יום הולדת לילדה בת 9 זקוקה לעזרתכם.

נירה63

New member
יום הולדת לילדה בת 9 זקוקה לעזרתכם.

מדובר בילדה בת 9, אביה בכלא , אמא נכנסת ויוצאת משם. הילדה גדלה עם סבתא. ילדה מקסימה ,אני אוהבת את הילדה מאוד מאוד!!! יום הולדתה יהיה בחודש ינואר, כמה סמבולי בדיוק ביום ההולדת שלי 14/1/2005 אבל לא, הילדה אינה ביתי. אני מבקשת עזרה , חודש מראש בכדי להתארגן ולגרום לילדה באמת אושררררררררררר ותחושה של אהבה וחום. מי שירצה לקבל פרטים נוספים , מה הקשר שלי עם אותה ילדה מוזמן לכתוב לי מסרים, אספר לכם כמה הילדה מדהימהההההההה וזקוקה להמון תשומת לב ,חום ואהבה . תודה מראש נירה.

נירה

תגידי מה בדיוק את רוצה לעשות בשבילה, איפה ואיך, ונראה מה כל אחד יכול לתרום. אשמח מאד לעזור.

נירה63

New member
יומולדת לילדה בת ה-9.

יום ההולדת תערך בכיתה בה הילדה לומדת, באחד מימי שישי בבוקר. המטרה: לשמח, לגרום לילדה להרגיש מאושרת , שייכת ,אהובה, ושתחייך קצת. מה אני צריכה? עוגת יומולדת כנראה יש תורמת כבר. צלחות חד פעמיות מפיות כוסות חד פעמיות שתיה ממתקים הפתעות בלונים חושבת שלא שכחתי כלום. תודה נירה.

prettybaker

New member
עוגה - יש תורמת../images/Emo6.gif

לא כנראה - בטוח!!

הי רק עכשיו קלטתי מי את? זוכרת אותי

חמודה שלי בתחילת דרכי כמקשטת עוגות היינו בקשר שנותק..... פנינה

נירה אני אנסה לארגן הפתעות אבל

לא מבטיחה אין כרגע במלאי שלי הפתעות, בכל מקרה אדאג למתנה אישית לילדה, ותספרי לי בהמשך מה מתקדם ומה חסר פנינה

Tal Tal4

New member
כמו שהבטחתי לך במסרים

אנחנו מתארגנים ומכינים לה מתנות וברכות . האם תוכלי לשלוח לנו במסר את שם הילדה?

LEONA

New member
לנירה63

היי נירה, אני אעביר לך צלחות וכוסות חד פעמיות ליום הולדת...רק תעבירי לי את המספר הדרוש תוכלי לאסוף מרחוב אלחנן? לאה

למעלה