יום הולדת לימית
G gal2555 New member 30/9/14 #3 מזללל טוב!!! אני די גרועה באיחולים אז רק אאחל המון מזל טוב, בריאות ואושר לך, לבעלך ולילדים החמודים  
מזללל טוב!!! אני די גרועה באיחולים אז רק אאחל המון מזל טוב, בריאות ואושר לך, לבעלך ולילדים החמודים  
M MoRoSH11 New member 30/9/14 #4 ימית היקרה המון המון מזל טוב אני אאחל לך, מכל הלב, המון אושר ושמחה, בריאות ושתמיד תהיי מוקפת באנשים שאוהבים אותך ושאת אוהבת אותם. שהשנה הקרובה, ואלו שיבואו אחריה, תהיה מלאה בהמון המון דברים טובים שיגרמו לך לחייך המון יום הולדת שמח  
ימית היקרה המון המון מזל טוב אני אאחל לך, מכל הלב, המון אושר ושמחה, בריאות ושתמיד תהיי מוקפת באנשים שאוהבים אותך ושאת אוהבת אותם. שהשנה הקרובה, ואלו שיבואו אחריה, תהיה מלאה בהמון המון דברים טובים שיגרמו לך לחייך המון יום הולדת שמח  
O OKDeSign New member 30/9/14 #5 שניה לפני האיחור - המון מזל טוב! שלל ברכות ואיחולים *ברכה מרגשת* עד 120 כ20
P pennylane11 New member 30/9/14 #9 יום הולדת שמח! כמובן שאושר ושמחה וכל הדברים הרגילים האלה, אבל תכלס אני מאחלת לך שכל הסדרות שאת אוהבת ירוצו לנצח ויהיו מעולות כי זה מה שחשוב בחיים
יום הולדת שמח! כמובן שאושר ושמחה וכל הדברים הרגילים האלה, אבל תכלס אני מאחלת לך שכל הסדרות שאת אוהבת ירוצו לנצח ויהיו מעולות כי זה מה שחשוב בחיים
E ellendili New member 30/9/14 #10 מזל טוב גם כאן וקצת באיחור! תפוז מתעלל בי כבר שבוע אז סליחה על חוסר ההשקעה אבל התכוונתי לכל מה שאיחלתי לך בפרטי ואני מצטרפת לכל האיחולים מעלי! אוהבת אותך המון!
מזל טוב גם כאן וקצת באיחור! תפוז מתעלל בי כבר שבוע אז סליחה על חוסר ההשקעה אבל התכוונתי לכל מה שאיחלתי לך בפרטי ואני מצטרפת לכל האיחולים מעלי! אוהבת אותך המון!
L LaChicaDeLasNovelas New member 30/9/14 #13 סליחה על האיחור אבל המון המון המון מזל טוב! מקווה שנהנת עם המשפחה שתזכי להמון אושר שמחה ובריאות