יום הולדת לילדה

atrio6

New member
יום הולדת לילדה

שלום לכולם אני אבא לשתי בנות מקסימות בנות שש ושמונה, גרוש והתחתנתי פעם שניה הבנות באות אלינו כל שבוע כולל לינה, והקשר בינן לבין אשתי טוב. לילדה יש יום הולדת, ואמא שלה כמו כל שנה מארגנת מסיבת יום הולדת בביתם ( חברים מהכיתה, הפעלות ועוד) כל שנה הייתי תמיד מגיע השנה אשתי טוענת שזה לא שייך ללכת לשם, ואנחנו צריכים לעשות יום הולדת בנפרד אצלנו. האם זה נכון? האם עדיף מסיבת יום הולדת אחת שאבא מגיע או לפצל גם בנושא הזה לשני ימי הולדת?

ומה אתה מעדיף?

ומה הבנות מעדיפות? ומה עמדת גרושתך בעניין? עד עכשיו שמענו רק מה אשתך השניה אומרת, ואיך היא מרגישה בסיטואציה הזאת....... אין נכון ולא נכון, מה שמתאים לך לא מתאים לאחרים, הכל תלוי בתפיסה של הסובבים אותך, וזה מאד מרגש שאתה רוצה שהכל יהיה בסדר - כמו שצריך! הבנות שלך זכו לאבא נפלא - אני מקווה שהם יודעות להעריך זאת! מזל טוב!

הדסו^ש

New member
לא, לא ולא!

למה שלא תלך ליום ההולדת של הבת שלך? אם עד עכשיו הלכת לימי ההולדת שלה ולא היתה עם זה בעיה, למה שתפסיק? הרי ברור שזה רק יעשה לה רע... בלי קשר, אתם יכולים - אתה ואשתך - לחגוג לה בנוסף יום הולדת גם אצלכם בבית. אבל בנוסף ולא במקום.

ליהי74

New member
כנס!!!

מה דעתך? איך אתה חושב שהבת שלך תרגיש אם ביום ההולדת שלה, המאורע הכל כך מרגש הזה שהיא מצפה ומחכה לו כל כך בגילה הרך אבא שלה , היקר, שהיא כל כך אוהבת ושגם ככה לא גר איתה יותר לא יהיה??? מה זאת אומרת לא שייך??? הבת שלך לא שייכת ? היא שייכת ועוד איך! וכמו כל שנה אתה הולך ושמח יחד איתה , אין לי ספק שאם תחליט לא ללכת היא תרגיש מאוד בחסרונך וחבל. אם אתה ואשתך תחליטו לחגוג לה בנוסף מצויין, סיבה למסיבה נוספת ושמחה לילדה . אבל מפה ועד שאתה לא תלך ליום ההולדת של הילדה כי התגרשת מאמא שלה נראה לי (באופן אישי כמובן) קצת מוגזם. אני מקווה שהתשובה שלי לא תכעיס, פשוט יש לי טראומת ילדות כזו. יום הולדת 11 כסאח בין ההורים שלי שהתגרשו כולם הגיעו , חיכיתי וחיכיתי ומי לא בא? עד היום מלא שנים אחרי ואני זוכרת את זה מצויין! תלך תאמין לי , הילדה תהנה אתה תהנה אל תפספס חבל הם גודלים מהר...

למעלה