את צריכה להבין משהו
את לא נותנת לי יותר מידי פרטים על הניתוח שלך, אבל אני מבינה מבין השורות שנותחת אצל ד"ר אבינוח.
אז בשנה הראשונה רצוי לפתוח ולסגור אצל הצוות של ד"ר אבינוח, כי יש להם סדר של סגירות ופתיחות שאת לא יודעת עדיין בעצמך. רק אחרי שאת מבינה בעצמך כמה לסגור וכמה לפתוח בכל מצב ומקרה, אפשר ללכת לכירורג אחר.
לא כל כירורג בקופה פותח וסוגר טבעות. רק מי שמכריז שהוא יודע לעשות זאת ונותן את השירות הזה. עד כה לא שמעתי על שום רופא של הכללית שעושה את זה. כך שכל ההסבר שנתתי לך זה כדי שתביני שסוג הביטוח המשלים שיש לך בכללית בכלל לא רלוונטי למחיר הסגירה והפתיחה, אלא המחיר נקבע לכל חברי הקופות שאינן מכבי, כי ד"ר אבינוח הוא לא רופא של כללית או מאוחדת או לאומית, אלא של מכבי.
לגבי הסגירות בשנה הראשונה המבוצעות אצל ד"ר אבינוח, רצוי מאוד להתקשר אלי ולהתייעץ איתי בשנה הראשונה, כדי להבין איך לסגור נכון עבורך, ולא להגיע למצב של סיכון שלפעמים הסגירות הקיצוניות של רופאי אבינוח עלולות להביא. בד"כ אין בעיה עם השיטה של אבינוח לסגירות, אבל יש מקרים שכן. וכל מקרה לגופו.
בכלל, רצוי שתקראי את המידע באתר טבעת שלי (g-band.co.il), שמסביר את הנושא הזה במפורט.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת