית מוסיף שירים
בעייניך יש הרגשה של פספוס כאמורבוודאי שחסרים לי הרבה מאד שירים, אם זה שירים של אילנית כמו: "כך היה כך יהיה", "אבל המנגינה", "אם ובנה" ואם זה של אדם, חנן יובל, יגאל בשן, אבי טולדנו, עפרה חזה מתי כספי, יהודית רביץ, בועז שרעבי, נורית גלרון, גלי עטרי, חוה אלברשטיין, רן אלירן ועוד..
הייתי מוסיף לפחות עוד 200 שירים. אני עשיתי לפני 7 שנים מצעד של250 שירים.
אני מרגיש שאפשר היה להכניס שירים נוספים פחות ידועים של יהורם גאון לדוגמא או ירדנה ארזי וכל מי שציינתי. את לא מרגישה קצת פספוס ששיר ענק "אם ובנה" לא ברשימה. ואני מאד מקווה ש"חי" של עפרה חזה לא יהיה מקום 1 . אני כן אוהב אותו אבל מגיע לו פחות מרוב השיריםבעייניך יש הרגשה של פספוס כאמור
אם ובנה ברמה יותר גבוה מחי.אני מרגיש שאפשר היה להכניס שירים נוספים פחות ידועים של יהורם גאון לדוגמא או ירדנה ארזי וכל מי שציינתי. את לא מרגישה קצת פספוס ששיר ענק "אם ובנה" לא ברשימה. ואני מאד מקווה ש"חי" של עפרה חזה לא יהיה מקום 1 . אני כן אוהב אותו אבל מגיע לו פחות מרוב השירים
לכן שאלתי אם זה לא פספוס לדעתך ש"אם ובנה" לא ברשימה להצבעה.אם ובנה ברמה יותר גבוה מחי.
בעיני
בעיני כן. באסה קצת ושאלתי איך הרמה של אם ובנה לעומת חי בעייניךלכן שאלתי אם זה לא פספוס לדעתך ש"אם ובנה" לא ברשימה להצבעה.
אוקיי. כמובן ש"אם ובנה" עולה על "חי" בכמה וכמה רמות ורגש והן בלחן. חי שיר יפה אבל בימים אלה אני לא יכול להתחבר אליו בגלל המציאות. בקטע הזה אני ממש כמו ירדנה ארזי שחיפשה שירים עם ביקורת על עצמנו לצד נחמה ותקווה. בשיר חי-הפטריוטיות והביחד לא ממש עובדת עליי ויש במילים ובטקסט משהו בנאלי ש-קל מדי. אם ובנה מאד מרגש הרבה יותר ברמה גבוהה שאי אפשר ממש להשוות אותו לחי.בעיני כן. באסה קצת ושאלתי איך הרמה של אם ובנה לעומת חי בעייניך
שיר קצת קליל בהרבה לא מכוון שכזה כאילו לא מושקע עד הסוף חי.אוקיי. כמובן ש"אם ובנה" עולה על "חי" בכמה וכמה רמות ורגש והן בלחן. חי שיר יפה אבל בימים אלה אני לא יכול להתחבר אליו בגלל המציאות. בקטע הזה אני ממש כמו ירדנה ארזי שחיפשה שירים עם ביקורת על עצמנו לצד נחמה ותקווה. בשיר חי-הפטריוטיות והביחד לא ממש עובדת עליי ויש במילים ובטקסט משהו בנאלי ש-קל מדי. אם ובנה מאד מרגש הרבה יותר ברמה גבוהה שאי אפשר ממש להשוות אותו לחי.
לא בטוח שלזה התכוונתי, אני התכוונתי שאני לא מאמין במסר של חי -שאנחנו כעם חי ושהכל בסדר, חזקים וביחד ושאנחנו כעם מאוחדים.. אני אתן ציטוט מהשיר שהתמודד מולו בקדם אירוויזיון 1983: "בימים טרופים כאלה כשהלב אינו נרגע- האדם נושא עיניו למעט שלווה". השיר שירו שיר אמן שכתבה שמרית אור מביא מסר יותר נכון. ירדנה אמרה את זה לרז שכניק כששאל אותה למה לא התחברה לשיר הזה. אהוד מנור רצה שירדנה ארזי תבצע אותו בקדם את חי,היא לא רצתה ולא התחברה אליו. היה לה יותר מדוייק במסר של השיר שירו שיר אמן.שיר קצת קליל בהרבה לא מכוון שכזה כאילו לא מושקע עד הסוף חי.
ואם ובנה ישבו השקיעו הבנתי
מקווה שלא הגזמתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.